Evo nova sedmica instalirana. Divnim čudom sam uspio dobiti beta test key. Kao prvo dojmovi su mi odlični. Ubrzanje s obzirom na vistu je očito. Instalirao sam SVE drivere i programe bez da sam morao resetirati windowse. Igre rade odlično. Jedina zamjerka što vanilla install windowsa sjebe mp3ce koje imate zato odma prva stvar nakon instalacije je skinit taj patch. Svi programi rade i svi driveri su sa viste i rade odlično. To je to ukratko.. <3
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.363.943
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PITANJE: imam samo 1 particiju na kompu, i ako mountam taj iso sa daemon toolsom, mogu li instalati na tu particiju a da mi se dokumenti ne izbrisu, (mogu i iso sprziti na dvd, tak da nema veze)
PITANJE: imam samo 1 particiju na kompu, i ako mountam taj iso sa daemon toolsom, mogu li instalati na tu particiju a da mi se dokumenti ne izbrisu, (mogu i iso sprziti na dvd, tak da nema veze)
Ista stvar i kod mene! Uglavnom mislim da je problem u driverima od grafičke, jer nakon njihove instalacije mi se desio taj problem...
Prije toga je radilo normalno a deinstalaciju nisam probao...
evo...instaliro sam i ja win 7 beta build 7000. radi sve odlicno samo nemam zvuka u xfire-u...zna li mozda neko kako da to rjesim???
Ajde molim vas dajte mi link da ga skinem
EDIT: Hvala
Ovako, ja ne kužim neke stvari vezane za sedmicu, stoga ću vam postaviti par pitanja. Sada upravo downlodiram sedmicu s neta i koliko vidim ima 3.2gb. Što da napravim nakon što se do kraja downlodira? Da li će se početi instalirati kao običan program ili moram krenuti s instalacijom pomoću biosa? Uz to, ovo je beta verzija, zar ne? Postoji li vremneski period u kojem mogu korisiti sedmicu ili je na neograničeno? Je li imao tko kakvih problema s njom? Može li se lako obrisati...Pitanja su možda 'pitanja laika', ali tako je kako je. Hvala na odgovorima.
Ono što ćeš dobiti je ISO datoteka koju najprije moraš spržiti na DVD pomoću Nera ili nekog sličnog programa.
Beta radi do 1. kolovoza 2009. godine.
quad procesora ako imas
brze verzije
full memorije
i ostalo
neznam kako je sa driverimaali ja mislim na 64
64 za ram 4gb, 32 za manje rama.
Evo javljam se sa 64-bitne verzije 7-ice. Zasad sam naišao na sljedeće probleme:
1. Ne radi mi Daemon tools kao ni Comodo.
2. TuneUP Drive Defrag je zaključan (ostatak TUU2009 radi normalno)
3.Google Chrome radi ali tek nakon sine modifikacije.
4. Toshiba-in Bluetooth ne radi.
Hvala na pomoći.
I nakon što se pokrene instalacija, odaberem particiju, i to je to, zar ne? Koliko će zauzeti prostora na hardu? Je li instalacija brza?
I nakon što se pokrene instalacija, odaberem particiju, i to je to, zar ne? Koliko će zauzeti prostora na hardu? Je li instalacija brza?
Staviti ću na particiju na kojoj nisu XP...je li backup toliko potreban?
Staviti ću na particiju na kojoj nisu XP...je li backup toliko potreban?

A nista, meni to sve izgleda kao malo bolja modifikacija Viste.Opet će bit problema sa driverima.
Imam jedan problem.... Kada idem instalirati Windows 7, pokaze mi se ovaj tekst (slika 1)... Inace, sada imam XP i htio bi probati 7-micu ali ne i izgubiti XP....
Sta da ja sada napravim???
jel bi neko preporucio 7 betu kao samostalan os na kompu vidim da ga svi hvalite pa reko jel vredi obrisat vistu i prec na hvaljeni os..pozz
dok za igranje dok ne izade full 7 da
Idem ja to sada probat....... Hvalana pomoci...... ;)
imam problem,nemogu otvoriti desktop gadget gallery.kliknem na to i ništa se ne događa.
F1- IVO........ Dal bi mi mogao dat likn gdje da ja skinem taj Partition magic...... Ne mogu nac na webu da taj program radi...... :S
Nece mi..... Pise da ne postoji ta starnica.... neam pojma.... :S