Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.363.943
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Window 7 instaliran, moja misljenja

Evo nova sedmica instalirana. Divnim čudom sam uspio dobiti beta test key. Kao prvo dojmovi su mi odlični. Ubrzanje s obzirom na vistu je očito. Instalirao sam SVE drivere i programe bez da sam morao resetirati windowse. Igre rade odlično. Jedina zamjerka što vanilla install windowsa sjebe mp3ce koje imate zato odma prva stvar nakon instalacije je skinit taj patch. Svi programi rade i svi driveri su sa viste i rade odlično. To je to ukratko.. <3

music is my first love and will always be my last

0 0 hvala 0
17 godina

PITANJE: imam samo 1 particiju na kompu, i ako mountam taj iso sa daemon toolsom, mogu li instalati na tu particiju a da mi se dokumenti ne izbrisu, (mogu i iso sprziti na dvd, tak da nema veze)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
Aki kaže...

PITANJE: imam samo 1 particiju na kompu, i ako mountam taj iso sa daemon toolsom, mogu li instalati na tu particiju a da mi se dokumenti ne izbrisu, (mogu i iso sprziti na dvd, tak da nema veze)

Uh, ovo je jako nategnuto. Windows7 dozvoljava upgrade samo sa Viste SP1 stoga ako nemaš to zaboravi odma. Nisam siguran kako upgrade radi i da li reboota računalo. Ako reboota i tako instalira sve onda ti ideja pada u vodu. Moj savjet je sprži na DVD ali imaj backup bitnih stvari za svaki slučaj!
music is my first love and will always be my last
16 godina
neaktivan

Ista stvar i kod mene! Uglavnom mislim da je problem u driverima od grafičke, jer nakon njihove instalacije mi se desio taj problem...

Prije toga je radilo normalno a deinstalaciju nisam probao...

17 godina
neaktivan

evo...instaliro sam i ja win 7 beta build 7000. radi sve odlicno samo nemam zvuka u xfire-u...zna li mozda neko kako da to rjesim???

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde molim vas dajte mi link da ga skinem

EDIT: Hvala

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 14:11 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hex kaže...

17 godina
neaktivan

Ovako, ja ne kužim neke stvari vezane za sedmicu, stoga ću vam postaviti par pitanja. Sada upravo downlodiram sedmicu s neta i koliko vidim ima 3.2gb. Što da napravim nakon što se do kraja downlodira? Da li će se početi instalirati kao običan program ili moram krenuti s instalacijom pomoću biosa? Uz to, ovo je beta verzija, zar ne? Postoji li vremneski period u kojem mogu korisiti sedmicu ili je na neograničeno?  Je li imao tko kakvih problema s njom? Može li se lako obrisati...Pitanja su možda 'pitanja laika', ali tako je kako je. Hvala na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ono što ćeš dobiti je ISO datoteka koju najprije moraš spržiti na DVD pomoću Nera ili nekog sličnog programa.

Beta radi do 1. kolovoza 2009. godine.

17 godina
neaktivan
klimama kaže...
Hex kaže...

Može li mi neko reć dali da odaberem 32bit ili 64bit i jedan jak "zašto"?
Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 14:23 (Hex).
17 godina
neaktivan

quad procesora ako imas

brze verzije

full memorije

i ostalo

neznam kako je sa driverimaali ja mislim na 64

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

64 za ram 4gb, 32 za manje rama.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo javljam se sa 64-bitne verzije 7-ice. Zasad sam naišao na sljedeće probleme:

1. Ne radi mi Daemon tools kao ni Comodo.

2. TuneUP Drive Defrag je zaključan (ostatak TUU2009 radi normalno)

3.Google Chrome radi ali tek nakon sine modifikacije.

4. Toshiba-in Bluetooth ne radi.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 15:15 (PROTECTOR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sam izabrao 64 bitnu verziju, a imam 2gb rama...Da li će biit problema?! Pa već sam na 50% downloada, ne želim početi ispočetka! I da, kad spržim DVD, upalim komp i iz biosa izaberem od kuda hoću da mi se pokrene instalacija (cd-rom), zar ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...
Ja sam izabrao 64 bitnu verziju, a imam 2gb rama...Da li će biit problema?! Pa već sam na 50% downloada, ne želim početi ispočetka! I da, kad spržim DVD, upalim komp i iz biosa izaberem od kuda hoću da mi se pokrene instalacija (cd-rom), zar ne?
 Vrtim ju na 1.5 GB Ram-a. Radi bez problema, no još ništa konkretno nisam stigao isprobati. U BIOS-u pod Boot Device Priority staviš cd/dvd.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 14:38 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan

Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I nakon što se pokrene instalacija, odaberem particiju, i to je to, zar ne? Koliko će zauzeti prostora na hardu? Je li instalacija brza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

I nakon što se pokrene instalacija, odaberem particiju, i to je to, zar ne? Koliko će zauzeti prostora na hardu? Je li instalacija brza?

Procedura je ista kao kod svih Winsa. Pazi na koju particiju ćeš staviti (napravio si backup?). Win 7 traži minimalno 8.2 GB no nisam gledao koliko točno zauzima. Instalacija je brza.
17 godina
neaktivan

Staviti ću na particiju  na kojoj nisu XP...je li backup toliko potreban?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Staviti ću na particiju  na kojoj nisu XP...je li backup toliko potreban?

Nije ako znaš šta radiš, ali je dobra praksa Namigiva.
*Napomena- Kada prvi puta pokreneš Win 7 skini prvo sve update-ove (nikako nemoj pokretati mp3-ice prije update-a zbog bug-a). Zbog ovog bug-a sam i pitao za backup.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 15:09 (PROTECTOR).
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

A nista, meni to sve izgleda kao malo bolja modifikacija Viste.Opet će bit problema sa driverima.

Mislim da nije tako. Vistu su nabrzinu  sklepali i izbacili zbog toga sto dugu nist novo nije izaslo, morali su nesto napravit dok ne zavrse s windowsi 7. Mislimd a je OS 7 savrsen isprobo sam ali cu do podpunog prelaska na njih sacekad da izađe puna verzija.
Pelikan
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem.... Kada idem instalirati Windows 7, pokaze mi se ovaj tekst (slika 1)... Inace, sada imam XP i htio bi probati 7-micu ali ne i izgubiti XP....

Sta da ja sada napravim???

Slika 1 Slika 1
AMD Ath64 X2 5200+, Asus Radon HD 4550 512 Mb DDR3, HDD 250 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trop kaže...

Imam jedan problem.... Kada idem instalirati Windows 7, pokaze mi se ovaj tekst (slika 1)... Inace, sada imam XP i htio bi probati 7-micu ali ne i izgubiti XP....

Sta da ja sada napravim???

Partition magicom napravi jos jednu particiju (recimo E),stavi dvd sa win7 i bootaj komp sa dvd-a i kad te pita gdje zelis instaliat sedmicu odaberi tu E particiju i to je to.Imat ces dual boot xp i sedmicu.
Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 18:28 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

jel bi neko preporucio 7 betu kao samostalan os na kompu vidim da ga svi hvalite pa reko jel vredi obrisat vistu i prec na hvaljeni os..pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja nebi jos za stalno, rade pricekaj full

dok za igranje dok ne izade full 7 da
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

Idem ja to sada probat....... Hvalana pomoci...... ;)

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

imam problem,nemogu otvoriti desktop gadget gallery.kliknem na to i ništa se ne događa.

Problem je do User accounta znaci  START-CONTROL PANEL-USER ACCOUNT-CHANGE USER ACCOUNT SETTINGS i to je to!
16 godina
neaktivan

F1- IVO........ Dal bi mi mogao dat likn gdje da ja skinem taj Partition magic...... Ne mogu nac na webu da taj program radi...... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ovdje imas trial verziju.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nece mi..... Pise da ne postoji ta starnica.... neam pojma.... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice