Instalacija Windows XP operativnog sustava izdvojena tema

poruka: 469
|
čitano: 307.101
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows 7 operativnog sustava
15 godina
neaktivan
Instalacija Windows XP operativnog sustava

Kad ti se rebota komp ne smijes opet stisnut nesto kad piše press any key to boot from CD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Instalacija Windows XP operativnog sustava

ma ne stisnem ništa samo mi opet dođe ono " inspecting you system for windows bla bla bla" i pokrene opet instalaciju i traži na koju particiju!

15 godina
neaktivan

Imam pitanje, planiram s sedmice preći na xp, i imam dvije particije C i D, da li će mi ostati podaci na D disku, pošto ću samo C formatirat i na njega instalirat winse?

Kad sam prelazio s xp na sedmicu isto sam samo C formatiro i sve na D mi je ostalo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoce.

:)
16 godina
logic kaže...

Hoce.

- možda ... (šansa je 50:50 da formatira pogrešan disk, pa da vidimo...) Namigiva

-problem je što nije uvijek C=C tj. svaka particija na koju je instalirana sedmica je C: i postoji skrivena-boot.

Treba znati koja je to particija, recimo po veličini.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 1:03 (ihush).
17 godina
neaktivan

Odgovor na njegovo pitanje je da ce ostato podaci na d particiji ako formatira c particiju. Da li ce on formatirati pravu particiju to je drugi par opanaka ;)

15 godina
neaktivan

Stavio sam xp na C particiju a na D mi je sve ostalo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaka čast , jako ljepo i stručno je to izvedeno

Vidium da imaš puno iskusvtva pa moje mišljenje je da bi mogo objaviti još koju stručnu temu

Puno njih će ti biti zahvalni

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imam 2 pitanja, koliko winXP nakon instalacije zauzima prostora, posto sam ga mislio instalirati na D disk, a na C, tek za par mjeseci Linux...
50Niggas
17 godina

Mislim da je oko 1,5 GB cista instalacija, i onda jos + ostali programi koje snimas.

Koje je drugo pitanje?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 10:38 (goodye).
15 godina
neaktivan
dali ja to mogu instalirati na D disk od 8 gb ali posto imam win7 neda mi, dali se to moze izvesti bez da se disk formatira posto imam neke vazna podatke na njemu, a nemam ih gdje staviti
50Niggas
17 godina
1337Code_breaker kaže...
dali ja to mogu instalirati na D disk od 8 gb ali posto imam win7 neda mi, dali se to moze izvesti bez da se disk formatira posto imam neke vazna podatke na njemu, a nemam ih gdje staviti

Jel imas jedan disk ili dva?

win ne mozes instalirati bez formatiranja, koliko imas podataka? sprzi na dvd ili skini na usb.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
1337Code_breaker kaže...

Jel imas jedan disk ili dva?

win ne mozes instalirati bez formatiranja, koliko imas podataka? sprzi na dvd ili skini na usb.

17 godina
neaktivan

Ko kaze da ne mozes bez formatiranja?

Jesi probao?

17 godina
logic kaže...

Ko kaze da ne mozes bez formatiranja?

Jesi probao?

Nisam nikada probao, ali kad me pita na koju particiju snimam izaberem particiju i onda me pita kako da formatra, ono brzo ili puni format.

my bad ako moze.

S tim da mislim na cistu instalaciju na disk di su samo podaci, a ne na reinstal starog win.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 11:56 (goodye).
17 godina
neaktivan

Imas i opciju da ostavis kako jest. Nisi gledao.

17 godina
logic kaže...

Imas i opciju da ostavis kako jest. Nisi gledao.

Jest, kako sam i dodao u gornji post.

Imas opciju da ostavis kako jest, ali samo ako vec imas win na njemu, sto kod kolege, koliko sam skuzio nije slucaj, on na D ima samo neke vazne podatke.

17 godina
neaktivan

Ne moras imati win gore vec samo da je particija uredno formatirana. Mada se sa podacima nije igrati u svakom slucaju i svakako je najpametnije instalirati na cistu particiju.

15 godina
neaktivan
a kako da instaliram wnXP preko win7, ako moze bez biosa i formatiranja?
50Niggas
17 godina
1337Code_breaker kaže...
a kako da instaliram wnXP preko win7, ako moze bez biosa i formatiranja?

E to bas i nisam siguran da mozes, mislim da moras formatirati da bi snimio xp.

17 godina
neaktivan

Kako mislis preko? Da ti ostanu oba?

15 godina
neaktivan
ne, da mi ostane samo xp
50Niggas
17 godina
neaktivan

Onda lijepo iskopiraj na drugu particiju ako mas nesto na toj  particiji sto ti je bitno i format prilikom instalacije i miran si. To je jedini ispravan put da uradis to sto hoces. Sve ostalo je krpaza i petljanija sa neizvjesnim ishodom.

15 godina
neaktivan
ali meni je win7 na c disku, a D disk ima samo 8 gb tako da nece stat skoro nista, hmm, moze li se XP instalirat na D, zatim samo 7 pobrisat i onda XP ili prebatici na C ili ostaviti gdje je, sa onim dokumentima na D nije problem, napravio sam mjesta
50Niggas
17 godina
neaktivan

Sta ti zapravo hoces? Ako ne zelis win 7 vec zelis xp onda uradi ovo sto ti gore rekoh. Ako zelis xp i win 7 onda moras petljati. De sad lijepo objasni sta zelis kao konacni rezultat ili jos bolje plati nekome da to napravi jer i ocigledno ne znas.

17 godina
logic kaže...

Sta ti zapravo hoces? Ako ne zelis win 7 vec zelis xp onda uradi ovo sto ti gore rekoh. Ako zelis xp i win 7 onda moras petljati. De sad lijepo objasni sta zelis kao konacni rezultat ili jos bolje plati nekome da to napravi jer i ocigledno ne znas.

Instalirao bi XP, a pobrisao 7, posto ima previse podataka koji ne mogu stati na drugu patriciju od 8 gb, on bi instalirao xp na particiju od 8 gb pobrisao win 7 i prebacio xp sa d na c, tako da mu ostanu svi podaci.

Nazalost, mislim da je to nemoguce odraditi.

Bolje ti je posudi disk od frenda nekog, prebaci podatke na njega, formatraj c i snimi win xp, i onda vrati podatke, to ti je najlakse i najjednostavnije.

15 godina
neaktivan
da, to sam mislio, probat cu postudi o nekog disk, al sam nahebo ako im je vec pun a nemaju ga gdje ispraznit...
50Niggas
15 godina
neaktivan

jhel netko zna zasto me izbacuje iz medal of honora i bc2...imam xp professional sp3??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

jhel netko zna zasto me izbacuje iz medal of honora i bc2...imam xp professional sp3??

Znamo svi i necemo ti odgovoriti, imas teme za takve stvari. Ovo je tema o instalaciji WIN XP.

P.S. mozda ti se proc pregrijava, ili grafa

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 13:47 (goodye).
14 godina
neaktivan

ja imam hp 530 i na njemu windows 7 .. i ja tako radim.. i ono mi sere. uopće neotvori bios.. nego jednostvano upali windows.. xP

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows 7 operativnog sustava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice