A to je bilo za ocekivat, meni prekosutra dolazi Nvidia tako da ne brinem za graficku vise. Ali da stvar bude jos gora moja Ati 4870 bez problema pokrece vecinu igrica i ne vidim smisao ukidanja podrske.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam vidio jel odgovoreno pitanje, da li kljuc vrijedi i za x86 i za x64 verziju nakon sto je aktiviran ili samo za jednu?!
Iz prve ruke - vrijedi. Greškom sam prvo instalirao 32-bitnu 8-icu, obrisao je pa instalirao 64-bitnu, a isti ključ je aktivirao obje verzije.
Vi sa amd(ati) grafama starijih serija kako vam ide na w8? Neko je ovdje rekao da winsi dobro rade sve dok se ne instaliraju ti driveri, a bez tih drivera se ne može. Da li da ja koji imam hd 4870 pričekam još ili?
imam HD 4890, poslao sam upit i dobio odgovor danas:
"AMD Catalyst 12.10 – Ready for Windows 8, For AMD Radeon™ HD 5000, HD 6000 and HD 7000 Series users, Microsoft® has certified today’s AMD Catalyst™ 12.10 release as "compatible with Windows 8." So far we know, there won't be windows 8 driver for old products (HD4000/3000 etc), so you may need to upgrade your graphics card since you're going to use the latest windows version. Thanks for kind understanding."
dakle, nis od drivera za HD 4000 seriju za win8. ali ja ionako uzimam novu nvidiju tak da...
Kako me ovo nervira, HD 4xxx jeste stara serija ali još uvijek radi fenomenalno. Ja ću se onda isto uskoro pozdravit sa amdom i prebacujem se na nvidiu.. Pa nek im bude..
-gdje tražite drivere? Prvo mjesto je Čevabdžinica Željo (Sarajevo). Ako tamo nema, možda na ATI (AMD)... ovdje ili konkretnije za stariju seriju, (klikni me ->) ovdje <-!!.
Naravno proizvođač neće dalje razvijati, nema support za novije drivere ali postoje, vjerojatno rade. .. ili ćevapi. Naravno i nVidija je dobar izbor.
Da.
Ja imam HD4890 i sve mi najnormalnije radi, nikakve drivere nisam instalirao, a instalirao sam preko formatiranog diska, tako da je povlačio drivere sa neta sam W8, ja sasvim zadovoljan.
Koliko se priča, taj driver je katastrofa.
Koliko se priča, taj driver je katastrofa.
O tome i pricamo cijelo vrijeme, vidio sam ja odavno taj driver ali bolje bez njega nego s njim ali koja svrha bit bez drivera kad nemozes nista igrat. U prijevodu želiš Win8 kupi graficku :)
Što je problem pogledat post dva prije?
Ja NISAM instalirao taj driver, nego W8 automatski, NEMAM problema, kako sa W8 tako ni sa igrama.
Uostalom zašto ne instalirate jednostavno W7 driver?
Ja prekosutra mjenjam graficku pa mi je svejedno sta oni misle radit sa driverima, ovu sam prodao dok jos nesto vrijedi.
Jel zna netko kak da pokrenem Xbox Music? Tražim svugdje ali ne nalazim rješenje :/
O mamu im j.... kako da ja upgradeam hd3200 integrušu....
a nema veze radi i ovako sa generičkim koliko ja trebam...
Kome treba AMD Win 8 driver za serije HD 2000, 3000 i 4000, evo ga ovde, zvaničan AMD-ov.
Tako da nije AMD zao, sve su napravili, jedino što se za ove malo starije serije driveri više neće redovno održavati.
Po milionti put ne valja taj driver ne rade appovi koji trebaju zvuk aka tunein i youtube player.....
Jel zna netko kak da pokrenem Xbox Music? Tražim svugdje ali ne nalazim rješenje :/
Stavi USA kao regiju.... :)
O mamu im j.... kako da ja upgradeam hd3200 integrušu....
a nema veze radi i ovako sa generičkim koliko ja trebam...
Skini W7 driver.
Ne treba mi sve mi radi što ja trebam i sa ovim koji dolazi sa osmicom...

Pa ti si pc stručnjak trebao bi znati razliku izmeđi ide i ahci.... ;)

Pozdrav
Kada ste instalirali Windows 8 preko Windows 8 upgrade assistant dali ste išli na upgrade ili ste napravili boot dvd i čista instalacija?
16 | Boot DVD/USB |
---|---|
4 | Upgrade assistant |
Što je problem pogledat post dva prije?
Ja NISAM instalirao taj driver, nego W8 automatski, NEMAM problema, kako sa W8 tako ni sa igrama.
Uostalom zašto ne instalirate jednostavno W7 driver?
Jesi probao neku zahtjevniju igru? Radi svaka igra kao sto je radila i na w7?
NFS: MW2
ETS2
Dishonored
Borderlands 2
NFS: Shift 2
DiRT: Showdown
igre rade sasvim normalno, bar onoliko koliko sam ih igrao.
NFS: MW2
ETS2
Dishonored
Borderlands 2
NFS: Shift 2
DiRT: Showdown
igre rade sasvim normalno, bar onoliko koliko sam ih igrao.
Ja najvjerovatnije prelazim sutra pa cu vam napisati kako meni ide..
ATI HD4670..
Pokusao sam dobiti key za wmc u win 8 ali kod nije stigao ni nakon 2 dana ni na jedan email.
Moze mi neko na pp poslati kod?
Kako me odbija ovaj novi dizajn naslovnih traka i taskbara. Koliko vidim nema klasicnog aera?
Pokusao sam dobiti key za wmc u win 8 ali kod nije stigao ni nakon 2 dana ni na jedan email.
Moze mi neko na pp poslati kod?
Pričekaj. I meni je trebalo dugo da stignu.