E drugari pomogajte :D
VAko trebo bi sebi dignuti novi sistem windows 7 na racunalo (Hdd:80GB,rama 768 mb , graficku 128 mb i procesor AMD 2500+ 1,74 GHz) dali bi mogao? pozzz
i unaprijed hvala..:)
VAko trebo bi sebi dignuti novi sistem windows 7 na racunalo (Hdd:80GB,rama 768 mb , graficku 128 mb i procesor AMD 2500+ 1,74 GHz) dali bi mogao? pozzz
Komotno možeš, ali sa isključenim pojedinim stvarima poput Aero theme i sl.
Onda to nije komotno
Onda to nije komotno
Kako kome ...
Gotovo istu konfu imam na jednom računalu doma i probao sam Sedmicu. Evo ti informacije iz prve ruke: Radi komotno i glatko ,čak i s uključenim Aerom i ostalim đinđama na "golim" windowsima. Instalacijom AV i FW i još ponekog programa koji se treba dizati s windowsima itekao se osjeti nedostatak memorije i sve se uspori. Za sačuvati živce i zdravlje,savjet je ostati na xp-u....
Gotovo istu konfu imam na jednom računalu doma i probao sam Sedmicu. Evo ti informacije iz prve ruke: Radi komotno i glatko ,čak i s uključenim Aerom i ostalim đinđama na "golim" windowsima. Instalacijom AV i FW i još ponekog programa koji se treba dizati s windowsima itekao se osjeti nedostatak memorije i sve se uspori. Za sačuvati živce i zdravlje,savjet je ostati na xp-u....
Aero na 128mb grafičke memorije? Neće ići glatko, ovisi od tipa kartice!
Procesor slab ali gurati će!
HDD:OK!
RAM: Hmm :P
Nebih ja na to stavljao sedmicu ipak bi to bilo presporo za moje nerve!
OK hvala vam ;)
Xp mi nesto koci pa bih htio instalirat win 7 a imam i CD....
RAM:1GB
PROCESSOR: INTEL PENTIUM(R) 2.8 dual core service pack 3
GRAFIKA: 256MB integrisana (INTEL 82945G EXPRESS CHIPES FAMILIY)
Hvala unapred....
Xp mi nesto koci pa bih htio instalirat win 7 a imam i CD....
RAM:1GB
PROCESSOR: INTEL PENTIUM(R) 2.8 dual core service pack 3
GRAFIKA: 256MB integrisana (INTEL 82945G EXPRESS CHIPES FAMILIY)
Hvala unapred....
Ak ti xp koci šta će tek onda 7
Rađe nemoj, nego napravi reinstall xpa ili probaj defragmentirati sistemsku particiju