Kako Win XP prebaciti na drugi jezik

poruka: 5
|
čitano: 5.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako Win XP prebaciti na drugi jezik

Imam licencirani Win XP na njemackom jeziku kako ga prebaciti na engleski a da ga ne instaliram ponovo, ili je jedina solucija da ucim njemacki :)?

sad je na fabrickim postavkama drajeverima pa ne bih to da diram

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako Win XP prebaciti na drugi jezik
bigbalabuto kaže...

Imam licencirani Win XP na njemackom jeziku kako ga prebaciti na engleski a da ga ne instaliram ponovo, ili je jedina solucija da ucim njemacki :)?

sad je na fabrickim postavkama drajeverima pa ne bih to da diram

Skini s microsoftove stranice i možeš instalirati hrvatski za XP i kada pokreneš i nakon što zatražit če restart to učini i nakon toga imaš Hrv XP. Prije skidanja važno ako ti je origi XP onda pokreneš WGA test i ako pokaže da je original tada skidaš Hrvatski LIP za XP (LIP je Language Interface Pack).

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 9:55 (Nello).
13 godina
neaktivan

Znam ja to sve samo je problem sto je moj win xp na njemackom jeziku a ovi lip su za bazni engleski  {#} tako da bi mi trebao lip za njemacku veziju odnosno sa njemackog na Hrv

16 godina
neaktivan
bigbalabuto kaže...

Znam ja to sve samo je problem sto je moj win xp na njemackom jeziku a ovi lip su za bazni engleski {#} tako da bi mi trebao lip za njemacku veziju odnosno sa njemackog na Hrv

A da malo pročitaš i piše da ide bilo koja izdanja za XP. Klik

13 godina
neaktivan

Da bilo koje izdanje na engleskom a ne na njemackom jeziku ;) pod izdanje se misli na home professional itd

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice