Znači, onih 50 golda na acc.-u vrijede puno.
Krivo si nesto izracunao nemoguce je da sa napoleonom dobijes 32.4 str za 50 golda... Meni npr sa 20 str na 25 je bilo potrebno nesto manje od 50 golda....
Krivo si nesto izracunao nemoguce je da sa napoleonom dobijes 32.4 str za 50 golda... Meni npr sa 20 str na 25 je bilo potrebno nesto manje od 50 golda....
taman kad trebam dobit 5 golda za hw, popravci!
tko može poslati nešto golda? treba mi da napravim firmu. sad imam 6.
nick je Bravo Six.
hvala.
sry na dl post
nick je Bravo Six.
hvala.
sry na dl post
LOL treba ti jos najmanje 30 golda
firma (il je kupis kuls il novu pravis)
ja sam level 19 i nemam firmu
imam org al et nemam para
cak stovise niti jednog golda
nick je Bravo Six.
hvala.
sry na dl post
LOL treba ti jos najmanje 30 golda
firma (il je kupis kuls il novu pravis)
ja sam level 19 i nemam firmu
imam org al et nemam para
cak stovise niti jednog golda
pa kad se trosis s Lanom :-)
Pa napisah ti koliko vrijedi. Vrijedi jedno veliko nista. Ja sam slican ostavio da se jednostavno ugasi, jer se ne moze dobiti nista.
Lana te, jel'te, u*ebala..., a i da nije, opet ne bi dobio bog zna sto pored onih amera koji dobijaju golde na raznorazne 'klikove', na koje mi eto ne mozemo dobiti niti pisljiva boba.
Šefe vrijedi ti nekih 100kn-200kn.
A što se tiće firme imam ja q2 firmu oružja u hrvatskoj i oko 70 golda i još nekih valuta ;)
Ja prodajem puno bolji account od tog tvog za 500kn + ticket i kuću dajem a FM je i skill manufakture skoro 11 a snage skoro 20
Pa zakaj uopce prodajete acc-eve?
Meni pored Traviana uopce nije neki problem odrzavat eRep acc.
Ja nemam više vremena za igranje a i igra mi je dosadila pošto je igram više od godinu ipo dana
evo ljudi admini završavaju novi ekonomski modul, već su stavili screenshotove i detaljno opisali. Zato je sad najgori trenutak za odustajanje evo linka
evo screenshotova:
To sto oni uvode je sedlanje mrtvog konja...
U biti nista novo se ne uvodi, nego se samo prosiruje trenutna ponuda.
Sada necemo stancati oruzje, vec pistolje, tenkove, brodove... Sto se mene tice isto s**nje, drugo pakovanje.
evo ljudi admini završavaju novi ekonomski modul, već su stavili screenshotove i detaljno opisali. Zato je sad najgori trenutak za odustajanje evo linka
evo screenshotova:
To sto oni uvode je sedlanje mrtvog konja...
U biti nista novo se ne uvodi, nego se samo prosiruje trenutna ponuda.
Sada necemo stancati oruzje, vec pistolje, tenkove, brodove... Sto se mene tice isto s**nje, drugo pakovanje.
Pa u principu ovo je jedna velika istina, ALI više ne vrijedi tko je imao 1000k štete niti tko je imao skill snage 40 a ko 10 sad je to sve isto jer imaš mogućnosti bildanja samo 4 stvari a to je jedno veliko shit
Ja sam za bilo kakve promjene koje ce povecat vremensku zahtjevnost igre, jer samim
time ce i igra bit zanimljivija.
Naravno nemora to bit zderac vremena kao Travian, al bit dvoklikas i ne imat ambicije za provest vise vremena u igri je lose
za sve.
evo da vam dam malo informacija:
stigla nam je zabava (rat) :
naši saveznici Poljaci su napali sloveniju i austriju
Poljski napadi na sloveniju:
Burgenland Poljska-Slovenija
Styria and Carinthia Poljska-Slovenija
Upper Carniola Poljska-Slovenija
Slovenian Littoral Poljska-Slovenija
A evo i Hrvatski napadi na sloveniju
PRATITE ZAPOVIJEDI:
Sto opet napadate Sloveniju ?!?! Aj' pa nakon toga mozete opet pokusati onu avanturu nazvanu 'hebo lud zbunjenog' s napadom na Austriju.
Postali ste gori od Srba kada su se nasukavali na Slavoniju.
Govorio bi i u svoje ime, ali vise ne igram.
evo da vam dam malo informacija:
stigla nam je zabava (rat) :
naši saveznici Poljaci su napali sloveniju i austriju
Poljski napadi na sloveniju:
Burgenland Poljska-Slovenija
Styria and Carinthia Poljska-Slovenija
Upper Carniola Poljska-Slovenija
Slovenian Littoral Poljska-Slovenija
A evo i Hrvatski napadi na sloveniju
PRATITE ZAPOVIJEDI:
Moš' ga je*at kad je istekao savez između Hrvatske i Kanade, a ja sad u Kanadi. Kolike su plaće u Hrvatskoj i kakvo je stanje? Možda se vratim u domovinu...
Ne vračaj seeee. Prije dva dana sam imao plaču 7 i pol kuna za svoj skill. Sada imam maximalno 4 lol???
Moš' ga je*at kad je istekao savez između Hrvatske i Kanade, a ja sad u Kanadi. Kolike su plaće u Hrvatskoj i kakvo je stanje? Možda se vratim u domovinu...
Kruh lvl1 ti je oko 0.31...
Mislim da ti to sve govori.
Govorio bi i u svoje ime, ali vise ne igram.
Ma, čekaj, jel ti igraš ili ne igraš?!
@APazinjanin
Ok, onda ostajem u Kanadi
Ma, čekaj, jel ti igraš ili ne igraš?!
Ma ne igram, ali znam ljude od tamo i cijene... Uostalom, account mi jos nije krepucnuo, pa mogu vidjeti, ako zelim...
Molim vas ako mi netko moze poslat gift...imam 39.9 welnes...a nikako se nemogu liječit...
Molim vas ako mi netko moze poslat gift...imam 39.9 welnes...a nikako se nemogu liječit...
aj napiši nick pa ču ti poslat
jel itko živi u poljskoj?
kakve su plaće i cijene?
ja sam trenutno u španjolskoj al mislim se vratit u poljsku. pa ću moći pomoći u ratovima.
Mislim da je najbolje u USA radit i zivjet, jer tu su place dosta stabilne i svaki se dan moze ratovat.
Ma ja sam sada dvo klikaš samo dižem dmg i dižem snagu i posal ;)
Tvoja snaga je dostignula razinu 5 i dobio si 'Super Vojnik' Medalju. Dobio si 5 Golda u svoj korisnički račun kao nagradu za to postignuće.
aj napiši nick pa ču ti poslat
Imobolized mi je nick...