Drakensang online

poruka: 822
|
čitano: 258.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Drakensang online
onEEEx kaže...

fakat što više igram to mi je event uzaludniji .. {#}

iscjedilo mi 4 k andermenta masu golda a nista se ne vraca za uzvrat {#}

nego moram pitat jbg.... kak da mi ostane kocka sa alt+f4 ..tj kad trebam stisnut alt+f4 ?????

ja ga stiscem kad ulazim u sargonovu mapu izbaci me van al kad se vratim nema kocke   ?

Lol, gdje ćeš potrošiti 4k andermanata na failure event. {#}

Evo ti taktika kako bi mogao završiti event više da ne ubiješ niti jednom Sargona ili Dragana.

Dole na slici imaš skriveni piglets koji daje 10 shadowsa, nalazi se u map2 tačno ispred Sargona.

Kada dođeš na to mjesto pokupi ga, i onda uradi "switch", nemoj ALT+F4, nego switchaj charactera, sačekaj 10-tak sekundi i pritisni play, refreshat će ti mapu bez da ti uzme kocku - portal, pa ponovno pokupi piglets i ponavljaj tako do unedogled dok ne završiš event.

Btw, završio sam event, ali nema unique dropa, ništa zato switchat ću dragana dok ne potrošim svu esenciju.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 20:57 (boxer).
16 godina
Drakensang online

Evo,odlučih napravit mali kolaž svojih accounta pa

da podjelim s vas par koji još uvijek svratite u temu:

http://prntscr.com/z93qu

Tigar Krezumica
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Napravio sam video kako završiti event u 6 sati i dobio sam BAN...{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

jbt boxer makni to dok te ne izbanaju iz igre {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 14:19 (onEEEx).

0 0 hvala 0
17 godina
onEEEx kaže...

jbt boxer makni to dok te ne izbanaju iz igre {#}

Izbrisali su moj post i banovali account sa njihovog foruma na 24 sata, a link na video sam im namjerno dao iz 3 razloga: Prvi, jer imaju lošu politiku zahebavanja ljudi prvenstveno mislim na to da u map1 nećeš uvijek dobiti sva 4 fragmenta za portal, pa čak i nekoliko puta zaredom kako bi neke ljude sa manje strpljenja a više love na neki način nagovorili da kupe nedostajuće fragmente za shadow portal. Drugi, da im je event, kao i čitava igra prebugirana. Treći, event je urađen za igrače 40 lvl koji imaju full legendary opremu + pokoji unique gear, znači poprilično jake igrače, a iako im je omogućeno da participiraju u eventu, low level igrači kao i igrači koji su tek postali 40 lvl ali nemaju full legendary gear imaju vrlo velikih poteškoća da očiste mapu 2.Npr, sa rangerom imam poteškoća da solo počistim map2 osim ako koristim plavu esenciju a imam preko 3k health i skoro 2k armora, dok sa Spellweaverom map2 mogu očistiti žmireći bez esencije jer imam 4+k healtha i 400 dmg.

To su otprilike glavni razlozi, mada ih ima još zbog čega mi se ponekad gadi njihova politika. Treći razlog je primarni zbog čega sam to postao, pa ako to nisu još ispravili iskoristite dok traje event, mada je justro bio neki mali silent patch nakon mog videa koji bi mogao ispraviti exploit. Pokušajte pa mi javite, ja nemam ovih dana vremena da se igram, čisto se samo ulogiram zbog daily.

Jutros sam se ulogirao na oba accounta i nisu ih banovali, ako ih banuju, jebiga imam još štošta igrati osim ove igre.

16 godina
Drakensang online

Što se mene tiče,ja sam event igrao i završio s glavnim accountom u 3 dan.

Igrao sam sam i *opiz-ditis sam dobio tek poslje kad sam pomagao drugima bug-ati bossove.

Kakav unique drop,koga oni farbaju.Imam poprilično veliku listu frendova a i savez je krcat igračima.

Nitko,ali doslovice nitko koga sam pitao da li je dobio unique ili bar da poznaje nekog tko jest,

mi nije odgovorio potvrdno.Znači,unique-a NEMA!

I tako sam noćas pobacao sve iz inventorija što ima veze s eventom,

više od 10 ključeva,znači još 10 Drakena,&ebali ih i Drakeni...ako im to znači ono

da je iz amphora moguće dobit unique,1 Draken,onda nek si ga naguraju iza.

Tako da sigurno neću više ulazit na event mape niti me zanima išta više vezano uz ovaj event,Amen!

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

danas je radilo...dosel sam do pol eventa i nadam se da bude izdrzalo dokraja :D

12 godina
neaktivan

pa ima unique-a...paldroni :D

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima.Igram drakensang nekih godinu i pol,ali prije 6mj sam krenuo sa novim acc.Nic mi je Bolesnik1988,lvl3,Grimmag server,sezonski centurion.A to ti B0xer baš i nije bilo pametno jer smo taj bug mogli svi koristiti ne samo za ovaj event nego možda i za druge.A dam se kladiti da će prije sljedečeg eventa napraviti patch i onda pa-pa ovakvim farmanjem. 

12 godina
neaktivan
Drakensang online

e LazyCrazy...moze mala pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
Bolesnik1988 kaže...

Pozdrav svima.Igram drakensang nekih godinu i pol,ali prije 6mj sam krenuo sa novim acc.Nic mi je Bolesnik1988,lvl3,Grimmag server,sezonski centurion.A to ti B0xer baš i nije bilo pametno jer smo taj bug mogli svi koristiti ne samo za ovaj event nego možda i za druge.A dam se kladiti da će prije sljedečeg eventa napraviti patch i onda pa-pa ovakvim farmanjem. 

Iskreno da ti kažem testirao sam ih da vidim hoće li me banovati, ali su me i po tom pitanju razočarali, jer nisu...

Btw, hebeš igru gdje svi nešto exploataju i gdje se sve može kupiti.

16 godina
Drakensang online

Eto,i ja dovrših event još jedared,ovaj puta na staroj magici na Hereduru{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma igra je i tako kako si sam rekao puna bugove i svi malo jači igrači nešto iskorištavaju (osim mene koji igra na najpošteniji način {#})..Ali ti ovako Bigpoint-u radiš uslugu jer im za džabe otkrivaš bugove koji onda oni patchaju.Ja bi na tvom mjestu sada tražio 100k andermanta za usluge{#} PS.Sve i dalje radi normalno,tako da iskoristite bug dok se još može

16 godina
Drakensang online

Jedan zanimljiv screenshoot,prvi puta da sam se susreo u areni sa {#}

Sreća pa je bio u mojem teamu heheheehe

Madafaka Madafaka
Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Jedan zanimljiv screenshoot,prvi puta da sam se susreo u areni sa {#}

Sreća pa je bio u mojem teamu heheheehe

Na Hereduru ima prvi Field Marshal u čitavoj igri zv. Valordragon - DK 40 lvl no mislio sam da je nešto ekstra jak, ali se ispostavilo da ga razbijem kao beba zvečku. Tip igra samo pvp, nije farmao unique gear, samo piči po pvp pa su mnogi jači od njega, ali je tako nabio ekstra veliki rank.

16 godina
Drakensang online

Ovaj je ipak nešto drugačiji tip igrača.Pa ne bi bio u VersusAll savezu samo tako.

BTW,baš sam noćas u 3 runde 2x razbio nekog Marshala i poslje još Flag Bearera {#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Danas sam otišao odraditi jednu rundu Q3 sa random igračima i opla treći dio Roshan seta mi dropao.

Ovo je drugi unique koji sam dobio u Q3 stoga možda bi bilo zgodno farmati ih u Q3.

Sada imam kopletan Roshan set - Boots, Gloves i Circle (belt).

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 0:44 (boxer).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

samo da upozorim ekipu da se ne zeznu ko ja, piše na forumu da event itemi od proslog eventa, beans, essence, portals, će vrijediti i za iduci sargon event tako da nemojte destroyati.

ja destroyao sve jer nisam imao mjesta u inv i 5 minuta kasnije procitam to na sl. forumu zzz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dalthor kaže...

samo da upozorim ekipu da se ne zeznu ko ja, piše na forumu da event itemi od proslog eventa, beans, essence, portals, će vrijediti i za iduci sargon event tako da nemojte destroyati.

ja destroyao sve jer nisam imao mjesta u inv i 5 minuta kasnije procitam to na sl. forumu zzz.

Ma da se to nafarmati, ja sam sve pobacao iako sam znao za to jer mi ta sranja zauzimaju mjesto u inventoriju.

16 godina
Drakensang online

Evo,jedva nafarmah CoT na Hereduru za identificirat Grimmag Starry Robe za moju staaaaaaaaru,

skoro zaboravljenu magicu {#}

Redsonjuška333x2 Redsonjuška333x2
Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

Ima netko ko čita ovaj topic za q2 da pomogne riješavat... ovo pišem ak neko hoce pomoć i sebi i meni da nam bude lakse...nemogu sa ovim random grupama nist postic, niti dva runa nemozes s njima napravit da se sve ne raspadne....?

LordVital - lvl 40 - Grimmag

0 0 hvala 0
17 godina
onEEEx kaže...

Ima netko ko čita ovaj topic za q2 da pomogne riješavat... ovo pišem ak neko hoce pomoć i sebi i meni da nam bude lakse...nemogu sa ovim random grupama nist postic, niti dva runa nemozes s njima napravit da se sve ne raspadne....?

LordVital - lvl 40 - Grimmag

Ej izvini, jučer sam bio na kompjuteru gdje se veza dijeli te lagg ubija u pojam, stalno sjecka pa ti nisam mogao pomoći oko paralel questova. Ako me vidite online prije 16.00 to je uglavnom daily, a iza 16.00 sam raspoložen za pomaganje oko questova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 8:55 (boxer).
12 godina
neaktivan
Drakensang online

evo jedan video ;)...ovako se farma :DD

0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Zanimljiv farming setup,no kome to treba?

Mojim accountima lvl 40 zasigurno ne xd

Nego,pročitao sam raspravu o Visicanium Eventu sa Test Servera,

znači to je sljedeći event koji nam spremaju i za regular servere.

Dosadno!

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
onEEEx kaže...

kaj nije da summoned creatures ne dropaju ništa osim health orbova? možda je video odavno kada su dropali sve i svasta?

13 godina
neaktivan
boxer kaže...

Btw, hebeš igru gdje svi nešto exploataju i gdje se sve može kupiti.

Prijatelju zaigraj Path of Exile par sati i mislim da se nećeš više nikad vratiti na ovu i slične buy2win igre.

http://www.pathofexile.com/

17 godina
Dalthor kaže...
onEEEx kaže...

kaj nije da summoned creatures ne dropaju ništa osim health orbova? možda je video odavno kada su dropali sve i svasta?

Možeš viditi da je taj video iz osmog mjeseca prošle godine i to više ne funkcionira tako jer su neznam kojim po redu patchu to ispravili pa resurectani mobovi nedaju expirience niti dropaju bilo što drugo osim health orobova. Od oživljenih mobova možete dobiti samo health orbove i to možete provjeriti.

No ima samo jedan izuetak kojeg se mogu sjetiti a to je na 40-tom lvl kada budete radili quest za plašt, tu resurectani mobovi mogu dati ponovne dropove za plašt, a osim toga ništa više.

16 godina
Drakensang online

Poruka mora sadržavati tekst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

{#}

Ardent Centurion koNJačno XD Ardent Centurion koNJačno XD
OP-op-opaaaaaaa OP-op-opaaaaaaa
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 18:46 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Et',malo se dijete zaigralo danas pa....{#}

a a
b b
ž ž
Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Samo pogledajte ovog zaigranog 36 lvl Marshala?! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice