s kim se ti svađaš?
-englez? :) .. s kim se ti svađaš? pogledaj postove, o čemu pišeš?
početni portugalski jezik, tvoj post govori o tome što ti koristiš, nakon što još par engleza govore o inglišu, tj klasičan bla-bla, tvoja stvar.
-imaš problem-pitanje ili daješ odgovor? .. ili pričaš o tome da ti koristiš ingliš? ok, što s tim? kakve to veze ima? Nudiš pomoć ili trolaš? Ako se svađam, tad s tobom, ili ćemo reći da diskutiramo o stavovima.. pa što je tvoj stav-mišljenje, koji je tvoj problem ili pomoć.. osim da je tebi ingliš, dok babi-juzeru nije, primijeti, ne pričamo o tome koji ti jezik koristiš i iz kojeg razloga.. nego početni post, portugalski + hr.. kao i baba s mobitelom primjer koji sam daješ. Koji ti jezik koristiš, iz kojeg razloga.. važno je kome? Koji ja jezik koristim? .. jednako nevažno, tj moja stvar kao što je za tebe tvoja, no vrijeme je da juzeri koji žele sudjelovati u temi nauče kako se u temi sudjeluje, kako se ne blebeće, ne trola, ne spama, nego ili imaš pitanje-problem i tražiš pomoć, ili daješ pomoć-mišljenje i sl.. pa svrstaj se u neku skupinu i nastavi, odnosno ako ti je samo dosadno pronađi odgovarajuću temu ili otvori prigodnu, može čak i anketno koji jezik netko koristi ako ti je to želja... no ovo je tema win-10-problemi i sudjeluješ tako da prijaviš problem ili nudiš pomoć.. ne tako da pišeš da je tebi ingliš jezik .. jer to naprosto nije tema, nije ni pitanje ni pomoć, to je tad spam. Jasnije?