Ajde vi koji imate 100/100 napravite test preko Amis Bandwith Metera i postavite slike da vidimo rezultate. Evo par mojih.
Ajde vi koji imate 100/100 napravite test preko Amis Bandwith Metera i postavite slike da vidimo rezultate. Evo par mojih.
Na koju foru 200mbit?

Meni upload neće iznad 83 Mb/s. Do koliko vama ide?
Meni upload neće iznad 83 Mb/s. Do koliko vama ide?
DL 93 UL 94. Ja imam 100/100 vec 9 mjeseci. Iz nekog razloga mi nikad nisu spustili brzinu nakon one božićne akcije... :)
Mada se spajam wirelessom, tako da ne mogu postići nego 22 Mbit/s. Ako mi se baš žuri, spojim se kabelom i ide ko metak.
Gradnja u Dubecu zakazana za sredinu 2015.
Gradnja ce bit (tj trebala bi bit) gotova u ožujku 2015. To nije sredina godine nikako
a di to službeno piše kad će se uvoditi/graditi tu u Dupcu?

Gradnja ce bit (tj trebala bi bit) gotova u ožujku 2015. To nije sredina godine nikako
Nigdje ne piše Dubec zapravo, na karti je označen, ali piše samo za Poljanice. Ja sam slao upit Amisu za Dubec (frend je zvao pošto koristi njihov net i isto su mu rekli da će se gradit) i rekli su mi da će se graditi optika i planiraju završit do sredine 2015. Poljanice misle završit do kraja 3. mjeseca 2015. s tim da za par dana počinju s radovima.
Nekako sumnjam da mogu u 3 mjeseca pokrit cijeli Dubec s optikom, možda će usporedno radit oba kvarta. Čim nekaj saznam više javim.
Nigdje ne piše Dubec zapravo, na karti je označen, ali piše samo za Poljanice. Ja sam slao upit Amisu za Dubec (frend je zvao pošto koristi njihov net i isto su mu rekli da će se gradit) i rekli su mi da će se graditi optika i planiraju završit do sredine 2015. Poljanice misle završit do kraja 3. mjeseca 2015. s tim da za par dana počinju s radovima.
Nekako sumnjam da mogu u 3 mjeseca pokrit cijeli Dubec s optikom, možda će usporedno radit oba kvarta. Čim nekaj saznam više javim.
rađe neka to dulje malo rade i da kvalitetno naprave, jedva čekam da se prebacim sa ovog T-Scuma i ovih pišljivih 4mbps
ima li kakvih novosti s poljanicama/dupcem? jesu li poceli kaj graditi buduci da su kao trebali jos krajem proslog?
neće ti to tak skoro. Pitao sam ih ja za planove rekli su da ne znaju još ništa