Da vas pitam samo: stavio sam Windows 7 RC i sad dal trebam stavljat drivere za maticnu i graficku al pise mi pod device manager da je sve u redu. znaci nema onog zutog da kao file neki fali.
to je tako normalno kod windowsa 7?
Da vas pitam samo: stavio sam Windows 7 RC i sad dal trebam stavljat drivere za maticnu i graficku al pise mi pod device manager da je sve u redu. znaci nema onog zutog da kao file neki fali.
to je tako normalno kod windowsa 7?
Znači da ti je našao sve drivere i zapravo nemaš potrebe stavljati druge. Da ti nešto nije prepoznao stavio bi ti žuti znakić sa uskličnikom.
Ako baš želiš možeš stavit i drivere od proizvođača ( npr. nVidia, ATI ), ali nema ih još baš puno....zasada.
100% imaš sve drivere na mjestu
Sad na tebi je dali želiš staviti originalne od proizvođača ili ostaviti te od windowsa!
da ostavio sam te od windowsa. necu sad i to ic dirat,sve u redu rade igre. samo mi se nece instalirat SuperAnti Spyware. crasha mi se windows kad ga pokusam stavit. Je mozda to do verzije programa ili ce mi bilo koji SAS ne radit?
da ostavio sam te od windowsa. necu sad i to ic dirat,sve u redu rade igre. samo mi se nece instalirat SuperAnti Spyware. crasha mi se windows kad ga pokusam stavit. Je mozda to do verzije programa ili ce mi bilo koji SAS ne radit?