Prvi put to radim pa bi mi trebala pomoc oko problema sa nLiteom
instalirao sam nlite 1.4.5 beta 2 sa bug dvd, kopirao sp3 na hd,,,pokrenuo nlite,,ubacio cd winxpsp2, uputio nlite na pogon gdje je cd od windowsa, pa mi je izbacio da napravim folder, napravio novi folder gdje ce se kopirati windows i slijedilo je kopiranje otprilike par minuta,,,
zatim nlite provjerava koja je verzija,,,i iscita sve podatke osim zadnjeg Size i samo vrti i vrti i nista ne izbacuje,,,cekao sam otprilike 1 sat i nista,,,,
ne daje mi mogucnost da nastavim proceduru, a kad kliknem misem bilo gdje na program samo se pojavi "not responding" , pokusao sam to 6 puta ista se stvar dogadja,
mislio sam da je do bete pa sam skinuo sa weba 1.4.5 final i ista mi se stvar dogadja i s tom verzijom....
inace pratim uputstvo prema bugu broj 187 na stranici 136-137, napominjem prvi put to radim, pa bih htjeo da to napravim da nemoram kad reinstaliram windowse cekati na instalaciju sp3, googlo sam malo i nigdje nisam naisao na ovaj tip problema, samo uputstva kako slipstreamati
dali je moguce da je problem u piratskim windowsima ili ja nesto neradim dobro ili vec koji vrag??
Molio bih za pomoc...