Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.905.685
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Windows 10 - općenito

http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Malo prije sam odradio upgrade "stare" desetke preko ovoga (click na Download tool now) i sve 5 (osim Renaulta 4). SAJB.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 20:14 (deckard).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Re: Windows 10 - općenito
kizo2703 kaže...
error_666 kaže...

" modern setup host has stopped working "

Problem je obično u third party antivirusima i firewallovima.

Ako imaš nešto slično instalirano, diseablaj i probaj ponovno.

Još jedna stvar - vrlo je lako da je to također posljedica prethodnih upgradea ili nekomatibilnih programa.

Dobro bi bilo "prosnifati" po Event Vieweru.

Svašta se tamo da pronaći, nekad i uzroci.

A vidiš , imam Eset Smart Security , probat ću ga deinst . i pokusat ponovo . Ko da se sjećam kroz maglu da se   ESS povezivao sa problemima prilikom  upgradea na 10 ... Tnx for the tip  :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 20:26 (error_666).
10 godina
Windows 10 - općenito

Uspjesno instalirani windowsi sa najnovijim updateom bez ikakvih poteskoca.. Hvala jos jednom kolegi kizo2703 !

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 20:30 (Croshadow1234).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Baš bzvz što ne mogu odvojeno podesiti "colored title bars" a da mi taskbar ostane u crnoj boji. Mislim može se kroz neka registry editiranja, al to mi se neda.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Prije par dana sam napravio čistu instalaciju Win 10 Education, i sad ovog novog updatea nema. Opcija "Defer updates" je isključena.

1 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

Updejti su mi spremni za instalaciju a ja o tome nemam pojma!

Ne bi li a "Action Centru" trabala doći obavijest da su ažuriranja spremna za instalaciju?

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 0:04 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
andi.cro kaže...

Updejti su mi spremni za instalaciju a ja o tome nemam pojma!

Ne bi li a "Action Centru" trabala doći obavijest da su ažuriranja spremna za instalaciju?

a da klikneš install now

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Windows 10 - općenito

Ma da, kaj stvarno!?!

Pitao sam zakaj nema notifikacije u traju ili popup da su ažuriranja spremna za instalaciju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Moze li mi neko reci jel ovo novi updejt jer negdje vidim da ne pise medjuverzija. Kada udjem u cmd pise Microsoft Windows (verzija 10.0.10586) i ukucam winver pise verzija 1511 (medjuverzija OS-a 10586.3)

Radi se o Windowsu 10 home

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 7:04 (dowydyenya).

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - općenito

da to je taj update.

ni ja nisam cekao pa sam skinuo tool i odabrao "nadogradi ovo računalo". sve završilo u roku od par sati i sve radi uredno. poceo sam aktivno koristiti edge da vidim hoce li se "napuniti" i poceti umirati nakon par mjeseci.

Steam: charmander2005
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dowydyenya kaže...

Moze li mi neko reci jel ovo novi updejt jer negdje vidim da ne pise medjuverzija. Kada udjem u cmd pise Microsoft Windows (verzija 10.0.10586) i ukucam winver pise verzija 1511 (medjuverzija OS-a 10586.3)

Radi se o Windowsu 10 home

To bi trebalo bit to..

11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Meni se azurirao uredno, sve radi ali nije aktiviran. Uredno sam prije bio napravio upgrade s win7 i bili su aktivirani. Sad poslije ovog updatea vise nisu, ispise ni error: 0xC004F074, zna tko kako to rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Miro34 kaže...

Meni se azurirao uredno, sve radi ali nije aktiviran. Uredno sam prije bio napravio upgrade s win7 i bili su aktivirani. Sad poslije ovog updatea vise nisu, ispise ni error: 0xC004F074, zna tko kako to rijesiti?

probaj ovo http://wind8apps.com/fix-windows-8-windows-10-error-code-0xc004f074/

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
neaktivan
šaki01 kaže...

Probao sam naparavit upgrade sa iso. fileom i dodje mi do 20% i komp se restarta i restora mi windowse. I kad dodje na desktop upgrade ekran mi prikaže grešku: 0x800700B7 - 0x2000A The installation failed in the Safe_OS phase with an error during PREPARE_FIRST_BOOT operation. Nikad prije nisam imao takvu grešku prilikom upgrejda. Jel zna netko možda u čemu je problem?

Jel zna netko?

11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Miro34 kaže...

A koji kljuc unijeti?

11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 9:25 (dai53nja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miro34 kaže...
nicky.sl kaže...
Miro34 kaže...

A koji kljuc unijeti?

Od win 7 bi ti trebao radit.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Mislim koji od win 7 kad znamo kako su svi imali windowse, da nitko ne zna rjesenje osim unosa kljuca? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa nitko ti neće tu pomoći oko piratskih Windowsa, ako na to ciljaš. Malo je protiv pravila foruma.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
15 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa nitko ti neće tu pomoći oko piratskih Windowsa, ako na to ciljaš. Malo je protiv pravila foruma.

Gluposti, ja nigdje nisam spomenuo piratske, a druga stvar je da 99 posto ljudi ovdje ima takve zato ne glumite nevinasca. I da aktivirao sam.

16 godina
odjavljen

Ne znam, ja imam oriđiđi windowse i na desktopu i na laptopu (MSDN, developer). I originalni Office (O365).

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
15 godina
Miro34 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Gluposti, ja nigdje nisam spomenuo piratske, a druga stvar je da 99 posto ljudi ovdje ima takve zato ne glumite nevinasca. I da aktivirao sam.

Jedno je imati pirateriju koju ima skoro svatko a drugo je pričati o tome na forumu što je zabranjeno a @Sum_ je to zaključio iz tvoga posta pa u buduće malo bolje konstruiraj pitanja da ne bi bilo zabune 

15 godina
Windows 10 - općenito

Hmmm tu nekaj ni v redu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

Uspješno jučer nadogradio , tj nisam baš nadogradio nego skinuo iso i opalio clean install.

Goli defaultni windowsi odmah nakon instalacije imaju svega 16 gb.

A po prvi puta mi rufus nudi to go opciju da kreiram , što bi značilo da ćemo uskoro imati

i prenosive windowse na usb-u...

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
andi.cro kaže...

Hmmm tu nekaj ni v redu...

Definitivno nije.  Evo kako bi ti trebalo izgledati :

13 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Pitao sam zakaj nema notifikacije u traju ili popup da su ažuriranja spremna za instalaciju!

Možeš namjestiti to. Inače on sam odluči kad će ih instalirat (meni se znao sam od sebe upalit u 3 ujutro i instalirat ih).
Ugl. odi na updates > advanced options

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 11:57 (imported0).
12 godina
neaktivan
deckard kaže...

http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Malo prije sam odradio upgrade "stare" desetke preko ovoga (click na Download tool now) i sve 5 (osim Renaulta 4). SAJB.

Uradio istu stvar i sve za 5

13 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Jel može neko objasnit po kojoj je logici ovo plava boja?

Uopće mi se ne sviđa ovaj novi build, jel zna neko hoću li dobivat update ako ostanem na onom prijašnjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
djigibao kaže...
lnova65 kaže...

Imam originalni win 8 pro. Jel postoji nacin da odma skinem 10ku na cd i ubacim key od osmice ili moram prvo instalirati osmicu pa onda update.

Za to ces se morat strpit jos cca. 5 dana (do 10.11.).

jel mogu dobit kakve instrukcije u vezi ovoga?

lnova65
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice