Problem oko formatiranja laptop-a

poruka: 5
|
čitano: 2.789
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav

imam jedan laptop Hp 6820s.

stavljam na njega cistu instalaciju windowsa  Xp medjutim istalacija dodje do dijela kad mu kazem da iz formatira disk (al ovaj put nisam sam stavio na quick)

i tu stoji na 0% ne mice dalje...sta da radim...ak ga sad ubijem mislim da cu smrdat ntfs....kolko njemu to treba na tak sporo da ga iz formatira?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem oko formatiranja laptop-a
dirtyjack kaže...

Pozdrav

imam jedan laptop Hp 6820s.

stavljam na njega cistu instalaciju windowsa  Xp medjutim istalacija dodje do dijela kad mu kazem da iz formatira disk (al ovaj put nisam sam stavio na quick)

i tu stoji na 0% ne mice dalje...sta da radim...ak ga sad ubijem mislim da cu smrdat ntfs....kolko njemu to treba na tak sporo da ga iz formatira?

Ukoliko Disk nije vec ostecen ili pravio probleme, prekid formatiranja nije problem, al koliko vidim ti imas vise problema jel ti format ne mice od 0.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

jel ispravan instalacijski cd? malo provjeriti neke banalne stvari, prije nego se pomisli da je problem u nečem ozbiljnijem...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probao instalirati xp sa dva cd-a,nista...zatim vista...nista....server enterprise...nista

kad ono linux se digne i radi...zasto nemam pojma.

e sad je problem sto ni ja ipak htio xp gore a i nemam drivere za taj lap za linux tak da ....

ne znam dal da ga opet formatiram da ne bi bilo opet sranja....nislim da se nekaj krivo zapisalo u ntfsu i da mu to nije dalo dalje i da je instalacija zato pucala...

a nije mi jasno zasto linux prolazi a ovo nece...mislim ni vista ni server nis windowsi su zakazali...a linux je proso.

hmm...kaj sad.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem oko formatiranja laptop-a
Pretpostavljam da si koristio live linux, formatiraj, napravi particije pod linuxom pa probaj s xp-om bez particioniranja.
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice