Besplatno isprobajte nove Windowse

poruka: 14
|
čitano: 2.932
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 1
16 godina

Znaci win 7 je gotov ili? sta nije oko bozica gotov?...Ako je gotov dali je to onaj 7600 built?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo link

i kolko sam ja shvatil da je to finalna verzija...al sad nezz dal to moze bilo tko skinuti??? kolko sam shvatil pisalo je za neke biznismene....

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Besplatno isprobajte nove Windowse
kc-kb kaže...

evo link

i kolko sam ja shvatil da je to finalna verzija...al sad nezz dal to moze bilo tko skinuti??? kolko sam shvatil pisalo je za neke biznismene....

Odes skroz dolje, izaberes verziju (jezik), loginas se sa svojim passport net acc-om, odgovoris na jos par pitanja i pocnes skidati.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Znaci win 7 je gotov ili? sta nije oko bozica gotov?...Ako je gotov dali je to onaj 7600 built?

Win 7 je već gotov. I to je 7600 build (ne RTM)

kc-kb kaže...

evo link

Enterprise je verzija namijnjena velikim kompanijama. Možda te to zbunilo

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Točno ,Sedmica je gotova ,a link koji je stavljen vodi na TechNet i završava ovdje ili ovdje ,to ovisi od vašeg odgovora.

Uglavnom ,ova verzija je za IT profesionalce.

Inače ,mislim da je RC čisto dovoljan za sve koji žele isprobati Sedmicu ,a i ima duži rok trajanja nego ovaj Enterprise ,a i više opcija jel je Ultimate verzija.

Inače "ime" iso-a jasno ukazuje kaj je to : 7600.16385.090713-1255_x86fre_enterprise_en-us_EVAL_Eval_Enterprise-GRMCENEVAL_EN_DVD.iso

Znači ,verzija je 7600 ,ali je ,a to je najbitnije EVAL ,tak da ako neko ima na pameti cr****t ,zaboravite!!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 21:43 (kizo2703).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ako bi ja stavio windows 7 el bi meni islo sve igre i tako ko na xp?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da je mogu skinuti preko msdn-a pa znači da je gotova.

Ima dvije verzije koje mogu besplatno skinuti Windows 7 ultimate rc (64x) i Windows 7 ultimate rc (86x) pa koja je razlika između ta dva.

Ne ostavljaj ništa nedovr

0 0 hvala 0
16 godina
Joso162 kaže...

Ima dvije verzije koje mogu besplatno skinuti Windows 7 ultimate rc (64x) i Windows 7 ultimate rc (86x) pa koja je razlika između ta dva.

jedna ti je 64-bitna a druga 32bitna....razlika izmedju ti je ta da 64-bitna verzija podrzava ram memoriju visu od 4 gb-a, dok je to kod 32-bitne verzije bilo ograniceno na nekih 3 i pol..

EDIT: 64x = 64-bitni sustav

86x = 32-bitni sustav !

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 22:05 (Tionio).
17 godina
neaktivan

jedna je 64 bitna druga je 32 bitna.

17 godina
kizo2703 kaže...

Točno ,Sedmica je gotova ,a link koji je stavljen vodi na TechNet i završava ovdje ili ovdje ,to ovisi od vašeg odgovora.

Uglavnom ,ova verzija je za IT profesionalce.

Inače ,mislim da je RC čisto dovoljan za sve koji žele isprobati Sedmicu ,a i ima duži rok trajanja nego ovaj Enterprise ,a i više opcija jel je Ultimate verzija.

Inače "ime" iso-a jasno ukazuje kaj je to : 7600.16385.090713-1255_x86fre_enterprise_en-us_EVAL_Eval_Enterprise-GRMCENEVAL_EN_DVD.iso

Znači ,verzija je 7600 ,ali je ,a to je najbitnije EVAL ,tak da ako neko ima na pameti cr****t ,zaboravite!!!

Zapravo, Enterprise i Ultimate su po funkcionalnosti jednake - izvor: wiki

Razlika je u licenciranju; Ultimate je maloprodajna verzija, dok je Enterprise za korporacije. Koriste se različiti ključevi i različiti načini aktivacije. Ne znam točno razliku, jer mi nije baš nešto bitna - ali funkcionalnost bi trebala biti ista.

Pazi, gledam te!
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Joso162 kaže...

jedna ti je 64-bitna a druga 32bitna....razlika izmedju ti je ta da 64-bitna verzija podrzava ram memoriju visu od 4 gb-a, dok je to kod 32-bitne verzije bilo ograniceno na nekih 3 i pol..

EDIT: 64x = 64-bitni sustav

86x = 32-bitni sustav !

Znam koja je razlika samo mi nije bilo jasno što je 86x

Ne ostavljaj ništa nedovr
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 22:18 (Joso162).
16 godina
neaktivan
Samo nekaj me zbunjuje s tim buildovima s svime time. kaj sve buildove treba skidati s neta nakon instalacije ili ? Ako da može link. E i jel moram formatirat disk prije instalacije.
Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cleverman kaže...
Samo nekaj me zbunjuje s tim buildovima s svime time. kaj sve buildove treba skidati s neta nakon instalacije ili ? Ako da može link. E i jel moram formatirat disk prije instalacije.

Skidati s neta nakon instalacije?! WTF?! Valjda prije instalacije? Link? Pošto je vrijeme za skidanje RC-a završilo ,tu se već radi o piratima ,i morat ćeš se sam potruditi naći linkove i skinuti svoj build!!

Sorry ,pravila foruma!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice