Ahh taj Aero...

poruka: 7
|
čitano: 1.446
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ahh taj Aero...

Evo prvog problema u Visti.Na VBoxu radi savršeno,no jedno neće:Aero.Imam na Vboxu 128 MB kao predviđeno i u "Performanse Information and Tools" piše dovoljno za Aero.No u "Personalize" nema teme Aero.Nego Vista basic.Ima li kaki drugi program za napraviti virtual komp al da radi aero?Ili možda neki alat za aero u Vboxu?Ak niste razumjeli pitajte....

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ahh taj Aero...

Nitko ne zna?PlačPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ahh taj Aero...

Za aero je potreban 3D a kako većina virtualnih mašina još uvjek ne podržava 3D sa grafičkih kartica onda je vjerojatnost da ćeš aero na virtualnoj mašini pokrenut jednako 0. VMware je imao u planu uključiti 3D na svoje proizvode neznam do kuda je to došlo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 20:35 (Bugovac).
16 godina
neaktivan
Ahh taj Aero...

VirtualBox podržava 3D, ali samo OpenGL, a za Aero trebaš Direct3D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugovac kaže...

Za aero je potreban 3D a kako većina virtualnih mašina još uvjek ne podržava 3D sa grafičkih kartica onda je vjerojatnost da ćeš aero na virtualnoj mašini pokrenut jednako 0. VMware je imao u planu uključiti 3D na svoje proizvode neznam do kuda je to došlo.

Jel možda ima neka stranica za skinit VMware??Ajde ak vam nije teško....
16 godina
neaktivan
crazy_frog kaže...
Jel možda ima neka stranica za skinit VMware??Ajde ak vam nije teško....

edit:
btw. ja sam u virtualboxu isto stavio vram na 128 mb i uključio 3d akceleraciju i aero se nije mogao uključit. isto tako nije radio ni na sedmici
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 21:45 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Ahh taj Aero...

Evo skinio VMware al ne kužim ima na njihovim stranicama kak uključit Direct3D.Ne kužim kako gdje je taj file.Ne piše.Da li mi možete pomoći??

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice