WINDOWS 7 sTA TROSI TOLIKO PROCESORA?

poruka: 18
|
čitano: 2.591
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Odkad sam instaliro bit defender sve igre su se usporile a i ima previse procesa jel mi mozete rec neko rijesenje za ovo?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

uzmi xp ili probaj s game boosterom

IVAN
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
RE: WINDOWS 7 sTA TROSI TOLIKO PROCESORA?

ne mora biti ovo ali može biti do toga što još nije dorađen za win 7...

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina

Zapravo pronadjen je sakriveni kod u Win7 koji prikuplja korisnicke podatke i salje ih Microsoftu. Da nije to to?Belji se

I'm going woo woo

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i slike!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Zapravo pronadjen je sakriveni kod u Win7 koji prikuplja korisnicke podatke i salje ih Microsoftu. Da nije to to?Belji se

ne razumijem!

kakav kod?

IVAN
16 godina
neaktivan

Resident Evil ti radi u pozadini. Nemam to pa ne znam jel to crack ili ti se igra nije ugasila kad si izašao iz nje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan00 kaže...
tnakir kaže...

ne razumijem!

kakav kod?

Trola, bit će baniran, ignoriraj. Nije čak ni originalan.

15 godina
neaktivan

To i je problem res 5 mi steka nenormalno a prije par dana  sam imo normalan fps i igro res 5 bez problema

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Teerex kaže...
ivan00 kaže...
tnakir kaže...

ne razumijem!

kakav kod?

majkemi ni tebe ne razumijem očemu ti

IVAN
16 godina
neaktivan
ivan00 kaže...
Teerex kaže...
ivan00 kaže...
tnakir kaže...

ne razumijem!

kakav kod?

majkemi ni tebe ne razumijem očemu ti

Završi još koji razred... shvatit ćeš.

16 godina
odjavljen
Skizzy kaže...

Odkad sam instaliro bit defender sve igre su se usporile a i ima previse procesa jel mi mozete rec neko rijesenje za ovo?

A zašto si ga instalirao? Jel imaš org Windowse?

ivan00 kaže...

uzmi xp ili probaj s game boosterom

Pametno. Stavi staru benetinu XP ili game booster koji radi samo štetu i ništa ne optimizira.

igy kaže...

ne mora biti ovo ali može biti do toga što još nije dorađen za win 7...

Joj daj ne lupaj bezveze. Jel imaš Win7? Koji to programi sporije rade pod Win7?

tnakir kaže...

Dobra Smijeh

Skizzy kaže...

To i je problem res 5 mi steka nenormalno a prije par dana  sam imo normalan fps i igro res 5 bez problema

Piratska verzija, a?

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
15 godina
neaktivan

Nop windows 7 i bit defender su trial.

A res 5 je piratsk* al mislim da to nema veze igro sam je prije par dana normalno

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 18:23 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Skizzy kaže...

A res 5 je piratsk* al nema igro sam je prije par dana normalno

A onda ti komp nije dovoljno sposoban il nije sve to tako "trial"... Makni BitDefender i stavi Aviru koja je free i radi normalno.

A za Resident Evil... Ima veze. Kupi si orginal.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
Skizzy kaže...

Evo i slike!

Ja na visti na compu imam 49, big deal.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina

Resident evil ti nije uredno izasao vani... restartaj komp i vidi jel onda ok? Vjerovatno se srusio pa je dio ostao o memoriji i radi budalastine... Ono o prikupljanju podataka sto sam napisao... samo sam se salio... ne brini... Ne kupi M$ te podatke, kod je od BSA a oni love samo firme... Smijeh

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 18:38 (tnakir).

0 0 hvala 0
17 godina
Skizzy kaže...

A res 5 je piratsk* al mislim da to nema veze igro sam je prije par dana normalno

Tvoj problem je Bitdefender on zna itekak usporit system to se zna pa ga se onda rjesi i to je to. Zapravo to uopce i nije tak puno procesa kod tebe pogledaj dole kolko ja imam na XP toga gotovo isti broj ko u tvom primjeru i nema nikakvog stekanja niti pod razno a jos je jednojezgreni proc kod mene. Jedan los programi li dva ti mogu usporit system više od 10 normalnih procesa samo treba otkrit koji program to uzrokuje pa ga se rjesit po kratkom postupku ak se to moze jer ne valja. Kod mene programi koji žderu resurse preko svake mjere brzo zavrse u smecu jer ima dosta onih programa koji rade normalno i bez da opterecuju bilo kaj pa nema razloga da koristiš one programe koji su pohlepni na resursim kad imas bolji izbor pa biraj ubuduce programe po toj formuli pogotovo antiviruse sa Realtime zastitom!Cool

15 godina
neaktivan

Ja sam koristio bitdefender jedno vrijeme i žderao mi je resurse. Uglavnom prešao sam na Avast prije 2-3 godine i nikad požalio. Besplatan je, redovito se ažurira i radi odlično.

Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice