Problem prilikom instalacije Win7 Maticna: M3A UCC

poruka: 4
|
čitano: 1.476
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jucer kupljeno novo racunalo, nabavljeni novi Win7 (original). I kad trebam izabrati na koju particiju da snimim win onda mi javi da kao nemam potrebne drivere za SATA2. Pokusao sam u tom trenutku instalirati driver-e sa original CD-a od maticne, pokusao sam mijenjati postavke u BIOS-u (IDE,RAID,AHCI), nista nije uspjelo. Potrosio sinoc cijelu noc skoro i jos nisu Win gore. Vec sam pomalo lud, ljudi molim Vas pomognite...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 8:36 (Markosta).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Disketa  s driverima, F6 kod instalacije ? ... u svakom slučaju, u IDE modu bi trebalo proći i bez posebnih drivera.

Ja bih probao butat s nekim Live Linux-om (npr. SystemRescueCD, Knoppix, Slax, Ubuntu) čisto da vidim dal kuži dobro disk. Ak buta s Linuxa i prepoznaje disk, onda bi bilo dobro s linuxovskim fdiskom napraviti novu MSDOS particijsku tablicu. Svakak provjeri i kablove od diskova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem prilikom instalacije Win7 Maticna: M3A

Ovak sto se tice ovo F6 i diskete nisam probao jer nemam disketnu jedinicu. A kad sam u instalaciji i kad biram disk onda mi tamo ponudi sva tri moja diska tako da vjerujem da ih prepoznaje. Da nisu kablovi dobro spojeni, ne vjerujem da bi ih vidio kod instalacije. Mogu probati ovo sto si rekao s Linux-om mozda... Probao sam instalirai i 32-bitnu i 64-bitnu verziju win7 i kod jedne i druge mi javlja isti problem...

17 godina
neaktivan

Imao sam slučaj kad je SATA kabel bio neispravan (što i nije tak rijetki slučaj), instalacija Windowsa je normalno prolazila svaki sedmi put {#}. I nakon toga brdo grešaka u vezi s kontrolerom u event vieweru u systemskom logu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 9:22 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice