Apple Maps aplikacija: Može li lošije?

poruka: 54
|
čitano: 11.750
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Apple Maps aplikacija: Može li lošije?
Mitch kaže...
Sad bi ih ovi iz Gugla trebali sj***at tako da GMaps ne bude dostupan za iOS

To bi Fapple napravio da je obrnuta situacija.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
13 godina
neaktivan
5220 kaže...
Volvox kaže...
SupremeCommander kaže...
Volvox kaže...
To ce isto morat bit na internet spojeni ko i gmaps il?

Da, smece...

Trebao bi sad Apple kupit Nokiju (dok je jos jeftina) i uzet njihove mape {#}

Mah, to je onda isto sranje, niškoristi ko i google mape.

Ostajem ja na Navigonu:)

Pišeš bezveze, Nokia je vlasnik Navteq-a, vodeće kompanije za digitalne karte i sl. A njihove karte koristi i Navigon.

Što pišem bezveze? Rekao sam da je sr*nje što se mora bit spojen na internet da bi se koristila navigacija. Kakve veze ima tko je vlasnik Navteq-a?

Ja kažem da mi je Navigon dobar jer se netreba bit spojen na internet da se koristi navigacija i ima pravu navigaciju, što google maps na iphonu nemaju, nego ti napravi rutu, odprilike poput viamichelin.

Nešto si se očito zabunio.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina

Ovaj iznad tebe je komentirao da bi Apple trebao kupiti Nokiju i uzeti njihove mape. A kad bi to nekim čudom napravili valjda bi mogli napravit da mape budu offline kao što su na Nokijama.

1 0 hvala 0
16 godina
5220 kaže...

Stvarno ne znam kako si mogu dopustiti izdati nešto ovako loše http://theamazingios6maps.tumblr.com/

Kakvo je sranje sa kartom Hrvatske?

there i fixed it for ya

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Od kad je meni Garmin rekao da usred mosta skrenem desno i prakticki se bacim u provaliju dizem ruke od svih mapa i navigacija.

TD za glupost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bistri kaže...

Btw svi koji koristite IOS6 ako mapa pogresno pokazuje ili pokazuje lose, kliknite na report problem, nemoguce je preko noci napravit vrhunske karte cijelog svijeta i svakog sela.

Nadam se da su ažurniji od ostalih.

Početkom lipnja sam primijetio da se puno turista okretalo na prilazima gradilištu na pulskoj rivi (ulica Riva i Flaciusova ulica), te sam provjerio Googleove, Yahoove, Nokijine i MS-ove (Bing) mape; svi su rutali preko zatvorene ulice.

Poslao sam prijave problema svima (ili feedback, ovisno kako tko zove prijave), sa opisom kada su ulice zatvorene, planiranim trajanjem radova, točnim koordinatama od kuda do kuda je zatvorena, privemenu regulaciju prometa; danas, preko tri i pol mjeseca kasnije, svi još uvijek rutaju preko zatvorene rive. Jedino je OpenStreetMap (od prvoga dana, 16. travnja) imao Rivu označenu kao zatvorenu i routeri koji koriste OSM podatke ne routaju preko nje. Usput, riva će biti zatvorena do jeseni slijedeće godine (negdje do rujna/listopada 2013.), tako da to nije kratkotrajno zatvaranje koje bi se moglo preskočiti u updateovima.

Dodatak: Upravo sam provjerio, Navteq i HAK (Mireo) karte također routaju preko Rive; doduše, u copyrightu u uglu piše 2010. godina (2010 NAVTEQ i 2004-2010 Mireo). Ostale (gorenavedene) karte imaju navedenu 2012. godinu u copyrightu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 0:57 (hrx).
13 godina
neaktivan

Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi uvijek iznova izmisljaju toplu vodu,kad imaju Google Maps oni moraju "izmislit" Apple Maps.Ali neka,ja predpostavljam da ce to zavrsiti kao Ping.

0 0 hvala 0
15 godina
nele'ba kaže...

Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi uvijek iznova izmisljaju toplu vodu,kad imaju Google Maps oni moraju "izmislit" Apple Maps.Ali neka,ja predpostavljam da ce to zavrsiti kao Ping.

Zapitaj se 2 puta zbog čega.

Pa zbog novaca, google traži od Applea da plati tu uslugu koju Google pruža, ovako su sami na svome.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
nele'ba kaže...

Zapitaj se 2 puta zbog čega.

Pa zbog novaca, google traži od Applea da plati tu uslugu koju Google pruža, ovako su sami na svome.

Oni,ja ovo govorim ofirno,moraju uloziti milione i molione za "podizanje" jednog takvog servisa.Zar im nije bolje platiti licencu Googleu...nije da Apple nema tu i tamo koji milion,da ne govorimo o milijardama.A sve i da nemaju centa,sada je dosao iPhone po tako je***** cijeni tj. da oni imaju trostruku zaradu od njega,ako ne i vise.

Tako da zbog novaca...ne znam je li to vrijedno ovakvih kritika iz cijelog Svijeta(mozda bi bilo pametnije da su sa Apple Mapsom sacekali barem jos neko vrijeme ili da sljedece inacice iOS-a)

15 godina

Naravno da imaju novaca, al očito da imaju i stručnjake koji su procijenili da se ovako više isplati.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Naravno da imaju novaca, al očito da imaju i stručnjake koji su procijenili da se ovako više isplati.

Pa ja ne kazem da oni nemaju strucnjake,ja samo govorim da nema potrebe izmisljati toplu vodu...ima Google Maps koji perfektno funkcionira,ali dobro ako oni hoce samostalnost nek izvole.

To oni mogu sigurno puno bolje izvesti i nadam se da i hoce u sljedecem vremenu.

17 godina
nele'ba kaže...

Pa ja ne kazem da oni nemaju strucnjake,ja samo govorim da nema potrebe izmisljati toplu vodu...ima Google Maps koji perfektno funkcionira,

Ne kuzim, zar je Google Maps na iOS-u 5 imao navigaciju? Nije li upravo to najveca novost ovih mapa?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
nele'ba kaže...

Pa ja ne kazem da oni nemaju strucnjake,ja samo govorim da nema potrebe izmisljati toplu vodu...ima Google Maps koji perfektno funkcionira,

Ne kuzim, zar je Google Maps na iOS-u 5 imao navigaciju? Nije li upravo to najveca novost ovih mapa?

Ne znam stvarno jel imao navigaciju ali sto sigurno znam je da ima 100 puta bolje mape...kako i samo mozete vidjeti negdje fali ulica negdje grad{#}

17 godina
neaktivan

apple maps su ipak pokkazivale pravo stanje stvari ...

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda da nece Google mape tako skoro u App Store :/

http://www.theverge.com/2012/9/25/3386598/google-maps-app-store-eric-schmidt

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

No to je benigno naspram appleove katastrofe i vrhunske netocnosti novih mapa u ios6.

Oprosti, upravo prijavljujem Appleu što ne valja, tako da poprave. Možeš li molim te napisati što je to toliko katastrofalno i netočno? Gore navedene stvari sam već prijavio.

Hvala.

17 godina
neaktivan

tim cook se u ime apple ispričava korisnicima zbog apple mapsa. kaže da korisnici trebaju koristiti nokia ili google mape :)

http://www.zdnet.com/apples-map-apology-humble-plugs-other-services-good-enough-7000004961/

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

.

Svi smo mi Mentalist.

2 4 hvala 1
17 godina
Jakovp kaže...

.

WTF, na kojem jeziku je to? Gdje je nestao standardni engleski ?

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Jakovp kaže...

.

Poanta se shvatila, ali sumnjam da na ovom forumu itko razumije jezik Štrumpfa

16 godina
Soapy kaže...

Iako mi se google maps više sviđa, nove appleove karte nisu toliko loše. Iako mi je Karlovac crno bijel, slike su puno oštrije i bolje kvalitete nego one od googlea. I google maps je u kompletnom Karlovcu fulao prikaz ulica, sve idu previše u desno.

To se dogodilo odkad su ubacili StreetView i 45° view, valjda nisu mogli prema njima naštelat još jednu mrežu ulica nego svi modovi koriste istu

14 godina

Tako je već dosta dugo, skoro pa sa sigurnošću mogu reći prije 6. mjeseca. Street view su napravili i više nego odlično (ako gledamo fotografije), ali što se tiče linija koje označavaju ceste, neke su dobre, ali na nekim djelovima stvarno jako fula.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

google street view stiže na mobilni web za iphone. još jedan udarac za apple maps

http://news.cnet.com/8301-1023_3-57524918-93/google-maps-to-insert-street-view-into-mobile-web-app/?part=rss&subj=news&tag=title

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice