Traileri i pobjednici - VGA 2010

poruka: 5
|
čitano: 1.724
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Traileri i pobjednici - VGA 2010

Video Game Awards 2010 nas je počastio sa mnogo lijepih najava i vrhunskih trailera. Dosta njih smo pogodili, ali ima i nekoliko neočekivanih. Tu su tako novi Batman, Mass Effect 3, The Elder Scrolls i još štošta.Osim trailera otkriveni su pobjednici igara, najboljom igrom godine proglašen je Red Dead Redemption, ostale kategorije pogledajte u nastavku.


Batman: Arkham City
Novi Batman će se dakle odvijati u gradu, a trailer nam otkriva glavnog negativca Huga što se može vidjeti i u samom nazivu trailera. Još su neki detalji poznati. Naime, u novom nastavku ćete se moći skoro bilo gdje penjati, skakti po stupovima, hodati po žici i još mnogo toga. Također će kombinacija vaših naprava te vaših ruku i nogu biti još više. Koperativni način igranja će vjerovatno biti dostupan, a drugi će igrač preuzeti ulogu žene mačke, jer nigdje nije spomenut Robin. Vožnja vozila neće biti dostupna jer autori misle da je Batman ultimativno vozilo. Detektivski pogled će biti još unaprijeđen, te će pronalaženje doušnika biti omogućeno. Ovo će pomoći pri rješavanju zagonetki koje vam je Riddler postavio. Cjelokupna baza zločinaca će također biti prisutna. Pogledajte odlIčni trailer po kojem se može zaključiti da će novi Batman biti još brutalniji.


Mass Effect 3
Čini se da je onaj teaser koji smo gledali prije par tjedana ipak bio od Mass Effecta 3. Nastavak vrhunskog RPG-a će se odvijati više oko rodnog mjesta Sheparda, a to je Zemlja. Napadnuta je i na nama je da dovedemo spas, i to brzo. Nažalost, ništa nam više nije otkriveno, ali nadamo se vrhunskoj igri. Vrhunski trailer je samo jedan klik od vas.

 

The Elder Scrolls 5: Skyrim
Ovu igru nismo očekivali u skorije vrijeme, ali evo. Teaser je tu, no problem je u tome što nam skoro ništa njime rečeno. Jedino što možemo zaključiti da će u igri biti zmajeva te ćemo ih mi ubijati, i da je novi naziv Skyrim. Ako se pitate tko je veoma dobri narator njegovo ime je Max Von Sydow. Igra bi trebala izaći na simboličan datum, a to je 11.11.2011.

 

Uncharted 3: Drake's Deception
Za njega smo znali da će izaći jer je prije par dana izašao teaser. Ipak, pravi trailer otkriva mnogo više, te nam čekanje čini još težim. Sve je snimljeno u in-game grafici, što je impresivno. Sami pogledajte pa ćete su uvjeriti. Nakratko nam je prikazano par scena iz same igre i izgledaju veoma obećavajuć.

 

Insane
Već odavno znamo da se slavni filmski redatelj Guillermo del Toro udružio sa tvrtkom THQ, koja ne radi filmove nego igre. No, tek smo sad saznali na čemu dvojac radi. Prema onome što se može vidjeti u novom teaseru zaključujemo da će redatelj Hellboya i Panovog Labirinta vjerovatno na igraću scenu donijeti nekakav horor. Na njoj će raditi time Voltion, poznat po svojim uratcima Saints Row i Red Faction.Ime joj Insane, a biti će dostupna na osobnim računalima, Xbox360 i PS3. Igra bi trebala izaći 2013, ali tko živ tko mrtav do tada.

 

SSX: Deadly Descents
EA nam je najavio novi SSX. Budući da je u zadnje vrijeme u igrama prisutan reboot franšiza tako se i ovaj vraća korijenima. Ozbiljan štih je dan nekad šarenome serijalu. Ni ovdje nije mnogo rečeno trailerom, ali primjećujemo ekstremne uvjete na visokim planinama. Nastavak izlazi za PS3 i Xbox360. Trailer pogledajte u nastavku.

