Explore

poruka: 4
|
čitano: 806
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Explore

dakle, problem nije ozbiljan niti bitan za rad racunala, ali iritira ga svakodnevno gledati. kada kliknem desnom tipkom misa na START i otvorim "explore", automatski mi se razgrana cijela C particija, a u 99% slucajeva trebam drugu (D) particiju pa svaki puta moram prvo skrolati da zatvorim C particiju. jel netko zna kako namjestiti da kada otvorim "explore" mi sve particije budu skupljene (collapse)?? bavim se time i pokusavam vec par dana to srediti ali bezuspjesno. ne znam je li bitno, ali da spomenem  da koristim win XP. pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Explore

zar nitko ne zna nista o tome, mozda nisam dobro objasnio, no mislim da je jasan problem?

17 godina
neaktivan
Explore

LOL

Dugo nisam otvarao Explorer preko start menija, i sad sam evo probao i dešava mi se isto.

Ali kada ga otvaram preko kratice (win key + e) onda je sve skupljeno. Pa probaj tako otvoriti.

Fakat neobično.

Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Explore

i meni radi sa win + e, ali mi nije jasno zasto nece preko starta jer ranije nije bilo tog "problema".

no u redu, moze lock na temu, vidim da nitko nista ne zna a cak je i lakse sa win+e nego kliknuti misem na start :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice