Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.528.798
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Windows 8

A to je bilo za ocekivat, meni prekosutra dolazi Nvidia tako da ne brinem za graficku vise. Ali da stvar bude jos gora moja Ati 4870 bez problema pokrece vecinu igrica i ne vidim smisao ukidanja podrske.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:00 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 8
Mitch kaže...
Probaj druge browsere.

Nisam vidio jel odgovoreno pitanje, da li kljuc vrijedi i za x86 i za x64 verziju nakon sto je aktiviran ili samo za jednu?!

Iz prve ruke - vrijedi. Greškom sam prvo instalirao 32-bitnu 8-icu, obrisao je pa instalirao 64-bitnu, a isti ključ je aktivirao obje verzije.

16 godina
Znaci to je ovaj kljuc za 15$?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
joze kaže...
mrzech kaže...
joze kaže...

Vi sa amd(ati) grafama starijih serija kako vam ide na w8? Neko je ovdje rekao da winsi dobro rade sve dok se ne instaliraju ti driveri, a bez tih drivera se ne može. Da li da ja koji imam hd 4870 pričekam još ili?

imam HD 4890, poslao sam upit i dobio odgovor danas:

"AMD Catalyst 12.10 – Ready for Windows 8, For AMD Radeon™ HD 5000, HD 6000 and HD 7000 Series users, Microsoft® has certified today’s AMD Catalyst™ 12.10 release as "compatible with Windows 8." So far we know, there won't be windows 8 driver for old products (HD4000/3000 etc), so you may need to upgrade your graphics card since you're going to use the latest windows version. Thanks for kind understanding."

dakle, nis od drivera za HD 4000 seriju za win8. ali ja ionako uzimam novu nvidiju tak da... 

Kako me ovo nervira, HD 4xxx jeste stara serija ali još uvijek radi fenomenalno. Ja ću se onda isto uskoro pozdravit sa amdom i prebacujem se na nvidiu.. Pa nek im bude..

-gdje tražite drivere? Prvo mjesto je Čevabdžinica Željo (Sarajevo). Ako tamo nema, možda na ATI (AMD)... ovdje ili konkretnije za stariju seriju, (klikni me ->) ovdje <-!!.

Naravno proizvođač neće dalje razvijati, nema support za novije drivere ali postoje, vjerojatno rade. .. ili ćevapi. Naravno i nVidija je dobar izbor.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:13 (ihush).
15 godina
Mitch kaže...
Znaci to je ovaj kljuc za 15$?

Da.

16 godina
neaktivan

Ja imam HD4890 i sve mi najnormalnije radi, nikakve drivere nisam instalirao, a instalirao sam preko formatiranog diska, tako da je povlačio drivere sa neta sam W8, ja sasvim zadovoljan.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Windows 8

Kome treba AMD Win 8 driver za serije HD 2000, 3000 i 4000, evo ga ovde, zvaničan AMD-ov.  {#}

Tako da nije AMD zao, sve su napravili, jedino što se za ove malo starije serije driveri više neće redovno održavati. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko se priča, taj driver je katastrofa. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Koliko se priča, taj driver je katastrofa. 

O tome i pricamo cijelo vrijeme, vidio sam ja odavno taj driver ali bolje bez njega nego s njim ali koja svrha bit bez drivera kad nemozes nista igrat. U prijevodu želiš Win8 kupi graficku :)

16 godina
neaktivan

Što je problem pogledat post dva prije?

Ja NISAM instalirao taj driver, nego W8 automatski, NEMAM problema, kako sa W8 tako ni sa igrama. 

Uostalom zašto ne instalirate jednostavno W7 driver?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:43 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Windows 8

Ja prekosutra mjenjam graficku pa mi je svejedno sta oni misle radit sa driverima, ovu sam prodao dok jos nesto vrijedi.

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Jel zna netko kak da pokrenem Xbox Music? Tražim svugdje ali ne nalazim rješenje :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

O mamu im j.... kako da ja upgradeam hd3200 integrušu....  {#}

a nema veze radi i ovako sa generičkim koliko ja trebam...

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Kome treba AMD Win 8 driver za serije HD 2000, 3000 i 4000, evo ga ovde, zvaničan AMD-ov.  {#}

Tako da nije AMD zao, sve su napravili, jedino što se za ove malo starije serije driveri više neće redovno održavati. {#}

Po milionti put ne valja taj driver ne rade appovi koji trebaju zvuk aka tunein i youtube player.....

the chosen one07 kaže...

Jel zna netko kak da pokrenem Xbox Music? Tražim svugdje ali ne nalazim rješenje :/

Stavi USA kao regiju.... :)

16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

O mamu im j.... kako da ja upgradeam hd3200 integrušu.... {#}

a nema veze radi i ovako sa generičkim koliko ja trebam...

Skini W7 driver. 

16 godina
Windows 8

Ne treba mi sve mi radi što ja trebam i sa ovim koji dolazi sa osmicom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8
Sto se tice ostalih drivera ja necu morat na asrockovim stranicama skidat hd audio driver,usb driver itd vec w8 to sam skine?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 - dojmovi
Ja sam samo skino driver za zvuk s realtak stranice, iako je radilo al nemam onaj upravitelj, ostale drivere sam stavio od w7 s asus str i radi, ahci drivere je sam windows skino priliko update i to to, sad pise amd ahci, iako neznam ni sam sto sam dobio stavljanem ahci a u biosu a ne ide sata?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
Windows 8

Pa ti si pc stručnjak trebao bi znati razliku izmeđi ide i ahci.... ;)

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma znam ja razliku, al meni nema nikakvog ubrzanja, samo sto jos nisam probo s puno malih fajlova el bi se sto dogodilo, ako kome treba promotion kod probat cu odradit preko svog kompa pa da dode na vas mail, al tek poslje 5 sati popodne.
16 godina
Sto se W8 moze instalirat ako je ukljucen IDE umjesto AHCI?!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Moze bes ikakvog problema, a moze i xp ako integriras driver u instalaciju ili povuces s diskete, meni se tu jedino cini samo to da je moguce izvadit disk dok komp radi, sve ostalo isto.
13 godina
neaktivan
Windows 8

Pozdrav

Kada ste instalirali Windows 8 preko Windows 8 upgrade assistant dali ste išli na upgrade ili ste napravili boot dvd i čista instalacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

16 Boot DVD/USB
4 Upgrade assistant
14 godina
Mitsuoka kaže...

Što je problem pogledat post dva prije?

Ja NISAM instalirao taj driver, nego W8 automatski, NEMAM problema, kako sa W8 tako ni sa igrama. 

Uostalom zašto ne instalirate jednostavno W7 driver?

Jesi probao neku zahtjevniju igru? Radi svaka igra kao sto je radila i na w7?

16 godina
neaktivan

NFS: MW2

ETS2

Dishonored

Borderlands 2

NFS: Shift 2

DiRT: Showdown

igre rade sasvim normalno, bar onoliko koliko sam ih igrao.

14 godina
Mitsuoka kaže...

NFS: MW2

ETS2

Dishonored

Borderlands 2

NFS: Shift 2

DiRT: Showdown

igre rade sasvim normalno, bar onoliko koliko sam ih igrao.

Ja najvjerovatnije prelazim sutra pa cu vam napisati kako meni ide..
ATI HD4670.. 

15 godina
neaktivan
Windows 8

Pokusao sam dobiti key za wmc u win 8 ali kod nije stigao ni nakon 2 dana ni na jedan email.

Moze mi neko na pp poslati kod?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Kako me odbija ovaj novi dizajn naslovnih traka i taskbara. Koliko vidim nema klasicnog aera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intelovac123 kaže...

Pokusao sam dobiti key za wmc u win 8 ali kod nije stigao ni nakon 2 dana ni na jedan email.

Moze mi neko na pp poslati kod?

Pričekaj. I meni je trebalo dugo da stignu.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice