dakle, problem nije ozbiljan niti bitan za rad racunala, ali iritira ga svakodnevno gledati. kada kliknem desnom tipkom misa na START i otvorim "explore", automatski mi se razgrana cijela C particija, a u 99% slucajeva trebam drugu (D) particiju pa svaki puta moram prvo skrolati da zatvorim C particiju. jel netko zna kako namjestiti da kada otvorim "explore" mi sve particije budu skupljene (collapse)?? bavim se time i pokusavam vec par dana to srediti ali bezuspjesno. ne znam je li bitno, ali da spomenem da koristim win XP. pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar nitko ne zna nista o tome, mozda nisam dobro objasnio, no mislim da je jasan problem?
LOL
Dugo nisam otvarao Explorer preko start menija, i sad sam evo probao i dešava mi se isto.
Ali kada ga otvaram preko kratice (win key + e) onda je sve skupljeno. Pa probaj tako otvoriti.
Fakat neobično.
i meni radi sa win + e, ali mi nije jasno zasto nece preko starta jer ranije nije bilo tog "problema".
no u redu, moze lock na temu, vidim da nitko nista ne zna a cak je i lakse sa win+e nego kliknuti misem na start :D