evo link koji sve govori http://metro-portal.hr/vijesti/zivot/hi-tech/besplatno-isprobajte-nove-windowse
evo link koji sve govori http://metro-portal.hr/vijesti/zivot/hi-tech/besplatno-isprobajte-nove-windowse
Znaci win 7 je gotov ili? sta nije oko bozica gotov?...Ako je gotov dali je to onaj 7600 built?
evo link
i kolko sam ja shvatil da je to finalna verzija...al sad nezz dal to moze bilo tko skinuti??? kolko sam shvatil pisalo je za neke biznismene....
evo link
i kolko sam ja shvatil da je to finalna verzija...al sad nezz dal to moze bilo tko skinuti??? kolko sam shvatil pisalo je za neke biznismene....
Odes skroz dolje, izaberes verziju (jezik), loginas se sa svojim passport net acc-om, odgovoris na jos par pitanja i pocnes skidati.
Znaci win 7 je gotov ili? sta nije oko bozica gotov?...Ako je gotov dali je to onaj 7600 built?
Win 7 je već gotov. I to je 7600 build (ne RTM)
evo link
Enterprise je verzija namijnjena velikim kompanijama. Možda te to zbunilo
Točno ,Sedmica je gotova ,a link koji je stavljen vodi na TechNet i završava ovdje ili ovdje ,to ovisi od vašeg odgovora.
Uglavnom ,ova verzija je za IT profesionalce.
Inače ,mislim da je RC čisto dovoljan za sve koji žele isprobati Sedmicu ,a i ima duži rok trajanja nego ovaj Enterprise ,a i više opcija jel je Ultimate verzija.
Inače "ime" iso-a jasno ukazuje kaj je to : 7600.16385.090713-1255_x86fre_enterprise_en-us_EVAL_Eval_Enterprise-GRMCENEVAL_EN_DVD.iso
Znači ,verzija je 7600 ,ali je ,a to je najbitnije EVAL ,tak da ako neko ima na pameti cr****t ,zaboravite!!!
ako bi ja stavio windows 7 el bi meni islo sve igre i tako ko na xp?
Vidim da je mogu skinuti preko msdn-a pa znači da je gotova.
Ima dvije verzije koje mogu besplatno skinuti Windows 7 ultimate rc (64x) i Windows 7 ultimate rc (86x) pa koja je razlika između ta dva.
Ima dvije verzije koje mogu besplatno skinuti Windows 7 ultimate rc (64x) i Windows 7 ultimate rc (86x) pa koja je razlika između ta dva.
jedna ti je 64-bitna a druga 32bitna....razlika izmedju ti je ta da 64-bitna verzija podrzava ram memoriju visu od 4 gb-a, dok je to kod 32-bitne verzije bilo ograniceno na nekih 3 i pol..
EDIT: 64x = 64-bitni sustav
86x = 32-bitni sustav !
jedna je 64 bitna druga je 32 bitna.
Točno ,Sedmica je gotova ,a link koji je stavljen vodi na TechNet i završava ovdje ili ovdje ,to ovisi od vašeg odgovora.
Uglavnom ,ova verzija je za IT profesionalce.
Inače ,mislim da je RC čisto dovoljan za sve koji žele isprobati Sedmicu ,a i ima duži rok trajanja nego ovaj Enterprise ,a i više opcija jel je Ultimate verzija.
Inače "ime" iso-a jasno ukazuje kaj je to : 7600.16385.090713-1255_x86fre_enterprise_en-us_EVAL_Eval_Enterprise-GRMCENEVAL_EN_DVD.iso
Znači ,verzija je 7600 ,ali je ,a to je najbitnije EVAL ,tak da ako neko ima na pameti cr****t ,zaboravite!!!
Zapravo, Enterprise i Ultimate su po funkcionalnosti jednake - izvor: wiki
Razlika je u licenciranju; Ultimate je maloprodajna verzija, dok je Enterprise za korporacije. Koriste se različiti ključevi i različiti načini aktivacije. Ne znam točno razliku, jer mi nije baš nešto bitna - ali funkcionalnost bi trebala biti ista.
jedna ti je 64-bitna a druga 32bitna....razlika izmedju ti je ta da 64-bitna verzija podrzava ram memoriju visu od 4 gb-a, dok je to kod 32-bitne verzije bilo ograniceno na nekih 3 i pol..
EDIT: 64x = 64-bitni sustav
86x = 32-bitni sustav !
Znam koja je razlika samo mi nije bilo jasno što je 86x
Skidati s neta nakon instalacije?! WTF?! Valjda prije instalacije? Link? Pošto je vrijeme za skidanje RC-a završilo ,tu se već radi o piratima ,i morat ćeš se sam potruditi naći linkove i skinuti svoj build!!
Sorry ,pravila foruma!!