sad sam vratio sustav na 10.3 i opet isto ..
Windows 7 Problemi
- poruka: 342
- |
- čitano: 86.891
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
pozdrav ,kad radim na bilo kojou aplikaciju (word ,mail, Internet) na računalu aktivni prozor posle 30-40 sekundi više nije aktivan i čuje se onaj zvuk cinkk ,da bi nastavijo dalje pisat moram kliknut na prozor .Hvala
Windows 7 Expandin files dode do 4% i ne idee dalje jedan dan mi je bio 2 sata i nije se nista pomaklo a nov mi cd.Prije nekoliko mjeseci sam imao 7 i htela je
Windows 7 Expandin files dode do 4% i ne idee dalje jedan dan mi je bio 2 sata i nije se nista pomaklo a nov mi cd.Prije nekoliko mjeseci sam imao 7 i htela je
Original ''CD'' (vjerojatno je u pitanju dvd)? Original .iso ili neki ''super-duper unlimited'' sa TPB-a?
Probaj sa originalnim iso-om napraviti usb (ili dvd) sa originalnim MS alatom pa onda probaj instalaciju nanovo.
Da malo bolje objasniš, možda bi ti neko i pomogao!
znaci svi ostali cd-ovi rade sve samo ovaj nece kupovo sam do sada 3 cd-a i isto mi
znaci svi ostali cd-ovi rade sve samo ovaj nece kupovo sam do sada 3 cd-a i isto mi
Ko što rekoh ,ne bacaj pare na ''CD-ove''. Napravi usb - 8 gb usb je uvijek bolja investicija od kupovanja dvd-ova ,ako već nemaš neki doma.
I 4 gb je dovoljno za instalaciju Windowsa.
Popuni ''Moj PC'' ,da znamo koje komponente (ili koji laptop) imaš ,pa ćemo ti lakše pomoći.
et popunio sam nesto
pravi sam i nove particije i opet nece
et popunio sam nesto
pravi sam i nove particije i opet nece
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx
druze ja sam imao Windows 7 prije 7-8 mjeseci i nije kocio nisam imao nikakvih problema
ako mislis da je do Procesora,rama....
Pozz, imam jedno pitanje, skidam sa Origina jednu igru koja je ogromna a pošto mi je download speed nešto preko 500kb/sec trebam jednu vječnost da ju skinem, e sad što se problema tiče, išao sam sinoć van i ostavio sam komp upaljen da se to skida preko noći dok se ne vratim i kad sam se vratio moj pametni komp spava kako napraviti da ne ode u sleep mode dok skida?
Pozz, imam jedno pitanje, skidam sa Origina jednu igru koja je ogromna a pošto mi je download speed nešto preko 500kb/sec trebam jednu vječnost da ju skinem, e sad što se problema tiče, išao sam sinoć van i ostavio sam komp upaljen da se to skida preko noći dok se ne vratim i kad sam se vratio moj pametni komp spava kako napraviti da ne ode u sleep mode dok skida?
Control panel /Power options, pa podesi da ga nikada ne stavlja u sleep.
Ja imam jedan problemčić. Želim blokirati nekoliko stranica preko hosts filea ali mi ne uspijeva. Pogledajte slike, na slikama se vidi kako sam ja postavio da mi blokira adresu "google.hr" ali ja i dalje imam pristup toj stranici. Jel zna netko u čemu je problem? Zašto mi ne želi blokirati stranice na listi?
Hvala.
dodaj www
Ni sa WWW nisam uspio ali pronašao sam riješenje. Obrisao sam hosts file i napravio novi, izgleda da je stari bio oštećen. Hvala svejedno.
..izgleda da je stari bio oštećen...
- nije oštećen (nemoguće, jer ga nebi otvrorio u notepadu, to je običan txt file, samo bez .extenzije, uz to može biti zaštićen npr antivirusom).
Vjerojatnije extenzija (uključi prikaz extenzije, kod saveanja txt-a defaultno mu automatski doda .txt, moraš odabrati ''all'' u filteru ili samo close s automatskim saveanjem, ne save as..), ili samo gašenje browsera.
-btw nije poželjno igrati se sa sys.fileima, barem prije napravi backup.
Dobro sam pogledao i vidio da taj hosts file koji nije radio nije imao .txt ekstenziju. Ja sam stari obrisao i zamijenio novim, i to je to.
Dobro sam pogledao i vidio da taj hosts file koji nije radio nije imao .txt ekstenziju. Ja sam stari obrisao i zamijenio novim, i to je to.
Ne znam na koji način hosts može biti oštećen ,s obzirom da je u biti to najobičniji text file i ovo je jedino što piše u njemu:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
Jedino na što treba paziti je da nema nikakvu ekstenziju!
Ne znam što je bilo tom hosts fileu ali jednostavno nije radio.
Ne znam što je bilo tom hosts fileu ali jednostavno nije radio.
Pa ,da si ga otvoril u notepadu i provjeril znal bi.
Da ne govorimo o čistoj provjeri veličine: original ima točno 824 byte-a.
A nema veze glavno je da mi sve sada radi.
Pozdrav, trebam pomoc, nabavio sam kompjuter prije tjedan dana i sve radi savrseno, osim sto mi prekida zvuk.
Intel (R) Core (TM)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2,67 GHz, 4,00 GB rama, Windows 7 Professional.
Dakle, zvuk prekida neovisno o tome da li slusam glazbu s neta, dvd-a ili direktno s kompjutera. Probao sam i druge zvucnike i razne playere, i uvijek isto.
Nije stvar ni u kvaliteti fileova jer jednostavno nema pravila, moze odsvirat 5 pjesama bez prekidanja a moze i prekinut 15 puta u toku pjesme, ne prekida uvijek na istom mjestu, zvuk uglavnom nestane na pola sekunde pa svira dalje.
I sto je najbolje, na slusalice (kad ih spojim direktno u komp) svira normalno.
Molim pomoc, hvala unaprijed!
kad hoću instalirat neku igru mi baca (0xc000007c) error
dal sam nšto krivo instaliral prilikom instalacije windowasa i dal bu repair pomogel ili je nešto drugo u pitanju?
da ali moram platit ima koja fee metoda?
sve si lijepo naveo osim bitnog: ispričaj nam o MB ili zvučnoj kartici ako ti je preiferna
da ali moram platit ima koja fee metoda?
..nema se ništa za platiti...probaj 1. metodu:
1) Start your computer and log on as an administrator.
2) Click the Start button then select All Programs, Accessories, System Tools, and then click System Restore.
3) In the new window, select "Restore my computer to an earlier time" option and then click Next.
4) Select the most recent system restore point from the "On this list, click a restore point" list, and then click Next.
5) Click Next on the confirmation window.
6) Restarts the computer when the restoration is finished.
...prije toga trebao bi imati jedan antivirusni program instaliran na PC-u ...npr. Avast free , AVG free itd. a uz njega nije loše Malwerbyte i odradi skaniranje.
Šta da radim nece mi prihvatiti F2 niti F11
Možda je problem u tipkovnici?