Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.323.524
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Polaganje vozačkog
maxy0 kaže...

pa dobro to sam i mislio 

nevidim(o) da si to napiso, a ne citamo misli frende

15 godina

Aj pogledaj moj post malo od prije i viddi jel sam napiso..

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 12:05 (maxy0).
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo jucer sam vozio prvi sat na toyoti yaris benzinac. Što se tice kombinacije kvačilo gas ide dobro ali ne odgovara mi baš. Da li bi trebao tražiti dizela!

0 0 hvala 0
17 godina
zeroname kaže...

Evo jucer sam vozio prvi sat na toyoti yaris benzinac. Što se tice kombinacije kvačilo gas ide dobro ali ne odgovara mi baš. Da li bi trebao tražiti dizela!

Nemoj. Ako možeš idi na kompliciraniju varijantu, bolje ćeš naučiti.

15 godina
odjavljen
zeroname kaže...

Naviknut ćeš se brzo, nakon prvog sata ne biš ni s dizelom bio presretan.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
RE: Polaganje vozačkog

Sad ucim prvu pomoc i vidio sam na internetu pitanja neka i ovo me muci izmedu ostalog. Pokažite pravilan transportni položaj kod ozlijede prsnog koša. Ima dosta takvih pitanja samo je umjeato prsnog kosa kraznjica ili ozlijeda trbuha ili nesto drugo... koji je tocan odgovor?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 15:02 (maxy0).
15 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

To ti se odnosi na ono, ležeći, poluležeći/sjedeći, sjedeći.
Ne znam koji je u tvom slučaju. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Aha.. prekosutra odgovaram i neznam bas nesto previse.. jel imate kakve savjete
15 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Makni se s foruma i počni čitati onu knjigu koju si dobio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

mislio sam kad budem odgovaro

17 godina
maxy0 kaže...
Slash 666 kaže...

Teško da će ti dati čitati knjigu za vrijeme odgovaranja. {#}

15 godina
Old Iggy kaže...
maxy0 kaže...
Slash 666 kaže...

Teško da će ti dati čitati knjigu za vrijeme odgovaranja. {#}

ma u toj knjizi inako nema odgovora... jel ima ima mozda negdje link sa svim pitanjima i odgovorima

14 godina
zeroname kaže...

I ja sam na istoj toyoti polagao, iz početka mi se znala često gasiti kad bi kretao na uzbrdici ali kasnije se navikneš. Bolje se na benzincu naučit kao što su i drugi rekli.

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Da? Pogledaj malo kakve aute ima autoškola...

U nas u autoškoli Dalmacija je prije 2 godine kad sam polagao bio Seat Ibiza FR. Toliko o tome. Vlasnik autoškole se njime natjecao na 402 SR. Sada je na njegovo mjesto došla Alfa 159 2.4 JTDm sa skoro 200KS. Tu je i jedna Octavia RS među novima. 

http://www.facebook.com/autoskola.dalmacija/photos

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 20:44 (Mitsuoka).
15 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Ma to je sve divlje.. Također ne bi smijeli biti auti s 3 vrata pa ih vidim po gradu.

Svi smo mi Mentalist.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ocigledno moze cim se polaze na njima.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...
Jakovp kaže...

Da? Pogledaj malo kakve aute ima autoškola...

U nas u autoškoli Dalmacija je prije 2 godine kad sam polagao bio Seat Ibiza FR. Toliko o tome. Vlasnik autoškole se njime natjecao na 402 SR. Sada je na njegovo mjesto došla Alfa 159 2.4 JTDm sa skoro 200KS. Tu je i jedna Octavia RS među novima. 

http://www.facebook.com/autoskola.dalmacija/photos

Isto i kod nas u Sl. Brodu. Autoškola Emi sa svojom Alfom 147 (nekih 120-150 KS koliko sam čuo od sestara) i eto ti "normalnog auta".

A ja polagao u Hyundai Accent 1.2, pa kud meni ne dadnu takav za polagat :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
Polaganje vozačkog

Danas imo zadnje predavanje one glupe prve pomoci..Bitno da mi platimo 3 dana po 3 sata a imamo po 2 sata gamad lopovska {#} Ugl, vecu hrpu sranja na jednom mjestu nisam u zivotu vidio..vjerojatno cu iduci tjedan imat test, naucit cu to samo jer drukcije nemogu proci, a svejedno cu 90% tih stvari zaboravit jako brzo..samo nas muce s time bezveze..

ali sta ces, moras to nauct za taj test i amen..ja doslovno to pojma nemam, znam neke opce stvari i neke stvari za pokazati/napravit..a teoriju svu moram strebat nema druge..

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

Danas imo zadnje predavanje one glupe prve pomoci..Bitno da mi platimo 3 dana po 3 sata a imamo po 2 sata gamad lopovska {#} Ugl, vecu hrpu sranja na jednom mjestu nisam u zivotu vidio..vjerojatno cu iduci tjedan imat test, naucit cu to samo jer drukcije nemogu proci, a svejedno cu 90% tih stvari zaboravit jako brzo..samo nas muce s time bezveze..

ali sta ces, moras to nauct za taj test i amen..ja doslovno to pojma nemam, znam neke opce stvari i neke stvari za pokazati/napravit..a teoriju svu moram strebat nema druge..

Na ispitu prve pomoći ćeš birat 2 kartice s pitanjima. I moraš odgovorit točno, ako jedno promašiš onda još jednu vučeš (barem je tako kod mene bilo) i onda ako pogodiš prolaziš.

Inače bude ispit ujutro i onda većinom puštaju sa polovičnim odgovorima pa možda budeš imao sreće :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
Polaganje vozačkog

Ma kakve 2 kartice sta je s tobom..jedna kartica, tri pitanja i amen. Nema nista vise nista manje. :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

Ma kakve 2 kartice sta je s tobom..jedna kartica, tri pitanja i amen. Nema nista vise nista manje. :D

Jbg davno sam to radio, nemam blage više šta je bilo xD

17 godina
Polaganje vozačkog

Ma puste te i ako neznas sve..kolega kad je iso, doduse ima 2 godine, al opet..prvo nije znao, drugo je znao i vec je onda zaokruzila da je proso..i trece je uz njenu pomoc znao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imam jedno pitanje u vezi 1. Pomoci. Npr imm pitanje Zaustavite krvarenje na nadlaktici pritiskom prstiju. Jel cu ja onda samo trebat stisnit prstima nadlakticu ili trebam jos nesto objasnjavat?
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Imam jedno pitanje u vezi 1. Pomoci. Npr imm pitanje Zaustavite krvarenje na nadlaktici pritiskom prstiju. Jel cu ja onda samo trebat stisnit prstima nadlakticu ili trebam jos nesto objasnjavat?

Koliko ja znam (med. tech) zaustavljanje prstima služi da bi zaustavio krvarenje dok tražiš materijal u kutiiji prve pomoći. Jel kad dođeš na mjesto nesrece ako treba duže vremena da nađeš sterilnu gazu ili kompresu onda prstima ali nikad bez rukavica to ti je prioritet. Zaštiti sebe i unesrecenog!

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Obavezno stavi rukavice :D
Jedan frend je skoro pao kad su ga pitali što se prvo radi kad se otvori kutija prve pomoći. 

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

ovdje je sve fino prikazano:http://ela-bioteam.wikispaces.com/file/view/krvarenje.pdf/225399322/krvarenje.pdf

ja bih trebao u utorak  prvu pomoć odgovarat ali idem na maturalac {#}

16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo ja sam na 7 satu vožnje i naravno kako se bliži ispit , brine me jer sam čuo dosta priča da ovi ispitivači najmerno rušaju da bi zaradili. Koliko ima istine u tome!

0 0 hvala 0
14 godina
Polaganje vozačkog

Ako im ne daš razlog ne mogu te srušiti. To s uglavnom priče ovih šta padnu zbog nekog razloga pa ime teško priznat. Sumnjam da ima puno takvih slučajeva da bacaju eto tako.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Ja sam iz prve prosao, nisam nista fulao tako da.

Imao sam strasu tremu na poligonu, tresla mi se uzasno noga, ali u voznji nikako, ako niste spremni na voznju nece vas pustit.

I ono ako fulate jedan stop ili nesto, sve je to koncentracija, tako da nema isprike, normalno vozite, pazite na promet, treba se koristit zrcalima, uvijek provjera mrtvog kuta i polagano, stvarno, ako ste vozili 35h necete imati nikakvog problema.

A to da ruse zbog gluposti su puste price. Barem u mom slucaju, sad, za dalje ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Ja sam eto malo skeptičan u vezi te priče sa namjernim rušenjem. Ali eto i meni se dogodilo da je tako bilo. Pošto sam polagao u zimu jer sam tada počeo....cijeli dan za ispit nije padao snijeg i kad je instruktor došao po mene najednom fucking mećava {#}.

Prošao sam sve kako spada i taman imam nekih 3-4 raskrižja do autoškole kad ono sranje....

Ovako je izgledala situacija ja idem ovim putem  i neki tenkre ide ovim putem. Imajte na umu da je vani bila doslovno mećava, Brođani s foruma se 100% sjećaju...

I sad pošto sam čekao na semaforu lik koji ide iz one ulice je zapravo skretao u glavnu ulicu ovako i ja sam krenuo svojim putem iza 3 auta. Kad sam došao na red, tenkre se prestrojio odmah iz skretnice i nastavio ravno vozit iz drugog linka gore. Ja naravno sam naravno njega vidio i kad sam htio reagirat instruktor je već prije mene reagirao i ja naravno tim putem pao na ispitu ali sam vozio dosta sporo, ono 5 km/h i taman da ću zakočit kad ono instruktor reagira...što je sumnjivo instruktor i ispitivač su razgovarali dosta dugo dok nisu ušli u auto, a sam ispitivač je stalno tipkao na mobitelu, SMS-ove slao pretpostavljam. I to je počeo taman kad sam ušao u Pilarevu, što znači da je možda namješteno? Tko će znat, bila je fucking mećava vani i nisam reagirao frtalj milisekunde prije instruktora {#} i pao na ispitu.

Nakon obavljeh sati ponovo bio ispit, fin dan i sve to i čak sam imao parkiranja tada, odmah položio bez yebemti. Jedina zamjerka što je bila od ispitivača je to što nisam gledao u mrtvi kut iliti unutarnji retrovizor. Gledao bi ja u to da nije ispitivačeva tikva bila fucking pogledu jer je blokirao pogled iza mene {#}

Sve u svemu, dobro je prošlo drugi puta i položio sam 2. 2. 2011.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 1:45 (Krešo91).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice