- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci vise ne posjedujes niti jednu tvrtku?
imam još uvijek onu u kojoj si ti radio, al nema radnika. jer se ne isplati proizvodit oružje jer nemam nikake zarade. cijena oružja preniska, a plaće previsoke
evo stiže nam hrvatski jezik
"Let's start with a hot topic: new languages. To keep it short, here is the next wave of eRepublik languages : Serbian, Croatian, Greek, Turkish and Bulgarian. When? One or two weeks at most and your wait will be over!"
i evo još par novosti za ovaj petak:
http://www.erepublik.com/en/article/no-friday-without-updates-1223317/1/20
btw predsjednik nam je suspendiran (Citizen temporarily suspended for using system exploits.)
i svi pričaju o nekim goldima koji se mogu dobit ak pogledaš filimć profile---gold and extras
al meni tog nema nezz
zbog videa sam dobio gold. 3 minute i dobijem gold. inače ga nisam gledao, bolje da gledam mw2 videe.
:D [podmukli smijeh]
Sef,koji ti je nick u eRepubliku da pogledam malo tvoj acocunt,tek tolko da usporedim moj i tvoj.
al meni tog nema nezz
hmm. ne znam. ja sam dobio. premoto video odma na zadnje 3 sekunde i kad je došlo do kraja lijepo sjeo 1 gold... :D
šta je tema zamrla?
šta kažete na ono što je split1700 rekao? kao neka udruga, skupljanje para itd
šta je tema zamrla?
neznam, ja više nevjerujem u te udruge, pogotovo nakon onog lažnog ratnog fonda.
btw imao sam 2 dana do hardworkera i zaboravio sam odigrat (kriv je battlefield bc)
Ah ja sam gotov s ehrvatskom ;)
Šta će mi neki debili upravljat eživotom kad su ili prevaranti i lažljivci ili su neki ljudi sa vrlo vrlo niskom inteligencijom
a ovo stanje sa splitom neću komentirat jer je svaka riječ suvišna
Ah ja sam gotov s ehrvatskom ;)
Šta će mi neki debili upravljat eživotom kad su ili prevaranti i lažljivci ili su neki ljudi sa vrlo vrlo niskom inteligencijom
a ovo stanje sa splitom neću komentirat jer je svaka riječ suvišna
Pa mozes kao i ja otic u SAD, jer tamo su dobre place i svaki dan se ratuje te tako dobivas iskustvo.
A koji skill imaš i u kojoj sekciji?
A koji skill imaš i u kojoj sekciji?
zgadio mi se zivot u RL a sada jos i u eHR.........ljudi tamo ljece svoje komplekse sta su neuspjesni u RL drustvu i karijeri....ne mogu vjerovati....pa ljudi ovo je samo druzenje ne zivot.....ide mi sve na k.... stvarno cu se preseliti u dansku il st aja znam gdje-----
zato sam ja lijepo otišao več prije mjesec i pol iz eHr i niti se ne namjeravam vratiti, čekam da dobijem nečije državljanstvo da me ne bude sramota.
šta je tema zamrla?
split1700 je umisljeni egoist...
dokaz: http://www.erepublik.com/en/article/splite1700-vrati-nam-edomovinu--1226887/1/all#commentsall
Mislim, covek se uvredi i zabarni pristup glavnom forumu... How lame is that? Dal Bog da ga banali a vratili nam Punka...
Split je nekada bio član određene stranke koja ga se sada odrekla, mene osobno podsjeća na RL stranke i osobe :)
Split je platio domenu i hosting ima pravo raditi stim što god hoće.. Da je ok dao bi nam barem back up baze foruma...
Split je pokrao državu i to pošteno, problem je što admini nesmiju dati logove di je prebacivao novac..
I za kraj što je najgore split je RL politicar...
ovaj Poljski uopće ne kužim, nekako...ma čudno.
kako stoji sad? su dobri uvjeti života? mislio bi se odseliti. a možda i uzet drugo državljanstvo. koja je nabolja usa regija?
Split je pokrao državu i to pošteno, problem je što admini nesmiju dati logove di je prebacivao novac..
I za kraj što je najgore split je RL politicar
zna li se koji (mozda Ranko Ostojic, Ivo Sanader???)
I za kraj što je najgore split je RL politicar
zna li se koji (mozda Ranko Ostojic, Ivo Sanader???)
Igrica je postala dosadna do bola...
Igrica je postala dosadna do bola...
mah igra je dosadna ekipa nije...ovo igram zbog ljudi koje znam od tamo...to je draz ove igre....sam kao sta sam rekao neki ljece svoje komplekse iz RL pa.....srbija ce neas do ljeta osvojiti zajedno s madjarskom.....vide da smo u kaosu....nazalost jos se jednom potvrdjuje da hhrvat nikada nije znao voditi svojju drzavu :S
Ma mo's si misliti kako ce nas osvojiti. I oni su totalno izgubljeni...
Sve je postalo dosadno i svi iscekuju nove module.
Zato dajte meni vlast,ako je split mogao onda mogu i ja,obećavam neću krasti :D
selim se u norvesku....
a mene kretena, ja se odselio u new york u sad-u. nisam opće gledo kakva je bolnica. dobro je da sam kupio još jednu kartu.
idem za kaliforniju il se vraćam u neku europsku zemlju. preporuke?