dobro može mi netko objasnit šta se događa??
izbio je RW kojeg je pokrenuo Hrvat, i sad se hrvati protiv hrvatske bore.... nekužim
izbio je RW kojeg je pokrenuo Hrvat, i sad se hrvati protiv hrvatske bore.... nekužim
planirano je da austriji vratimo zemlju kasnije. zato i ide rw. mi idemo dalje i vraćamo im staru zemlju.
Vracamo im regiju zato da slovenci nemogu napasti tu regiju i tako blokirat.
Sto mislite,hocu li biti u gubitku ako unovcim 10 golda?
možeš to napravit kod mene
10 golda za 0.02 po kn
Koji je to qurac s erepublikom, prije sam radio sa skillom 4 za 14 kn sad dobivam 6 kn??? isto tako u Kini sam dobivao 16,91 cny a sad mogu najviše dobit 4,50 cny???
dali je to neki bug u igri ili se samo meni to događa??? a cijene na marketu su ostale iste!
sada jedva imam za q1 oruzje i kruh - imam skill 4,96
nije to bug. korištenje treningom sa lanom je dovelo da kraha ekonomije u cijelom esvijetu. svi tuku golde u treninge, a malo ljudi kupuje oružje i druge stvari pa se tim proizvodima smanjila cijena. pošto se smanjila cijena, morale su se smanjiti i plaće jer bi tako svi menadžeri firmi bili u gubitku
Hmm, igram 3 tjedna vise od tebe i imam manji strength :-)
alaa. pa ti mora da nis trenirao svaki dan. ja sam svaki dan otkad igram (osim jednog, duga priča) i eto onih tjedan dana sa napoleonom
ti si negdje gadno fulao
a i prije sam vidio da si me šišao za oko 300-400 xp-a. sad je ta razlika samo 37 xp-a :P
nisam trenirao mozda max 3 dana, tak da neznam, vjerojatno Lana puno pomaze, al opet nedam golde za to
ma to je qurac! jbmti takvu igru! ako se tak nastavi ja više ne igram, sve budem steral u pm!
sada trebam dvije plaće dat za jedan usr... ticket.
nije mi jasno kako su cijene ostale stare ili su samo malo niže a plaće pale za 120%
ps: morao sam to izbacit iz sebe
salzburg, hrvatska haha.
al napali nas sa svih strana, ak im dajemo carinthiu kaj su nas slovenci imali napadat?
styria i salzburg su takođe pod napadom. al još se dobro držimo.
opet nas slovenci za*ebali, tako da cemo sad morat i slovenske regije predat
Opet sam si budala malo popio ovu subotu i naravno zaboravio i na akciju i odradit i istrenirat, grrrr. Kak stoji stanje trenutno s Hunima i Austrijancima?
KOCUNAR
javi mi se na privatnu poruku
došao do 5 levela. u rat! :)
edit: khhmmm, šesti level u par sekundi.
dodajte me za frenda tamo vuksamotnjak :))
optička iluzija u erepubliku. kako sam došao do 6 levela, dobio sam 5 goldova. 1 prodati, ostala 4 sačuvati. uvijek će mi trebat. cijenu stavio 50 i nešto kuna. nema šanse da se netko javi. stavim optičku iluziju da je negdje bilo oko 49.79, prodalo se u 5 min. dakle, ako se stavlja cijena, neka se stavi da ljudi misle jeftino, al zapravo isto.
kak glupo, danas morao uzet q1 posao jer me nisu moji mogli platit, sad moram 3 dana radit u q1 firmi, tek onda mogu u neku bolju. ovi fightovi unište wellness ali level up-aju ko ludi.
edit: sad sam pročitao da se treba imat 40 wellnessa za rat, ja imam 30. oće li se moć to brzo nadopunit?
Mora te neko nagiftat sa 10ak giftova. Zašto si uopće išel tak nisko?!
a nisam znao da ne ide ispod 40 wellnessa, sad sam kupio q5 kruh i prijavio se u crveni križ.
imam oko 5 q1 kruhova, 1 q5 kruh, 1 q1 weapon, 1 q2 weapon i 1 q3 weapon. valjda će sve ić kako treba.
a nisam znao da ne ide ispod 40 wellnessa, sad sam kupio q5 kruh i prijavio se u crveni križ.
imam oko 5 q1 kruhova, 1 q5 kruh, 1 q1 weapon, 1 q2 weapon i 1 q3 weapon. valjda će sve ić kako treba.
Reci kako se zoveš na eRepu ja ću te nagiftati da ti dignemo wellnes.
može, bilo bi dobro, hvala puno.
Bravo Six je moj nick.
može, bilo bi dobro, hvala puno.
Bravo Six je moj nick.
Eto, rješeno, nadam se da je dosta.
hvala na poklonima :) dosta je, sutra u rat, danas ne mogu :)
koja je dobra stranka?
Ekipa za bolju eHrvatsku je definitivno najbolja stranka od svih!
šta mislite, jel je bilo dobro uložit dva golda na novine?
sad su mi ostala još dva.
novine su Soap On A Roap Cro News. pročitajte.
Kako si zaboravio napraviti Heal u bolnici posle borbe!?
- ma šta će ti novine, ako nemaš šta pametno pisati bolje daj gold meni;)
Prodajem account za 150€
zainteresirani nek mi se jave ;)
a cijene su različite
moj prijatelj sa snagom 30 traži minimalno 300€ za account a ja sa snagom skoro 20 tražim 150€ hihi
tj. pričam sada s nekim turkom pa će mo vidit!