Interesantno je kak vam odjedamput smeta MS account, a već mjesecima ste s njim na Insider buildovima.
Ja nisam, prvi sam se put susreo s Win10 prije 3 dana. Ma meni ne smeta MS account, čak sam pod osmicom i kupio jednu aplikaciju, nego logiranje u Windowse s accountom van kante.

)
. Pa stvar je u tome da valjda nema tog tarzana kojem se nešto na kompu ili od aktivnosti kad-tad nebi moglo baciti pod nos iz nekog razloga, ili objaviti u medijima ili nešto treće kad dođe pogodan trenutak da mu se to nabije na nos iz bilo kojeg razloga. Daj zamisli recimo scenario, lika koji pretendira postati recimo gradonačelnik, političar, direktor neke velike firme, vjerski poglavar, doktor svemira ili nešto treće, i onda si konkurencija od MS-a, Googlea, Applea, Facebooka ili sl. kupi naramak svinjarija kojim će oblatiti lika; torr.nti, pron, psovačina po forumima, pron, osobna kolekcija privatnih multimedijalnih pron uradaka (kamera i kazeta(TM)), pron, log s pretraživača, pron, pokoji kerknuti program, političke disertacija po forumima kontra interesa konkurencije, neznam jesam li spomenuo pron i mnogi drugi "grijesi" masa. Jasno da je jedan Google već odavno stvorio profile o nama, ali ono, fakat nam ne treba još jedna kamera za vratom. Realno, meni osobno svejedno, ako treba logirat ću se i s MS-om samo da daju key da ih ne moram zvati kad promijenim hardware, a planiram u dogledno vrijeme i ziher prije nego će sklepati nove Windowse.
Sami sebi smo najveci neprijatelji