Pozdrav!
Zadnje vrijeme mi se događa da mi windowsi ili komp iskljucuju usb uredjaje (tipkovnicu i wifi vecinom), ali samo ako pc ostane neko vrijeme upaljen da se ne koristi. Postavljeno je vec na high performance tak da msm da do toga nije! Da bi ti uredjaji koji su "iskljuceni" ponovo ukljucio moram komp restartat skroz i onda dela normalno dok se komp koristi,savjet neki? Pomoc?
Win + R -> devmgmt.msc -> Pronađi uređaj koji ti se gasi i dva puta klikni na njega -> Tab Power Management -> Makni kvačicu s Allow the computer to turn off this device to save power -> OK.
i dalje isto
najbolja fora je kaj sam windowse reinstalirat pred par tjedana,prije opce nisam imal tih problema
Probaj vratiti sustav unazad kada ti se to nije događalo. Jesi li instalirao možda nešto od programa i/ili neko ažuriranje u zadnje vrijeme?
Jedino kaj pratim da bude stalno azurirano su drajveri od graficke,cclener i windowsi ostalo nema kaj biti,primjetio sam to jos na proslim windowsima,ali onda je bilo samo dok sam igral dirt 4,onda je tipkovnicu sam petljalo