Problemi sa task bar-om

poruka: 6
|
čitano: 1.137
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi sa task bar-om
pitanje

Pozdrav, imam problema sa task bar-om u windowsima XP prof. S.P. 3. Kad mu pokušam pristupiti tipkama ctrl+alt+del izbaci mi da je administrator onemogučio pristup. Isto se dešava i sa tweakUI-em i sa RUN naredbom u START izborniku kad upišem "regedit". Kako sam ja administrator tog kompa i nisam to onemogučio, a i ne znam kako se to desilo sad ne znam ni kako da vratim sve na staro. Molim da mi neko pomogne u mom problemu. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 11:28 (igor1305).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi sa task bar-om

Znam da zvuči previše jednostavno, ali za početak probaj stvar riješiti sa System Restore!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan
Problemi sa task bar-om
prihvaćeno rješenje

Ili klikni na Start pa RUN i upiši (copy/paste)slijedeće:

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igor1305 kaže...

Pozdrav, imam problema sa task bar-om u windowsima XP prof. S.P. 3. Kad mu pokušam pristupiti tipkama ctrl+alt+del izbaci mi da je administrator onemogučio pristup. Isto se dešava i sa tweakUI-em i sa RUN naredbom u START izborniku kad upišem "regedit". Kako sam ja administrator tog kompa i nisam to onemogučio, a i ne znam kako se to desilo sad ne znam ni kako da vratim sve na staro. Molim da mi neko pomogne u mom problemu. Hvala.

Imaš virus.
Odi na http://support.f-secure.fi/enu/home/ols.shtml i na Start Scanning ili na
www.bitdefender.com online scan u slučaju da koristiš IE kao web browser.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
igor1305 kaže...

Da to je virus, to se i meni događalo, ja još nisam mogao otvoriti niti ccleaner,a niti computer management i nisam mogao folder options. Reinstal windows ako želiš da ti se to vrati, ali najprije očisti virus sa antivirusom.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Whalter vT puno hvala, savjet je pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 21:05 (igor1305).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice