Pozdrav,
je li netko možda instalirao dec c++ na windows 8?
Meni stalo javlja kada krenem kompajlirati program da mi je prestao raditi g++. Da li netko zna o čemu se radi?
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje vezano za taj kod - je l' se može atražiti na bilo koji email, ili mora adresa kojom se prijavljujem u Win 8? Pošto ja koristim klasičan account.
Pitanje vezano za taj kod - je l' se može atražiti na bilo koji email, ili mora adresa kojom se prijavljujem u Win 8? Pošto ja koristim klasičan account.
na bilo koji. meni je dosao u gmail
A jeste se raspisali u zadnje vrijeme, teškov vas pratiti.
Najbolja stvar koja mi se dogodila na fakultetu je upravo DreamSpark (bivši MSDNAA)
Da li netko zna kako obrisat Dreamspark account?
Evo ja sam uspio opet kupit za 15 dolara bez da me pito key od windosa, ja neznam što vas pili ?
Evo meni bilo dosadno pa sam otišao na stranicu upisao podatke i Uspjeh prošlo čekam email.
Otprilike koliko dugo vam je trebalo da dođe promo kod na email?
Evo stigao promo kod!
Jel se kome promijenio kljuc od kako je instalirao Windows Media Centar?
Mislim na onih zadnjih pet oznaka kada odete na View details in Windows Activation.
Tih zadnjih pet oznaka mi se sad poklapa sa kljucem za Windows Media Centar a ne sa izvornim kljucem Windowsa koji sam dobio prilikom kupnje.
gas guzzlers ne radi na windows 8 pro x 64 ne zeli ni pokrenut instalaciju javlja gresku u vezi visual studio c++ 2010 da nije kompatibilan sa win 8 sta da radim? bome mi se neda vracat nazad na win 7 :((
gas guzzlers ne radi na windows 8 pro x 64 ne zeli ni pokrenut instalaciju javlja gresku u vezi visual studio c++ 2010 da nije kompatibilan sa win 8 sta da radim? bome mi se neda vracat nazad na win 7 :((
Kako nije kompatibilan,a ja ga imam instaliranog na win 8 pro x64.
svjeza je instalacija kad udjem u instalaciju gas guzzlersa(originalna igra kupljena preko origina ) kaze mi tu gresku
Evo i meni je prošao apgrejd od 15 baksa , mada sam naveo 1 godinu kasniji datum od pravog.
Key je dobiven i spremljen, nek se nađe.. Sad se čeka key za Media center..
Ovaj wmc je meni aktivirao windows 8 za stalno..
Da ,naravno da je ,kaj si očekival?! Dobil si na poklon original ključ od samog MS-a ,reci hvala i šuti!!
Da ,naravno da je ,kaj si očekival?! Dobil si na poklon original ključ od samog MS-a ,reci hvala i šuti!!
Pa bilo mi je aktivirano na 6 mjeseci nekim aktivatorom,a sad za stalno i to besplatno..
Super.
Evo ja sam uspio opet kupit za 15 dolara bez da me pito key od windosa, ja neznam što vas pili ?
Nije ni mene pital
Meni nikako ne prolazi to za $15... hmmm... morat cu kupit par licenci za $40...
Kako ti ne prolazi? Da li si kupio računar sa Windowsima 7 nakon 2.6. ove godine?
Pa bilo mi je aktivirano na 6 mjeseci nekim aktivatorom,a sad za stalno i to besplatno..
Super.
Zato i velim - imal si KMS pirata ,sad imaš original trajno aktivirani Windows.
BTW ,napravi si sad backup aktivacije ,za sljedeći reinstall ,zlu ne trebalo.
I spremi taj backup negdje na sigurno.
Kako ti ne prolazi? Da li si kupio računar sa Windowsima 7 nakon 2.6. ove godine?
Ne, pokusavam na ovom PC.u di je piratluk...
Ne, pokusavam na ovom PC.u di je piratluk...
Eh sad, kažu da ima nekih aktivatora pod kojima bi se mogao nadograditi, mislim da znaš koji je, ali nećemo o tome.
Ja imam Win 8 aktivirane ali mi pise da mi traju do 2.2.2013.?
Dobio sam na mail neki KOD i sta sad?
ja jos cekam kod za wmc :(( otprilike za kolko to inace dolazi tek danas popodne sam poslo mail
nema veze sredio sam stavio sam setup od igre u compatibility mode i poslije kad se zavrsila instalacija updateao direct x i sada radi :))
Kod za šta?
ja jos cekam kod za wmc :(( otprilike za kolko to inace dolazi tek danas popodne sam poslo mail
Ja sam sad zatražil još jedan kod za WMC ,piše ''Within 24 hours''.
Kod za šta?
C/P mail:
Pozdrav,
Zahvaljujemo što ste nam pomogli da potvrdimo vaš Microsoftov račun!
Ovo je vaš kod: XXXXXXX
pa i meni je plaćeno sve :D win 8 instaliran prije par sati, al u paypalu piše da im je transakcija "Pending" :S
Paypal pending i dalje stoji kod mene,3 dana nakon instaliranja.