Win 7 na usb stick 2 -kako ? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.947
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Win 7 na usb stick 2 -kako ?

našao sam ovdje na forumu upute za install win 7 na usb stick tj izradu bootabilnog usb sticka. ali izgleda mi jako komplicirano i ne uspijevam. 

u jednom broju bug-a ima opis originalnog programa od microsofta kojim se to lagano može riješiti. ali ne ide s njim isto tako . kaže da nemam odgovarajuću iso sliku,a iz nje sam napravio nekoliko boot dvd ova sa kojih sam uspješno instal 7-icu. molim za pomoć i puno hvala. treba mi to jer trebam 7 icu na netbook-u.

Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 na usb stick 2 -kako ?
Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 23:18 (scaramush).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 na usb stick 2 -kako ?
opcom kaže...

našao sam ovdje na forumu upute za install win 7 na usb stick tj izradu bootabilnog usb sticka. ali izgleda mi jako komplicirano i ne uspijevam. 

u jednom broju bug-a ima opis originalnog programa od microsofta kojim se to lagano može riješiti. ali ne ide s njim isto tako . kaže da nemam odgovarajuću iso sliku,a iz nje sam napravio nekoliko boot dvd ova sa kojih sam uspješno instal 7-icu. molim za pomoć i puno hvala. treba mi to jer trebam 7 icu na netbook-u.

Zato sto imas nelegalne i modifikovane windowse 7. Program provjerava da li tvoja verzija windowsa odgovara originalnom DVD-u. Skini untouched verziju i radit ce ti. Provjereno mnogo puta.

17 godina
protjeran
može biti ali gdje da skinem untouched verziju i šta da radim polsije s njom ???
Z
16 godina
neaktivan

Pa da u tražilicu (Google ,Bing ,itd) ukucaš ,recimo ,Windows 7 original installation dvd + čarobna riječ na t***** + download ,dobiješ milijun linkova?? Šutim

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 12:08 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Pa da u tražilicu (Google ,Bing ,itd) ukucaš ,recimo ,Windows 7 original installation dvd + čarobna riječ na t***** + download ,dobiješ milijun limkova?? Šutim

Trazis djavla Kizo

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Trazis djavla Kizo

Znam ,ali mi više ovo ide na ku*ac!!! Hoće Sedmicu ,a neće ju platit ,i onda još pita gdje da ju nađe???? Molim te!

Ajde da je jedini ,nego takvih ima cijela vojska! Pitam se samo čemu im onda služi PC??? za Face i poker??? Za to je dosta i Windows 98!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 12:09 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice