Microsoft je nedavno pustio SP2 RC za Vistu. Jeli ga ko instalirao?? Kakva su iskustva? Ima li velikih poboljšanja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj nitko nije probao?
Prvi glas za SP2...Kad mi windows update kaže da skinem onda ću skinit...ali prije toga ništa...
ja sam isprobao dok je SP2 bio beta...usporio mi je komp i podizanje sustava...tek kad bude dostupan na windows update-u onda ću opet instalirati
P.S. Isti sam instalirao i pojavio mi se jedini problem, a to je da mi se poslije instalacije SP2 nije mogao pokrenuti MSN 9. To nije neki problem, ali neke dalje stvari nisam testirao.
Ja probo i nije nista bolje niti brže od SP1 moža konačna verzja bude bolje
ja sam skino ali nista
Kaj nitko nije probao?
eto ja sam odlučio skinuti i instalirati taj famozni sp2,neznam kako ostali ali osjetio sam malo poboljšanje u peformansama računala tako da sam zadovoljan samo mislim da bih trebao napomenuti da je to verzija sa podrzanim svim language packovima,pa kontam da ima vise stvari jer je bila oko 450 mb a ona druga oko 20 i sitno.... nekuzim zasto ali ajd dobro,uglavnom ok je!
P.S. Isti sam instalirao i pojavio mi se jedini problem, a to je da mi se poslije instalacije SP2 nije mogao pokrenuti MSN 9. To nije neki problem, ali neke dalje stvari nisam testirao.
Ljudi ne instlirajte beta verziju strpite se do cjele, ovaj sp2 beta tek pogoršava, a ne poboljšava.
Ljudi ne instlirajte beta verziju strpite se do cjele, ovaj sp2 beta tek pogoršava, a ne poboljšava.
Skinuo instalirao i preziveo :)
Ovaj PC na kojem radim sada je zamorce,instalacija Viste je stara od sept.2007 i prezivela je sve nadogradnje i eksperimente sa sustavom (da ne nabrajam drivere) bonus: Prezivela je i Alcohol 120% :))
Instalacija je trajala tacno 50 min. i sta da kazem,nisam video nikakvo ubrzanje ali svi programi i sav hardware radi.
To je za sada najbitnije
Neko iznad mene je pisao da mu ne radi messenger. Kod mene radi
kod mene je stvar da moram paziti da skinem rc prije 6 mj 2010 jer če mi skinit aktivaciju ko i beta
a jedva čekam sluzbeni sp2,a i kod mene svi programi rade pa i msn 9 a bas ga cesto koristim
Update for Windows (KB940510) ionako ponistava dva najpoznatija kreka: Paradox OEM BIOS Emulation Toolkit i Grace Timer
Ali mislim da ipak ne ume da se spravi sa komandom slmgr.vbs -rearm,uostalom ima clanak za ovo na
http://news.softpedia.com/news/Reset-the-Windows-Vista-Grace-Period-44955.shtml
Sa ovim nisam imao problema posto koristim original.Ali kao sto vidim tamo "napolje" ima sva sila krekova da bi Vista proradila i bude Genuine (I Office isto tako)
sto znaci znaka RC ???
sto znaci znaka RC ???
Bete inače znaju zeznut komp, instalirat ću SP2 kad ga Bug stavi na DVD...
samo njemu vjerujem...