Problem sa svježe instaliranim win xp

poruka: 9
|
čitano: 1.214
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Reinstalirao sam XP na jednom starom računalu i prvi put kad je ušao u windowse mi je pokazao error da fali virtualne memorije i sve je normalno radilo, restartao sam komp drugi put i kad sam treći put reinstalirao stao mi je welcome screenu i ne ide dalje, već nekoliko puta sam ga resetirao i ništa. Do čega je?

Molim vas da brzo odgovorite hitno je

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 20:25 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko imaš slobodne memorije na Hard Disku?

Dakle virtualna memorija(stranična datoteka) je dio diska koji Windows koristi kao da je radna memorija!!

Može se podešavati količina virtualne memorije!ideš na  START>>> Upravljačka ploča>>>sustav>>>tab dodatno>>>preformansa>>tab dodatno>> virtualna memorija>>> promjeni

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali ne mogu u windowse

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa svježe instaliranim win xp

Povećaj C: particiju prije instalacije, ako nije hard dobio po fanfulji. Ja imam sličan problem sa starim hardom (ATA 120 GB) nikako neće da bude glavni i ne prima windoze a kad ga uparim (kao slave) uz neki na kojem su windowsi nema nikakvih problema s njim.

AMD x2 7750 BE (3,4 GHz), cooler Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W i zvučnici 2+1 Altec Lansing.
16 godina
neaktivan

jel mi može netko reći kako da dodam te virtualne memorije u visti???

17 godina
neaktivan

Ma Xp je radio na njemu i particije su samo formatirane i on radi kako je i prije. Evo sada sam ga stavio na repair pa će mo vidjet šta će bit

EDIT: repair rješio sve

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 22:07 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SUPER samo nek si uspio. Dobro da nije hard u pitanju, samo ti njega provjeri za svaki slučaj da ne bi opet zahebavao. Valjda je samo nešto malo zablesiralo pri instalaciji pa se sa repair popravilo i to je to,

AMD x2 7750 BE (3,4 GHz), cooler Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W i zvučnici 2+1 Altec Lansing.
17 godina
neaktivan

Ma taj je komp 3 i pol godine ležao u ormaru i evo sad ga imam kome poklonit pa sam ga malo obnovio, komp sad radi možda brže od mog a ima pentium 3 od 999MHz, 384mb RAM, nVidia GeForce 2 32mb a matična neznam ni kako se zove. To je nekad bila makina od 6000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je nakd bila vrlo dobro usklađena pila za te novce. Za malo manje zahtjevne može i danas poslužiti za net, office i gledanje filmova. I još k tome je mukte, di ćeš ljepše.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice