može, otići ću u nw i nick je Bravo Six
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hvala na ticketu, preselio sam se u nw cro.
dobio sam jedan gold skidanjem digsbya i sad ga prodajem za 50 kn.
Čujem da se prodaju accountovi s erepublika i to u velikim količinama, i sad mi je to postalo primamljivo jer i meni se neda baš više igrat a bolje dat nama nego nekom protivnikiu
za kolko prodajes i koji acc?
Ja sam nešto malo slabiji no sve je to tu negdje ugl. ti bi dobio nešto više od 100€ a moj je eto 100€
inaće skill snage preko 20 je onako oko 800kn sigurno a od 15-20 snage od 100 € no ne ovisi samo o snazi ovisi i o ranku i o skilu i koji skill i sve to utječe na cijenu ;)
Ja sam nešto malo slabiji no sve je to tu negdje ugl. ti bi dobio nešto više od 100€ a moj je eto 100€
huhuhuh. ja sam bogat!!!! oće ko kupit?
a zbog ove sad poruke možeš ban dobit ali ja ne prijavljivam ljude
i da 100€ ti neće dati nitko jer nitko nećeš nać ljudi s parama tim ja ako nažem nekog tko će mi account uzest za 400kn odlično ;)
Nisam znao da je to tržište tako razvijeno (a niti da postoji)
Nemojte me sad prijavit, ovo su samo neke lude ideje (koje bi se mogle provest u stvarnost:D)
:D
glupo mi je to..kako sam skužio do sada...da kad otvoriš firmu..nemožeš se levelat više..il sam ja krivo razumio...jedini način nekako se prebacit na organizaciju i tak nekako...heh..po meni je to mana...
glupo mi je to..kako sam skužio do sada...da kad otvoriš firmu..nemožeš se levelat više..il sam ja krivo razumio...jedini način nekako se prebacit na organizaciju i tak nekako...heh..po meni je to mana...
zato moraš imat organizaciju i firmu vodit na organiziaciji, a ti ti dalje radiš u drugoj ili svojoj firmi i zarađuješ hard worker medalje
Kaj ti treniras svaki dan onaj najjaci trening?
ma jok, jesam jedno tjedan dana, al to izmusti sve pare. neće čika armstrong tako gubit golde. sad samo onaj besplatni trening. a gle kolko već igram, više od 13 mjeseci. normalno da sam tolko jak
ja sam radio 29 dana za redom i dođem sutra dan na 30 dan rada i piše mi da sam radio jednom
poludio sam a do sad su me pokrali jedno 100 golda
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1484687
Evo account kojeg bi mogao dat možda ali neznam tko bi ga uzeo
Güten Tag, Austria
Nije zabranjeno davati, zabranjeno ih je prodavati!
šta kod rata znači ono no man land, underground....?
jel se gold može maknut s trgovine zato jer niko neće uzeo za 50kn. oće mi ostat taj gold?
haha, kak zakon. cijelo vrijeme držim gold na 50 kn. spustim na točno 47.98kn i prodao :)
tnx kupcu!
haha, kak zakon. cijelo vrijeme držim gold na 50 kn. spustim na točno 47.98kn i prodao :)
tnx kupcu!
bolje ti je bilo da si stavio 49.5 kn isto bi prodao, jer sam ja jučer prodao 5 goldi po toj cijeni.
Previše si spustio cijenu
ma jok, jesam jedno tjedan dana, al to izmusti sve pare. neće čika armstrong tako gubit golde. sad samo onaj besplatni trening. a gle kolko već igram, više od 13 mjeseci. normalno da sam tolko jak
Hmm, igram 3 tjedna vise od tebe i imam manji strength :-)
tnx kupcu!
bolje ti je bilo da si stavio 49.5 kn isto bi prodao, jer sam ja jučer prodao 5 goldi po toj cijeni.
Previše si spustio cijenu
uff ne igram 2 mjeseca, i tak ide sve u u ku***... prije 2 mjeseca se za gold moglo dobit preko 60kn.
pa napiso ti je da je 1 tjedan radio najjaci trening, a ti vjerojatno nisi, ili si trenirao par dana manje od njega
Znam, ali onda je dobro napredovao za tjedan dana :-)
ako tko hoće kupit q2 weapon firmu nek mi se javi ovdje ;)
eto osvojili regiju, i odma mađari napadaju
vidim osvajanja hrvatske. piše underground i onda broj. kad je osvojeno područje, jel brojčano ograničeno?
eto osvojili regiju, i odma mađari napadaju
Madjari blokiraju, nemozemo napast dalje dok ne zavrsi njihov napad.
vidim osvajanja hrvatske. piše underground i onda broj. kad je osvojeno područje, jel brojčano ograničeno?
Kada istekne vrijeme, a bude underground, regija pada, a ako bude secure, ostaje obranjena.
Ako je između 0 i secure, a isteklo je vrijeme, pobjeđuje onaj koji prvi dodje do underground/secure
alaa. pa ti mora da nis trenirao svaki dan. ja sam svaki dan otkad igram (osim jednog, duga priča) i eto onih tjedan dana sa napoleonom
ti si negdje gadno fulao
a i prije sam vidio da si me šišao za oko 300-400 xp-a. sad je ta razlika samo 37 xp-a :P