Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 636.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Erepublik

ne idem nanovo imam org account prije predaje svog accounta sve šaljem na njega a onda ću prodavat org okolo ;)

16 godina
1.Lovac kaže...

a cijene su različite

moj prijatelj sa snagom 30 traži minimalno 300€ za account a ja sa snagom skoro 20 tražim 150€ hihi

nema šanse da dobiješ tolko...

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
17 godina
neaktivan

Prije se mozda i moglo dobiti tolko, ali dolaskom Lane više ne. Treba cekati nove module pa onda prodavati acc jer ili ce cijena ici gore ili ce drasticno pasti Smijeh

15 godina
neaktivan
Erepublik

Ima šanse ali neznam kako će prebacit pare kad bi se to moglo nekako sredit bilo bi super

0 0 hvala 0
16 godina
World Map - moja aplikacija

evo napravio sam jednu aplikaciju koja prikazuje kartu esvijeta

sad trebam testere da vidim jel sve ok. kod mene je sve super, sad da vidim jel i kod vas

aplikaciju možete skinuti odavde

za pokretanje je potreban net framework 2. tako da ako ga nemate instaliranog, nećete ga moći pokrenuti

ako nešto ne valja, recite što nije u redu ili najbolje dajte ss. i recite koju rezoluciju koristite ne monitoru

tnx

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

kako znati koliko je subova na moje novine?

http://www.erepublik.com/en/newspaper/enews-cro-221894/1

posjetite link gore i sub-ajte. podrška je uvijek potrebna.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas za sada 16 subova

17 godina
neaktivan
Erepublik

nema načina da ja pogledam?

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema, osim ako imas org mozes preko njega, ili multija

16 godina
RE: World Map - moja aplikacija
jel svima radi ona aplikacija? vidim ima 7 skidanja i 3 thumb up-a, a nitko ništ ne piše...
15 godina
neaktivan
Erepublik

Ma to je jedno veliko sra**e evo prava erep mapa i imate i tools za kompaniju i wellness

http://www.egobba.de/index.htm

također možete nekoliko toolsa naći i ovdje

http://erepublik.ws/

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

Već neko vrijeme igram web igricu eRepublik i stvarno mi je odlična i pozivam sve forumaše da nam se pridruže. Igrica je btw. potpuno besplatna (zato ju toliko ljudi i igra). Za one koji na takve stvari ne vole trošiti puno vremena igrica je idealna, jer dnevno na nju ne morate potrošiti više od 2 minute. A opet igrica pruža mnoge mogućnosti onima koji se u nju žele uključiti na malo aktivniji način.

Pripremiti se i na to da je igrica prvih tjedan dana dosadnjikava, jer realno gledajući nemate što raditi osim što kliknete na train i work. No nakon što dođete do levela 5 (uz redovno igranje trebat će vam cca 7 dana) otvaraju vam se mnoga područja eŽivota i igra postaje mnogo zanimljivija. Možete otvoriti svoje novine i postati novina, postati pripadnih Hrvatske vojske ili se uključiti u neku od paravojnih postrojbi koje su vrlo dobro organizirane, možete se učlaniti neku od eHrvatskih stranaka i započeti političku karijeru, možete otvoriti firmu i baviti se biznisom, možete biti burzovni mešetar, ...

U eRepubliku trenutno traje IV svjetski rat u kojemu su suprotstavljena 2 vojna saveza, EDEN i PHOENIX.

Istaknutije članice EDEN-a su Poljska, SAD, Španjolska, Hrvatska, Grčka i Rumunjska. Članica EDEN-a je i nama susjedna BiH.

Dok su pak istaknutije članice PHOENIX-a Mađarska, Srbija, Rusija i Brazil, a jedna od članica je i Slovenija.

Hrvatska je sa cca. 14 500 igrača 8 velesila eRepublika, ali nažalost naši najveći neprijatelji i prvi susjedi Srbi imaju preko 30 000, a Mađari preko 24 000 igrača. Hrvatskoj prijeti stalna opasnost okupacije od ove dvije zemlje koje su nas napale već 10-ak puta, ali smo se uz pomoć saveznika uspjeli obraniti. Zato nam je potreban svaki novi igrač koji će pomoći razvoju i prosperitetu eHrvatske!

Ali da ne mislite da se Hrvastka samo brani reći ću vam da smo prije mjesec dana u potpunosti okupirali Sloveniju, da trenutno držimo pod sobom pola Austrije i da smo na putu da zauzmemo neke prirodnim resursima bogate regije.

* * * * * * * * * *

Molim vas da se na igricu registrirate preko mog reffer linka:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Asklepije

* * * * * * * * * *

Zašto se registrirati preko mog linka?
Ako se registrirate preko njega i dođete do levela 6 ja ću dobiti 5 golda. Vi ćete mene automatski dobiti na friend listi i biti ću vam uvijek na raspolaganju za sva pitanja i pomoć koja vam bude potreba tijekom upoznavanja s igricom ili tijekom vašeg aktivnog igranja. A vjerujte mi i sam sam imao gomilu pitanja kada sam počinjao igrati, ali ja nisam imao koga pitati i bilo mi je vrlo teško na početku snaći se u svemu. Ako se regate preko mene ja ću vam uvijek biti na raspolaganju i usluzi.

Asklepije

2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asklepije kaže...

Ti nas došao učiti što je eRepublik...

-_-"

"The harder the battle the sweet of jah victory."
15 godina
neaktivan

Možda ima još onih koji ne igraju. Smijeh

16 godina
neaktivan
Nije, dosao se reklamirati, mogao bih ja samo promijenit ime referrera pa se reklamirat :D
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Erepublik

Ma ja prodajem svoj account ako ima netko tko će ga kupit nek mi se javi!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

bump :D

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Takoder prodaj svoj account.

352 PLN-a

Manifacturing 4.16

Strenght 5.3

1xHardWorker Medal

Javite se na PM!

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
1.Lovac kaže...

352 PLN-a

Manifacturing 4.16

Strenght 5.3

1xHardWorker Medal

Javite se na PM!

lol nije ti to baš neki veliki skill i strength, bolje još malo igraj

a iuostalom zaš odustajete??? pa sad če onaj novi modul koji če promjenit igru totalno

ajmo svi na erep ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 20:47 (Gamer71).
16 godina
Gamer71 kaže...
luckyluke kaže...
1.Lovac kaže...

352 PLN-a

Manifacturing 4.16

Strenght 5.3

1xHardWorker Medal

Javite se na PM!

a iuostalom zaš odustajete??? pa sad če onaj novi modul koji če promjenit igru totalno

Dosadilo mi je svaki dan ponavljati jedno te isto,zaista.

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Gamer71 kaže...
luckyluke kaže...
1.Lovac kaže...

352 PLN-a

Manifacturing 4.16

Strenght 5.3

1xHardWorker Medal

Javite se na PM!

Dosadilo mi je svaki dan ponavljati jedno te isto,zaista.

i ja sam tako mislio, al ovo me razveselilo i dalo mi poticaj za igru

Novi Ekonomsi Modul

ajmo svi na erep ;)
16 godina
Gamer71 kaže...

Novi Ekonomsi Modul

izgleda neloše. ali sad će to uvesti puno pomutnje u igru. jer je to nešto sasvim novo od sadašnjeg načina igranja. da je bilo tako od samog početka, ok, al sad će bit teško priviknut se na to. to će puno muke zadavat voditeljima firmi. jer npr ja sad znam točno kolko treba para za isplaiti plaće i resursa za napravit oružje. a sa novim modulom to će biti nemoguće, jer svatko može raditi koliko hoće, do 8 sati, te će tako i dobivati različite plaće i iskorištravati različite količine irona. meni će bit dosta gadno. jer ja sam uvijek na kraju dana ostavio točno onolko para za plaće i točno irona, a ostatak para sebi u džep. a kako sad? hmm. na prvi pogled sumnjam da će to svi zavoljeti... (to je samo moje mišljenje)

15 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Gamer71 kaže...

Novi Ekonomsi Modul

izgleda neloše. ali sad će to uvesti puno pomutnje u igru. jer je to nešto sasvim novo od sadašnjeg načina igranja. da je bilo tako od samog početka, ok, al sad će bit teško priviknut se na to. to će puno muke zadavat voditeljima firmi. jer npr ja sad znam točno kolko treba para za isplaiti plaće i resursa za napravit oružje. a sa novim modulom to će biti nemoguće, jer svatko može raditi koliko hoće, do 8 sati, te će tako i dobivati različite plaće i iskorištravati različite količine irona. meni će bit dosta gadno. jer ja sam uvijek na kraju dana ostavio točno onolko para za plaće i točno irona, a ostatak para sebi u džep. a kako sad? hmm. na prvi pogled sumnjam da će to svi zavoljeti... (to je samo moje mišljenje)

da, bit će malo teže za priviknut se, al vjerujem da će se to lako savladat nakon nekog vremena. ja nemam iskustva s firmama te planiram otvorit kad dođe taj novi modul firmu. evo štedim golde na orgu pa da mogu sve to pokrit Osmijeh dobro kažeš, bit če teže regulirat plaće i materijala al mislim da je to stvar navike, i volje da se uđe u to. neznam, nekima će se to svidjet i bit im ključno za ostanak u igri, dok nekima totalno suprotnoNeodlučan

ajmo svi na erep ;)
16 godina

da. oni koji se registriraju nakon što se uvede novi modul, neće se žaliti jer ne znaju kako je esvijet funkcionirao prije toga. to je isto kao da kreneš igrati npr travian ili slično gdje treba puno više taktizirat, mora se vodit računa o više stvari. a ovdje sad samo fight, heal, work i train, plus što voditelji firmi imaju malo više posla, a tu su i kongresmeni i predsjednici. stari igrači će se teško naviknut, i sigurno će bit žalbi kao i kad je uvedena lana. i sad ju više nitko ne spominje, a uništila je ekonomiju u cijelom esvijetu. ista stvar će bit sa novim modulom. jedni će željeti da se vrati na staro, a neki će željeti ostati na novom. i na kraju će se oni koji žele staro malo "prilagoditi" i svidjet će im se nova stvar, a oni kojima se ne sviđa će otići iz igre...

15 godina
neaktivan
Erepublik

Ja definitivno prodajem svoj account i moj susjed također i ORG sa q2 weapon firmom i svim parama pa ako ima tko zainteresiran nek mi se javi!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ja definitivno prodajem svoj account i moj susjed također i ORG sa q2 weapon firmom i svim parama pa ako ima tko zainteresiran nek mi se javi!

hahaha susjed ha???'

MULTI de daj link

da vidimo donacije

xD

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ma to je jedno veliko sra**e evo prava erep mapa i imate i tools za kompaniju i wellness

http://www.egobba.de/index.htm

također možete nekoliko toolsa naći i ovdje

http://erepublik.ws/

znas sta nije uredu da se blati neciji rad....treba probat testirati i reci probleme nekome ce se svidjeti....

16 godina
neaktivan
RE: World Map - moja aplikacija
jurluk kaže...

evo napravio sam jednu aplikaciju koja prikazuje kartu esvijeta

sad trebam testere da vidim jel sve ok. kod mene je sve super, sad da vidim jel i kod vas

aplikaciju možete skinuti odavde

za pokretanje je potreban net framework 2. tako da ako ga nemate instaliranog, nećete ga moći pokrenuti

ako nešto ne valja, recite što nije u redu ili najbolje dajte ss. i recite koju rezoluciju koristite ne monitoru

tnx

jel se to kak moze naterati na linux....il da napravis nesta za linux mint :))

16 godina
neaktivan
Erepublik

woot

2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
krle kaže...

woot

To i meni dolazi...

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice