Slipstreamanje sp3 na winxpsp2 nLIte problem? zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 5.358
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Slipstreamanje sp3 na winxpsp2 nLIte problem?
pitanje

Prvi put to radim pa bi mi trebala pomoc oko problema sa nLiteom

instalirao sam nlite 1.4.5 beta 2 sa bug dvd, kopirao sp3 na hd,,,pokrenuo nlite,,ubacio cd winxpsp2, uputio nlite na pogon gdje je  cd od windowsa, pa mi je izbacio da napravim folder,  napravio novi folder gdje ce se kopirati windows i slijedilo je kopiranje otprilike  par minuta,,,

zatim nlite provjerava koja je verzija,,,i iscita sve podatke osim zadnjeg Size i samo vrti i vrti i nista ne izbacuje,,,cekao sam otprilike 1 sat i nista,,,,

ne daje mi mogucnost da nastavim proceduru, a kad kliknem misem bilo gdje na program samo se pojavi "not responding" , pokusao sam to 6 puta ista se stvar dogadja,

mislio sam da je do bete pa sam skinuo sa weba 1.4.5 final i ista mi se stvar dogadja i s tom verzijom....

inace pratim uputstvo prema bugu broj 187 na stranici 136-137, napominjem prvi put to radim, pa bih htjeo da to napravim da nemoram kad reinstaliram windowse cekati na instalaciju sp3, googlo sam malo i nigdje nisam naisao na ovaj tip problema, samo uputstva kako slipstreamati

dali je moguce da je problem u piratskim windowsima ili ja nesto neradim dobro ili vec koji vrag??

Molio bih za pomoc...

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slipstreamanje sp3 na winxpsp2 nLIte problem?

1.) nije ovo warez forum, stoga ne očekuj pomoć, kao ni savjete oko PIRATSKOG softwera

2.) http://evga.com/forums/tm.asp?m=103204&mpage=1&key=&

Link - tutorijal

I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
17 godina
autorov komentar

imam tutorijale u vezi toga bar desetak njih,,,i postupam po njima,,,ali jednostavno program zakaze u pocetku prilikom skeniranja windowsa,,,izlista koja je verzija winodwsa, koji je jezik, koji je service pack (sp2 je), path do foldera u koji je kopiran,  ali nece size da pokaze a trebao bi 567mb da pokaze,,,dakle ne dozvoljava dalje,,,jer prijavi samo not responding program,,,

a sto se tice piratskog win, bilo bi dobro ako bi znao da kazes jel do toga ili ne, odnosno dali se moze sp3 slipstreamati na piratski win sp2,,a ne da sa visoka i podcjenjivacki gledas na to sto imam neoriginalni win,,,te daj konstruktivan odgovor ili prijedlog,,,vise bi s tim imao ucinka te bi mozda i sebi nabavio originalni windows,,,

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

Ako winsi koje trenutno posjeduješ su "tached" tj. slipstream je SP2,

neće ti nLite obaviti željenu zadaću.

17 godina
neaktivan

Dali koristis Vistu?

Ako je koristis onda nemas srece.

Ipak probaj sa nLiteom ali da nije beta

(nema veze dali su piratski ili ne,nLite ce uredno slipstrimati SP3 na bilo kakvoj instalaciji XPa makar ona i sadrzala SP2)

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan

Win XP piratski, s splitstremanim SP2 se mogu splitstremat sa SP3 ( sa nLite-om). Nije da znam iz vastitog iskustva:-)

Možda je problem u tvojoj kopiji Windowsa?

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox (Frank Jaeger)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 15:05 (Puhi).

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

ne koristim Vistu, nego te windowse xp sp2,,,rade dobro, bez problema, takve sam ih dobio od prijatelja,,sto bi znacilo da je vec netko napravio slipstream kad imaju sp2,,

na mnostvu foruma sam provjerio i oni su sa sp2 slipstreamali na sp3 bez problema,,, isto tako u BUG-u na stranici 137 se jasno na slikama vidi da oni slipstreamaju sp3 na sp2

mislio sam da je do bete,,pa sam skinuo i par prijasnjih verzija i ista je stvar s njima uvijek zastanu na istom mjestu gdje nece da ucitaju size i nedopusta opciju next

evo prije par minuta sam instalirao sp3 na kompjuter bez problema,,,radi ko satic,,i instalacija sp3 je trajala svega 13 minuta,,,,te otklonio sumnju dali moze sp3 na piratske verzije windowsa,,,,

samo eto nece taj nlite da odradi to,,,a usput da napomenem nabavio sam program Autostreamer koji radi istu stvar kao i nlite samo sto je automatizovan i samo ugradi sp3  i napravi iso image od 611 mb , ali ja bi jos da iskljicim neke stvari te to samo mogu napraviti sa nliteom,,,,

17 godina
neaktivan

O.K.

Između ostalog, nLite pri slipstreamingu detectira OS, SP, i što je

uklonjeno, dodano.......

Očito je nekakva greška u tvojoj verziji.

Ne znam kako možeš biti siguran da će kopija izrađena

s Autostreamerom raditi ispravno!?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 16:26 (Verbatim).
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Win XP piratski, s splitstremanim SP2 se mogu splitstremat sa SP3 ( sa nLite-om). Nije da znam iz vastitog iskustva:-)

Možda je problem u tvojoj kopiji Windowsa?

Tacno,mnogi "naucnici" prilikom izrade XPa sa nLiteom izbace "nepotrebne" stvari.
Kad onda pokusaju slipstrimati,recimoSP3 ,onda ovaj potrazi te "nepotrebne" stvari da ih patcha i naravno izbaci error.

A izbacivanje nepotrebnih stvari nakon instalacije je vrlo jednostavno,treba pronaci datoteko sysoc.inf (u inf folderu) otvoriti je u notepadu i metodom search/replace maknuti sve reci HIDEN.

Onda ides u   Control Panel i u Add/Remove Windows komponents videces sve skrivene stvari.
Da ne duzim mnogo,odnekud nabavi kopiju Windowsa (na primer ona koja nije zahtevala aktivaciju) slipstrimaj,nabavi WGA fix i gotovo.
Mozda ces na kraju morati menjati key ali o tom u drugom prilikom 
P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
boxer kaže...

Prvi put to radim pa bi mi trebala pomoc oko problema sa nLiteom

instalirao sam nlite 1.4.5 beta 2 sa bug dvd, kopirao sp3 na hd,,,pokrenuo nlite,,ubacio cd winxpsp2, uputio nlite na pogon gdje je  cd od windowsa, pa mi je izbacio da napravim folder,  napravio novi folder gdje ce se kopirati windows i slijedilo je kopiranje otprilike  par minuta,,,

zatim nlite provjerava koja je verzija,,,i iscita sve podatke osim zadnjeg Size i samo vrti i vrti i nista ne izbacuje,,,cekao sam otprilike 1 sat i nista,,,,

ne daje mi mogucnost da nastavim proceduru, a kad kliknem misem bilo gdje na program samo se pojavi "not responding" , pokusao sam to 6 puta ista se stvar dogadja,

mislio sam da je do bete pa sam skinuo sa weba 1.4.5 final i ista mi se stvar dogadja i s tom verzijom....

inace pratim uputstvo prema bugu broj 187 na stranici 136-137, napominjem prvi put to radim, pa bih htjeo da to napravim da nemoram kad reinstaliram windowse cekati na instalaciju sp3, googlo sam malo i nigdje nisam naisao na ovaj tip problema, samo uputstva kako slipstreamati

dali je moguce da je problem u piratskim windowsima ili ja nesto neradim dobro ili vec koji vrag??

Molio bih za pomoc...

negdje na ms site-u sam procitao da se SP3 nece moci slipstremati na sp2!
pogledaj na MS siteu po techedu ili msdn-u...
za sve koj ine znaju nLite je za XP, a vLite za Vistu!
i org. ili ne nema veze...
17 godina
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

eto jucer sam u inat reinstalirao windowse i na frisko instaliranim windowsima slipstreamao sp3 na winxpsp2 pomocu nlite,,,dakle uspio sam u svojim nakanama,,,poizbaciva nepotrebne stvari,,,e sad,,,neznam koliko to traje kod vas,,,ali kod mene je trajalo veoma dugo otprilike oko 3 sata i 40 minuta ukupna procedura,,,sad dali je to do programa jer je spor, ili trazi mrcinu od procesora da to brze odradi, imam p4 na 3,2 ghz i 2 gigabajta ddr2 rama....uglavnom napravio sam win Xp sp3 cija instalacija zauzima sada oko 470 mb i (dakle manje nego full winXp sp2 koji je 576mb), njegova instalacija traje 30 minuta,,,

momci hvala na savjetima,,,ali uspio sam se nekako snaci,,,,uglavnom proces je dugotrajan a program i ne bas stabilan, jer cim nesto kliknes na njega dok radi odmah javi kao not responding program,,,,ali ima zgodne mogucnosti sto se tice ubacivanja/izbacivanja sadrzaja u/iz windowsa...

moze Lock teme

17 godina

super... moj celeron na 1300 mhz i 1gb sd ram-a ce umrijeti dok to napravim.. veceras cu probati...

17 godina
neaktivan
boxer kaže...

eto jucer sam u inat reinstalirao windowse i na frisko instaliranim windowsima slipstreamao sp3 na winxpsp2 pomocu nlite,,,dakle uspio sam u svojim nakanama,,,poizbaciva nepotrebne stvari,,,e sad,,,neznam koliko to traje kod vas,,,ali kod mene je trajalo veoma dugo otprilike oko 3 sata i 40 minuta ukupna procedura,,,sad dali je to do programa jer je spor, ili trazi mrcinu od procesora da to brze odradi, imam p4 na 3,2 ghz i 2 gigabajta ddr2 rama....uglavnom napravio sam win Xp sp3 cija instalacija zauzima sada oko 470 mb i (dakle manje nego full winXp sp2 koji je 576mb), njegova instalacija traje 30 minuta,,,

momci hvala na savjetima,,,ali uspio sam se nekako snaci,,,,uglavnom proces je dugotrajan a program i ne bas stabilan, jer cim nesto kliknes na njega dok radi odmah javi kao not responding program,,,,ali ima zgodne mogucnosti sto se tice ubacivanja/izbacivanja sadrzaja u/iz windowsa...

moze Lock teme

Hm,....Hvala na izvještaju, međutim, možda si trebao testirati svoj uradak.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 12:46 (Verbatim).
17 godina
autorov komentar
Verbatim kaže...
 Hm,....Hvala na izvještaju, međutim, možda si trebao testirati svoj uradak.
 hehe,,,da testirao sam ga, zaboravio sam reci,,,da sam kasno sinoc opet reinstalirao windows i instalirao svoj "uradak" i prijavljuje ga kao Windows Xp service pack 3, nikakvih problema nema sa radom,,,,sve uredu,,,,
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

,ali kod mene je trajalo veoma dugo otprilike oko 3 sata i 40 minuta ukupna procedura,,,sad dali je to do programa jer je spor, ili trazi mrcinu od procesora da to brze odradi, imam p4 na 3,2 ghz i 2 gigabajta ddr2 rama....

Ponovo....hm....
Imam slabije računo od tvog, tj. Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, cjelokupan proces
je trajao about 1min (iso slika). Sve skupa - origigi win(SP2), dodatci(SP3...), oduzimanje,key, iso slika.... 5min
Nešto je kod tebe u banani, ili verzija winsa ili procesor....

SlipStreaming SlipStreaming
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 11:41 (Verbatim).
17 godina
autorov komentar

??? Neznam ????  uglavnom je uspjelo, a sad, zasto toliko dugo traje okrivit cu onda neorigigi win u nedostatku dokaza za nesto drugo Cool

Lock

17 godina
neaktivan

Lock na zahtjev autora teme

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice