Imam licencirani Win XP na njemackom jeziku kako ga prebaciti na engleski a da ga ne instaliram ponovo, ili je jedina solucija da ucim njemacki :)?
sad je na fabrickim postavkama drajeverima pa ne bih to da diram
Imam licencirani Win XP na njemackom jeziku kako ga prebaciti na engleski a da ga ne instaliram ponovo, ili je jedina solucija da ucim njemacki :)?
Skini s microsoftove stranice i možeš instalirati hrvatski za XP i kada pokreneš i nakon što zatražit če restart to učini i nakon toga imaš Hrv XP. Prije skidanja važno ako ti je origi XP onda pokreneš WGA test i ako pokaže da je original tada skidaš Hrvatski LIP za XP (LIP je Language Interface Pack).
Znam ja to sve samo je problem sto je moj win xp na njemackom jeziku a ovi lip su za bazni engleski
tako da bi mi trebao lip za njemacku veziju odnosno sa njemackog na Hrv
Znam ja to sve samo je problem sto je moj win xp na njemackom jeziku a ovi lip su za bazni engleski
tako da bi mi trebao lip za njemacku veziju odnosno sa njemackog na Hrv
A da malo pročitaš i piše da ide bilo koja izdanja za XP. Klik
Da bilo koje izdanje na engleskom a ne na njemackom jeziku ;) pod izdanje se misli na home professional itd