Da li će ove aplikacije word, excel, onenote mobile preview ostati besplatne nakon finalne verzije?
Nece.
Da li će ove aplikacije word, excel, onenote mobile preview ostati besplatne nakon finalne verzije?
Nece.
RTM vjerojatno ovaj tjedan
Mislio sam na ove, ne na klasični office!
Šta nisu to aplikacije za Telefone i Tablete?
Da. To me zanima. Ako će biti free, meni dovoljno.
Da. To me zanima. Ako će biti free, meni dovoljno.
Ako su na suprotstavljenim platformama free (koliko me služi pamćenje) ne vidim razloga da bi se ovdje naplaćivale.
Nece.
To su ''Universal apps'', rađene za touch ekrane, koje će biti free, ali nakon što izađe puna verzija, za punu funkcionalnost trebat će Office 365 pretplata.
Nece.
To su ''Universal apps'', rađene za touch ekrane, koje će biti free, ali nakon što izađe puna verzija, za punu funkcionalnost trebat će Office 365 pretplata.
Pa zato sam i rekao da nece, to ti je besplatno kao i sto insajderi imaju besplatnu licencu...kod MS ti ima uvijek ono ali.
Šta nisu to aplikacije za Telefone i Tablete?
Da, ali Universal apps isto rade i na PC-ima, tabletima i telefonima.
Pa zato sam i rekao da nece, to ti je besplatno kao i sto insajderi imaju besplatnu licencu...kod MS ti ima uvijek ono ali.
Jesam li ti ja negdje proturječil?
Na osnovu čega si ti shvatio da sam ja tvoj post shvatio kao protivrječenje moga?
Ljudi, kako ne shvaćate, onako je kako Kizo kaže i nema odstupanja! On je glavni forumski guru!!!
Ne, nego tako kaže Microsoft. (čitaj pod ''More'') Ali djeca vole kenjati, jelda?!
Odakle tebi balavčino slinava pravo da sudiš ko zna a ko ne zna? Kaj misliš da je biti iz zagreba i imati konfu od 10k kuna znanje? Mrš u rupu i ne diži mi tlak!
Prostak jedan!
OnT - slow ring, je li došao novi build i jel se zna kad će?
OnT - slow ring, je li došao novi build i jel se zna kad će?
Nemam pojma, ali ako skineš sa sitea, mountaš i pokreneš upgrade iz Windowsa, bit ćeš čak i brže gotov nego updateat iz Windows Updatea.
A isti klinac.
Dostupan build 10162 i za slow-ring.
Kroz par dana nam dolazi first rtm....
kad je finalna verzija?
Kroz par dana nam dolazi first rtm....
To se i čeka, sve ovo što izlazi se preskače, windows update je isključen.
ps. Kizo, badave tvoj "slow" ring, da sam tebe poslušao, sad bi instaliralo ovo...
Tko se svađa? Samo kažem kako je. Postoji riješenje kako preskočiti sve što god želiš, a to nije ono što si ti rekao. Staviti na "slow" ring jednostavno nije dovoljno,
zadnji buildovi ne donose ništa bitno, nego su čak i lošiji od prethodnih, tako da savjet "stavi na slow i uživaj" baš nije ok.
ps. neka me slobodno slijede svi koji žele, uz prave upute nema zime, ma što Kicuzu rekao.
Znači tko god hoće, može prije.
Nisam samo ja ovdje, vjerujem da ima više ljudi koji žele spriječiti instalaciju i builda 10159 i build 10162 pogotovo.
Ovaj zadnji je smeće, 10159 još kako tako, a možda se neko i ne žele zamarati i svaki dan instalirati isto sra... i gušiti vezu za gluposti.
ps. Kizo, badave tvoj "slow" ring, da sam tebe poslušao, sad bi instaliralo ovo...
S kim se ti svađaš? Uostalom, 10162 je pušten u Slow ring prije dva sata.
Kaj ćeš ti instalirati je tvoj problem.
Ako nekome nešto smeta u mojem pisanju, NEKA MI SE OBRATI PRIVATNOM PORUKOM i ne spama temu.
kad je finalna verzija?
29.7...insideri prije..
Nisam samo ja ovdje, vjerujem da ima više ljudi koji žele spriječiti instalaciju i builda 10159 i build 10162 pogotovo.
Ovaj zadnji je smeće, 10159 još kako tako, a možda se neko i ne žele zamarati i svaki dan instalirati isto sra... i gušiti vezu za gluposti.
Pa dobro, jer ja radim Windowse?! Pa dajte mi se više skinite i ako imate nešto privatno za reći to napravite u privatnoj poruci!
Ako ti ne valjaju Windowsi 10, obrati se ljudima koji ih rade, a mene, ti i ostatak društva ostavite na miru.
Ili se vrati na Sedmicu ili Osmicu i svi sretni!
jel postoji način da na win 8 (win 8.1) kupljen s laptopom dobijem free upgrade na 10tku? pitam jer mi svi govore da mogu samo 7 SP1 i 8.1.
jel postoji način da na win 8 (win 8.1) kupljen s laptopom dobijem free upgrade na 10tku? pitam jer mi svi govore da mogu samo 7 SP1 i 8.1.
-mora biti updatean.. upravo zato w7sp1+updatesi i 8.1 (koji je update za 8.0 tj sp ali se ne naziva sp..). To je preduvijet + tip licence.
-neki updateovi/upgradeovi su povezani-lančano. Preresquite. Potreban je ''kbxxxxx1'' da bi se pojvavio i ''kbxxxxx2''.
ali kolokvijalno se može reči win7 i win 8.. i to unosi zabune. Tj DA, ali + svi preduvijeti koji uključuju uredno ažururanje bezbroj updateova.. i nekoliko ih je obavezno.
btw, @ kizo.. ja bi jedne win10 sa starim valovitim logom prozorčića.., i veće buttone na calculatoru + digitalne brojke kao na pravom digitronu.. i kad će više RTM i .. itd.
Postoji.
SLika vrijedi 1000 rijeci:
Ne, lijepo ti pise da ti ne procesor ne podržava NX instrukcije, također ne možeš ni instalirati osmicu. Windows 7 bi trebao raditi.
Mogu li ja na ovu konfu instalirat 10-tku?
Ako ne možeš staviti Win 8.1, onda nećeš moći ni Win 10.
Vrijeme ti je za nadogradnju, prodaš ovo svoje i uzmeš neku jeftinu ploču, 4 GB DDR3 RAMa, te nekog Haswell Celerona ili Pentiuma za male novce,
takav PC troši ko upaljač, radi na integriranoj grafi u procesoru, ide u korak sa tehnologijom, pa tako i sa novim OSom, da ne pričam o tome koliko
današnji procesori imaju jače jezgre od toga tvoga Pentiuma, a i svi redom su "dual core", iako već treba početi gledati i "quad" lagano, a tvoj
Pentium je "single core".
Hvala na informacija.
btw: imam i komp sa AMD a10 'quad core' procesorom...nego bilo bi fora na kanti staroj imat nekaj moderno, da 7-ica radi fino
Pa vjerujem da bi bilo fora, ali bojim se da ništa od toga.