 

Forza Motorsport 4
Iako je bilo naznaka da će nova Forza izaći nitko nije bio siguran. Sad jesmo jer je izašao trailer. Trebala bi nam doći 2011. i to u jesen. Kinect bi se trebao ovdje iskoristiti do kraja prema najavama, ali ipak sumnjamo u to.

 

Prototype 2

Prije nekoliko dana u javnost je izašao teaser u kojem nije bilo naznačeno za koju je igru, ali svatko bi zaključio da je bio za Prototype 2. Alex Mercer više nije glavni lik, novi protagonist je narednik James Haller. Slogan „Murder your maker“  tek sad ima smisla. Nije poznato na koje platforme igra dolazi, ali se zna da dolazi 2012. godine.

 

Resistance 3
Za novi Resistance smo saznali prije 4 mjeseca, ali tek ga je sada Sony potvrdio. Ubojica junaka iz prva dva dijela će sada biti glavni lik. Trailer koji možete pogledati je duži od ostalih trailera te sadrži par snimki iz same igre. Ova igra i dalje PS3 ekskluziva.

 

Kao što sam obećao tu je lista svih pobjednika u pojedinim kategorijama
Igra godine:
Red Dead Redemption

Studio godine:
BioWare

X360 igra godine:
Mass Effect 2

PS3 igra godine:
God of War III

Wii igra godine:
Super Mario Galaxy 2

PC igra godine:
StarCraft II: Wings of Liberty

Najbolja igra za handheld uređaje:
God of War: Ghost of Sparta

Najbolji shooter:
Call of Duty: Black Ops

Najbolja akcijska avantura:
Assassin's Creed: Brotherhood

Najbolji RPG:
Mass Effect 2

Najbolji multiplayer:
Halo: Reach

Najbolja individualna sportska igra:
Tiger Woods PGA Tour 11

Najbolja timska sportska igra:
NBA 2K1

Najbolja vožnja:
Need For Speed: Hot Pursuit

Najbolja glazbena igra:
Rock Band 3
Najbolji soundtrack:
DJ Hero 2

Najbolja pjesma u igri:
Far Away - José González (Red Dead Redemption)

Najbolja originalna skladba:
Red Dead Redemption

Najbolja grafika:
God of War III

Najbolja adaptacija:
Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Najbolja muška glumačka izvedba:
Neil Patrick Harris kao Peter Parker / Amazing Spider-Man (Spider-Man: Shattered Dimensions)

Najbolja ženska glumačka izvedba:
Tricia Helfer kao Sarah Kerrigan (StarCraft II: Wings of Liberty)

Najbolja download igra:
Costume Quest

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
offline
RE: Traileri i pobjednici - VGA 2010

Najbolja vožnja:
Need For Speed: Hot Pursuit

igra je vani par dana i već je vožnja godine? daj me naj..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
offline
Traileri i pobjednici - VGA 2010

NFS HP 2010 vožnja godine? Reci da si se šalio.

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Traileri i pobjednici - VGA 2010
I da od kad je to God of War III igra sa najboljom grafikom ove godine? Tu titulu zasigurno zasluženo je trebao odnjeti Metro2033 koji je grafički superiorniji i od samog Crysis-a. Igrao sam God of War III i ima odličnu grafiku,al uopste se nemoze uspoređivati po tom pitanju sa Metro2033.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
RE: Traileri i pobjednici - VGA 2010

Ja samo prenosim što su oni rekli. Ja sam također igrao mnogo igara, te se također slažem da Metro 2033 ima vrhunsku grafiku, iako možda ne tako dobro u eksterijeru koliko u interijeru. On bi zasluženo bio pobjednik, ali i God of War 3 izlgeda odlično, pogotovo ako ga gledaš sa velike udaljenosti, no kad bi tako gledali Metro bi još bolje izgledao.

A što se tiče NFS HP 2010 iako je veoma dobar mislim da je jedino što ga uzdiže iznad drugi Autolog. Trebali su napraviti kategorije arkade i simulacije. Arkada bi po meni bio NFS, a nagradu za simulaciju bi dao GT5.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 21:56 (Zvonimir Zubić).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice