Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 635.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Erepublik

može, otići ću u nw i nick je Bravo Six

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

hvala na ticketu, preselio sam se u nw cro.

dobio sam jedan gold skidanjem digsbya i sad ga prodajem za 50 kn.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Erepublik

Čujem da se prodaju accountovi s erepublika i to u velikim količinama, i sad mi je to postalo primamljivo jer i meni se neda baš više igrat a bolje dat nama nego nekom protivnikiu

15 godina
neaktivan
Erepublik

za kolko prodajes i koji acc?

0 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

kad se već priča o kupoprodaji accountova, šta mislite kolko bi ja mogo dobit za svoj acc?

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

Ja sam nešto malo slabiji no sve je to tu negdje ugl. ti bi dobio nešto više od 100€ a moj je eto 100€

inaće skill snage preko 20 je onako oko 800kn sigurno a od 15-20 snage od 100 € no ne ovisi samo o snazi ovisi i o ranku i o skilu i koji skill i sve to utječe na cijenu ;)

1 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Ja sam nešto malo slabiji no sve je to tu negdje ugl. ti bi dobio nešto više od 100€ a moj je eto 100€

huhuhuh. ja sam bogat!!!! oće ko kupit? http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-money-mouth.gif

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
15 godina
neaktivan
Erepublik

a zbog ove sad poruke možeš ban dobit ali ja ne prijavljivam ljude

i da 100€ ti neće dati nitko jer nitko nećeš nać ljudi s parama tim ja ako nažem nekog tko će mi account uzest za 400kn odlično ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hm, pa mogao bih iz ovoga biznis napravit, recimo brata zaposlim da mi svaki dan odradi, fajta, trenira i za par mjeseci 200 kunića dobijem :D
Nisam znao da je to tržište tako razvijeno (a niti da postoji)

Nemojte me sad prijavit, ovo su samo neke lude ideje (koje bi se mogle provest u stvarnost:D)
:D
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Erepublik

glupo mi je to..kako sam skužio do sada...da kad otvoriš firmu..nemožeš se levelat više..il sam ja krivo razumio...jedini način nekako se prebacit na organizaciju i tak nekako...heh..po meni je to mana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

kad se već priča o kupoprodaji accountova, šta mislite kolko bi ja mogo dobit za svoj acc?

Kaj ti treniras svaki dan onaj najjaci trening?

16 godina
BodySnathcer kaže...

glupo mi je to..kako sam skužio do sada...da kad otvoriš firmu..nemožeš se levelat više..il sam ja krivo razumio...jedini način nekako se prebacit na organizaciju i tak nekako...heh..po meni je to mana...

zato moraš imat organizaciju i firmu vodit na organiziaciji, a ti ti dalje radiš u drugoj ili svojoj firmi i zarađuješ hard worker medalje

16 godina
Pinc kaže...

ma jok, jesam jedno tjedan dana, al to izmusti sve pare. neće čika armstrong tako gubit golde. sad samo onaj besplatni trening. a gle kolko već igram, više od 13 mjeseci. normalno da sam tolko jak

15 godina
neaktivan
Erepublik

ja sam radio 29 dana za redom i dođem sutra dan na 30 dan rada i piše mi da sam radio jednom

poludio sam a do sad su me pokrali jedno 100 golda

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1484687

Evo account kojeg bi mogao dat možda ali neznam tko bi ga uzeo

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 0:10 (1.Lovac).

1 0 hvala 0
17 godina
Zabranjeno je davati acc! :)
totus mundus agit histrionem
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
Zabranjeno je davati acc! :)

Nije zabranjeno davati, zabranjeno ih je prodavati!

17 godina
neaktivan
Erepublik

šta kod rata znači ono no man land, underground....?

jel se gold može maknut s trgovine zato jer niko neće uzeo za 50kn. oće mi ostat taj gold?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

gigo24..dodajte me

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

haha, kak zakon. cijelo vrijeme držim gold na 50 kn. spustim na točno 47.98kn i prodao :)

tnx kupcu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

haha, kak zakon. cijelo vrijeme držim gold na 50 kn. spustim na točno 47.98kn i prodao :)

tnx kupcu!

bolje ti je bilo da si stavio 49.5 kn isto bi prodao, jer sam ja jučer prodao 5 goldi po toj cijeni.

Previše si spustio cijenuNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
protjeran
jurluk kaže...
Pinc kaže...

ma jok, jesam jedno tjedan dana, al to izmusti sve pare. neće čika armstrong tako gubit golde. sad samo onaj besplatni trening. a gle kolko već igram, više od 13 mjeseci. normalno da sam tolko jak

Hmm, igram 3 tjedna vise od tebe i imam manji strength :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
djdomi kaže...

tnx kupcu!

bolje ti je bilo da si stavio 49.5 kn isto bi prodao, jer sam ja jučer prodao 5 goldi po toj cijeni.

Previše si spustio cijenuNamigiva

uff ne igram 2 mjeseca, i tak ide sve u u ku***... prije 2 mjeseca se za gold moglo dobit preko 60kn.

MorciTheCroat kaže...
jurluk kaže...
Pinc kaže...

pa napiso ti je da je 1 tjedan radio najjaci trening, a ti vjerojatno nisi, ili si trenirao par dana manje od njega

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
protjeran
Erepublik

Znam, ali onda je dobro napredovao za tjedan dana :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

ako tko hoće kupit q2 weapon firmu nek mi se javi ovdje ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

eto osvojili regiju, i odma mađari napadaju

ajmo svi na erep ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Erepublik

vidim osvajanja hrvatske. piše underground i onda broj. kad je osvojeno područje, jel brojčano ograničeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

eto osvojili regiju, i odma mađari napadaju

Madjari blokiraju, nemozemo napast dalje dok ne zavrsi njihov napad.

djdomi kaže...

vidim osvajanja hrvatske. piše underground i onda broj. kad je osvojeno područje, jel brojčano ograničeno?

Kada istekne vrijeme, a bude underground, regija pada, a ako bude secure, ostaje obranjena.

Ako je između 0 i secure, a isteklo je vrijeme, pobjeđuje onaj koji prvi dodje do underground/secure

16 godina
MorciTheCroat kaže...

alaa. pa ti mora da nis trenirao svaki dan. ja sam svaki dan otkad igram (osim jednog, duga priča) i eto onih tjedan dana sa napoleonom

ti si negdje gadno fulao

a i prije sam vidio da si me šišao za oko 300-400 xp-a. sad je ta razlika samo 37 xp-a :P

17 godina
neaktivan
Erepublik

hrvatsko-mađarska dominacija nad austrijom.

salzburg je 100% naš. mađari će teško dobiti osvojenu austriju.

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice