Ne radi beta, radi običan store :)
Na njega smo obojica mislili
upravo sam to i napravio čista instalacija ,i onda update za grafiku,...
i nakon toga stigne do 95 % i stop javlja tu grešku
nakon update,greška 0x80248007
treći put radim update i svaki put ista greška
Tješi se, nakon upgradea bez greške i ja imam isti error kad hoću pokrenuti Windows Update (bez obzira koji - i Metro i old style Update mi pokazuju isto).
Zato sutra ide clean install.
Šta ovo obojica HD5xxx serija, zadnja koju joj AMD dao podršk za Windows 8.1. Pa da probate (ali opet sada koliko podrška za 10-tku to je upitno) sa službene stranice, znam da ima za Windows 8.1 ali za 10 ne'am blage. Tako kod mene postoji kompletan CCC paket za Windows 8, ali NE i za Windows 8.1. Nikada više AMD, prvom prilikom mijenjam ga za integrušu u nekom od Pentium Haswella ili po svemu sudeći biće to neki Broadwell sa DDR4 memorijom.
Jedino strpljen spašen ta Update greška (ne znam da li je kod mene ista bila) desila se kada sam ja u Device Manageru već Updateovao drivere za WLAN, LPT i COM portove (jednostavno kliknuo na Update u Device Manageru) a isti su kroz Update već čekali svoju nadogradnjukao i neki od AMD-ovih drivera za grafulju. A morali su čekati da se skinu jer naravno, njegovo veličanstvo, OneDrive ždere čitavu 5Mbps vezu dok ne srkne svih 4,5GB. Dakle kada je OneDrive obavio svoj posao i instalirao AMD svoje što je trebao, Windowsi su se poslžili kao kec na desetku. I da napomenem onda ti Update errori na već instalirane naravno drivere, mislim, logika. Sada je sve na mjestu.
Clean Install (vidio si Kizo problemi kod zvučne sinoć) je moja topla preporuka.
btw, @ Envy, postoji 'mala' razlika između čišćenja i brisanja particije.. čišćenje podrazumijeva uklanjanje samo smeća, particija nije selektivna mada je brža za 14sec..
Ma te sitne i male razlike ja ne znam :P Ja kada bacam smeće bacim čitavu kantu i kupim novu. Šala mala, ili ne, tako nekako (bacim kesu sa smećem a kupim novu), radije Clean Install jer ja znam šta imam na računaru (neki dan mi rekla rodica da pred suprugom ne smije otvoriti 1333x torrent sajt. ja njoj vidi kod mene: zapanjila se što AdBlock + uBlock rade, žena gleda i ne vjeruje. Otvaram joj portale, gleda i ne vjeruje. Pita kakav internet imam) a šta ne. Tako je to kod mene.
Ali nije zgoreg tamo otvoriti neku temu za čišćenje i održavanje, ali samo da podobni komentarišu (trebamo malo gospodina Rosandića natjerati da nam da prikladne nadglednike, ovdje se sve raspalo) Da kada nešto uninstaliran da apsolutno sve svoje prnje pokupi sa sobom.
Ako itko ima ovaj lock-screen wallpaper molio bih da uploada negdje. Ja ga ne mogu ga nigdje naći. (obilježeno crvenim pravokutnicima na slici)
* * *
Kljuna rije u googlu ti je Fiber Optic Wallpaper, pa onda opet progooglaj kako napraviti temu ili zamjeniti taj Wallpaper ili Login Screen.
Dakle ti želiš nešto ovako: