ACTA je POBIJEDILA !? zaključana tema

poruka: 782
|
čitano: 143.316
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: ACTA je POBIJEDILA !?
Miki77 kaže...

Ajd iskreno, koliko i da li uopce skidate sta zadnje vrijeme zbog ACTE?

Torrent ili preko linkova?

Kao i normalno 40-50 Gb tjedno.

Dont Believe The Type
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Pa eno ministar murije je reka da će se ispriča onim ljudima iz Kaštela ako nisu dilali, dakle ako ne dilate (a čisto sumnjam da sud ili murija računaju torrente kao dilanje, oni ni ne znaju šta su tačno torrenti, pod dilanjem misle na prodaju CD-a i tako to) nema straha, skidaj koliko oćeš... Backupiraj Internet, to ti je građanska dužnost u slučaju da dođe apokalipsa... {#}

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

ako ste malo dijete, zbog loših utjecaja zanemarite ovaj post i mene nešto starijeg konja; nakon ovakvih stvari http://www.bug.hr/vijesti/piratstvo-uzrokuje-impotenciju-onda-smrt/114762.aspx skidam sve i svašta uz još veći gušt i uz dodatak zlokobnog smijeha... sram me bilo, jer po stavovima onih koji vode zemlju u kojoj živim, veći sam problem od organiziranog kriminala, korumpirane političke mase, raznih dilera, zlostavljača, tajkuna koji ne isplačuju radnicima plaće... Još čekam da osnuju "komune za piratlije", pa još da ih i privatiziraju...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Canis kaže...

nakon ovakvih stvari http://www.bug.hr/vijesti/piratstvo-uzrokuje-impotenciju-onda-smrt/114762.aspx skidam sve i svašta uz još veći gušt i uz dodatak zlokobnog smijeha... sram me bilo, jer po stavovima onih koji vode zemlju u kojoj živim, veći sam problem od organiziranog kriminala, korumpirane političke mase, raznih dilera, zlostavljača, tajkuna koji ne isplačuju radnicima plaće...

Potpisujem druže !

http://i41.tinypic.com/1lv2c.jpg

http://i41.tinypic.com/2808dw5.jpg

http://i39.tinypic.com/1zp2mtd.jpg

16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Toliko buke oko tog skidanja, a još ne znam za niti jedan slučaj da je kvalitetan film/igra/program podbacio zaradom zbog piratizacije istoga..  svi mlate grdne pare, a onda se pozivaju da je svaka piratska kopija izmakla dobit - figu!

Sve to nije ništa drugo nego pohlepa industrija i izdavačkih kuća (čak ne niti samih autora..) mamicu im njihovu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Toliko buke oko tog skidanja, a još ne znam za niti jedan slučaj da je kvalitetan film/igra/program podbacio zaradom zbog piratizacije istoga..  svi mlate grdne pare, a onda se pozivaju da je svaka piratska kopija izmakla dobit - figu!

Sve to nije ništa drugo nego pohlepa industrija i izdavačkih kuća (čak ne niti samih autora..) mamicu im njihovu {#}

upravo to - cista pohlepa onih najmocnijih  - bas njih briga za autore, glavno da njima ide velika lova a ovi dobivaju neku sicu , primjera u nasoj maloj drzavi kolko ocete, dosta vam je pogledat neku tiskovinu svaki dan pa da vidis tko krade, - velike face na naslovnice, male i nepoznate u crnu kroniku

Nece ovo dugo popi..it ce narod pa ce biti svasta i glava puno dolje ce pasti

JIPM svima

olio wwe
13 godina
neaktivan

A j***** takvu policiju to su sigurno napravili jer se netko žalio od glasne muzike.A današnja policija je za k*******.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
16 godina

Ako čovjek ima račune za to kaj je kupil,{#} zakaj su mu onda oduzeli te CD-ove zna li murija smotana uopče kaj uzimaju a joj bit če smjeha kad budu vračali nazad te CD-ove.{#}{#}

Jel se ko zapital ima li to uopče veze s mjuzom,{#} meni se čini da nema nekaj drugo su tražili i zakaj je trebalo čak 15 ljudi da se nekaj provjeri u jednom lokalu. Ti bokca pa ko da provjeravaju upravu, Podravke ili HAC-Hrvatske Autoceste hrvatska klasika tam di treba ne rade svoj posel a onda u ovom primjeru treba 15 ljudi za ovak nekaj.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

A j***** takvu policiju to su sigurno napravili jer se netko žalio od glasne muzike.A današnja policija je za k*******.

Nije do policije, sjeti se da riba uvijek smrdi od glave.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 16:59 (Canis).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ako čovjek ima račune za to kaj je kupil,{#} zakaj su mu onda oduzeli te CD-ove zna li murija smotana uopče kaj uzimaju a joj bit če smjeha kad budu vračali nazad te CD-ove.{#}{#}

Jel se ko zapital ima li to uopče veze s mjuzom,{#} meni se čini da nema nekaj drugo su tražili i zakaj je trebalo čak 15 ljudi da se nekaj provjeri u jednom lokalu. Ti bokca pa ko da provjeravaju upravu, Podravke ili HAC-Hrvatske Autoceste hrvatska klasika tam di treba ne rade svoj posel a onda u ovom primjeru treba 15 ljudi za ovak nekaj.{#}{#}

Nije to zbog piratiziranja CD-a ili zbog računa za CD-e nego vjerovatno tip nije plaćao reket ZAMP-u za puštanje tih CD-a. Nije bitno što je njegov lokal i njegovi CD-i, moraš plaća reket ZAMP-u za puštanje mjuze u kafiću, ili čak za mjuzu koja dolazi izvana jer je neko u blizini pušta. On vjerovatno nije pa je ZAMP poslao gorile (u ovom slučaju uniformirane jer im je jeftinije kupiti gotove već trenirane gorile nego trenirati i zapošljavati vlastite kao što je radio Al Capone) da utjeraju reket, zato 15 ljudi - da više nikom ne padne na pamet ne plaćati reket, to je strategija zaplašivanja. Šta misliš oće drugi vlasnici kafića kad vide ovome da je došlo 15 murjaka u posjetu plaćati ZAMP namet ili ne ? Koliko god da ga dignu...

13 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Samo da kazen ovu informaciju .Prijatlejici su blokirali konekciju tocnije ISKON CARNET (nek se zna ko je smrad ) jer je skinila 1 jedini film . 

Morala ih je zvati i uvjeriti da nije znala ,bla bla da joj vrate internet konekciju i rekli su joj da je joj je to bilo prvo i zadnje upozorenje tako da bjezite od CARNETA.

0 1 hvala 0
16 godina
stipe1771 kaže...

Samo da kazen ovu informaciju .Prijatlejici su blokirali konekciju tocnije ISKON CARNET (nek se zna ko je smrad ) jer je skinila 1 jedini film . 

Morala ih je zvati i uvjeriti da nije znala ,bla bla da joj vrate internet konekciju i rekli su joj da je joj je to bilo prvo i zadnje upozorenje tako da bjezite od CARNETA.

-CARnet, je školsko-znanstvena institucija, ona mora biti protiv piratizacije. Jedan film ili dva, pravila su jednaka. Problem nije u samom skidanju, nego u torrentiranju. Dobro je prošla, jer je mogla i daleko gore.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
stipe1771 kaže...

Pa to nije ništa neuobičajeno za korisnike CARNETa. A što joj nisu prvo poslali opomenu? Kaj ne ide prva opomena, druga opomena, blokada na 2 tjedna, blokada na 2 mjeseca pa doživotno ili tako nešto?

15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Ja isto imam Iskon CARNET ali nije do sada bilo takvih upozorenja, šta točno oni mogu ako utvrde da korisnik skida piratski sadržaj?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 23:56 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Ja isto imam Iskon CARNET ali nije do sada bilo takvih upozorenja, šta točno oni mogu ako utvrde da korisnik skida piratski sadržaj?

-nije važno skidanje (upozorenje, isključivanje), važno je upload-distribucija (torrent, P2P), kažnjivo (zapravobi bi tad oni morali prijaviti, kao i za svako kažnjivo djelo..) a kazne su tad jako gadne.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

ACTA ne treba ni zaživjeti kad je sada ilegalno skidati preko interneta piratski sadržaj.

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Pa mogu ti isključiti vezu i to je to... Ne moraš se bojat da će te u ovoj zemlji gonit sudski za to trenutačno. Ipak ako je stvarno tako rigorozan Carnet ja bi ih se riješio i preša na neki Iskon paket ili nekog drugog operatera... Čisto da moš bezbrižno skida do mile volje kao 90% ove zemlje... {#}

ATIRade kaže...

ACTA ne treba ni zaživjeti kad je sada ilegalno skidati preko interneta piratski sadržaj.

ROLFCOPTER, bilo je ilegalno oduvijek, ali nisu nikad dosad niti će do daljnjeg u Hrvatskoj goniti sitne downloadere, uglavnom samo komercijalne pirate... Majko mila, otkud tolikima ideja da je od jučer ilegalno piratiziranje ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 0:09 (Enkidu).
16 godina
Enkidu kaže...
Minoza kaže...

Pa mogu ti isključiti vezu i to je to... Ne moraš se bojat da će te u ovoj zemlji gonit sudski za to trenutačno. Ipak ako je stvarno tako rigorozan Carnet ja bi ih se riješio i preša na neki Iskon paket ili nekog drugog operatera... Čisto da moš bezbrižno skida do mile volje kao 90% ove zemlje... {#}

Ako je u pitanju Iskon Carnet, onda je Iskon taj koji goni ljude, a ne Carnet...moguće je da je pritužba stigla od Carneta, ali samo nakon što im ju je proslijedio Iskon

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
protjeran
ACTA je POBIJEDILA !?

ja imam carnet i jos nema problema a skidam ko idiot ak iskljuce prelazim na drugog operatera i problem solved :P

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
segregator kaže...

Ako je u pitanju Iskon Carnet, onda je Iskon taj koji goni ljude, a ne Carnet...moguće je da je pritužba stigla od Carneta, ali samo nakon što im ju je proslijedio Iskon

Ja sam čuo već odavno da Carnet jedini od naših ISP-ova šalje upozorenja za piratiziranje, što ima neke logike jer oni daju uslugu po povlaštenim cijenama za obrazovno-znanstveni sektor, tako da je skidanje terabajta i terabajta pr0na na njihovoj mreži nepošteno iskorištavanje, nešto kao da imaš invalidsku iskaznicu za parkiranje pa parkiraš divovski monstertruck na tri invalidska mjesta za parkiranje, ili da kupuješ tone mlijeka na X-icu po povlaštenim cijenama za studente pa prodaješ rodbini i prijateljima po punoj cijeni (što se masovno radi, pssst, nemoj reći nikome {#})... Nisam detaljno informiran al tako sam čuo više puta.

A "goniti" je pogrešna riječ, nijedan ISP ne goni nikoga, oni ti samo mogu isključit vezu i eventualno prijavit policiji (koji te onda gone pendrecima oko kuće {#}) ali nisam čuo za puno takvih problema u Hrvatskoj, samo upozorenja od Carneta...

A kako Carnet nadzire ko piratizira ne znam ali pretpostavljam da ne skeniraju sav promet ko po ACTA-i, dakle vjerovatno paze na pakete sumnjivih protokola (kao torrenti), a skidanje sa FHS-a je po tome isto ko bilo kakvo skidanje fileova sa neta, tako da ko je na Carnetu preporučujem da se orijentira na skidanje sa FHS-ova umjesto na skidanje pomoću torrenata...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 1:29 (Enkidu).
16 godina

Čovjek je spomenuo iskon Carnet uslugu, u kojoj kompletan promet ide po Iskon

mreži, a Carnet jedino daje uslugu autentifikacije korisnika kroz AAI sustav (tj

garantira za tebe da si zbilja student ili zaposlenik u obrazovnoj ustanovi)

Moguće da je Iskon dozvolio Carnetu da mogu nadgledati promet po Iskonovoj

mreži, ali sumnjam (postoje i usluge Carnet Optima, Carnet VIP itd, presloženo

bi za Carnet bilo imati nadzor nad svim tim mrežama)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Enkidu kaže...
Minoza kaže...

ATIRade kaže...

ROLFCOPTER, bilo je ilegalno oduvijek, ali nisu nikad dosad niti će do daljnjeg u Hrvatskoj goniti sitne downloadere, uglavnom samo komercijalne pirate... Majko mila, otkud tolikima ideja da je od jučer ilegalno piratiziranje ?

Bok rolfcopter! Nitko nikada nije rekao da to nije bilo ilegalno skoro oduvijek, samo ti postoji razlika u primjeni zakona. Nije se prije primjenjivalo i to provodilo u praksi koliko će se  

sad provoditi.

90 % zemlje ne skida do mile volje.

90 % zemlje se ne zna ni koristiti internetom (ili si zaboravio na malu djecu ili na starije ljude, pa i ljude od 50 godina koji nikad nisu ni čuli za torente).

Što ti potičeš piratstvo svojim savijetima da je sigurno skidati ilegalni sadržaj?

Meni je čovjek koji se bavi sigurnošću informacija objasnio da to i nije baš tako sigurno kako se misli, iako su realno jako male šanse da će netko nastradati zbog toga. Više vjerujem svojem poznaniku nego nekome sa foruma kome nikad oči nisam ni vidio.

Kazne su prevelike pa vi vidite jel se isplati zbog 1 filma zahebavati.

13 godina

A kruh i mlijeko u dućanu ne trebaš platiti? {#}

15 godina
neaktivan
robertini kaže...

A kruh i mlijeko u dućanu ne trebaš platiti? {#}

Za razliku od intelektualnog vlasništva, kruh i mlijeko ne možeš kopirati, barem ne u smislu da vlasnik zadrži original.

I possess a skill to google.
16 godina
Enkidu kaže...
rambox kaže...

Nije to zbog piratiziranja CD-a ili zbog računa za CD-e nego vjerovatno tip nije plaćao reket ZAMP-u za puštanje tih CD-a. Nije bitno što je njegov lokal i njegovi CD-i, moraš plaća reket ZAMP-u za puštanje mjuze u kafiću, ili čak za mjuzu koja dolazi izvana jer je neko u blizini pušta. On vjerovatno nije pa je ZAMP poslao gorile (u ovom slučaju uniformirane jer im je jeftinije kupiti gotove već trenirane gorile nego trenirati i zapošljavati vlastite kao što je radio Al Capone) da utjeraju reket, zato 15 ljudi - da više nikom ne padne na pamet ne plaćati reket, to je strategija zaplašivanja. Šta misliš oće drugi vlasnici kafića kad vide ovome da je došlo 15 murjaka u posjetu plaćati ZAMP namet ili ne ? Koliko god da ga dignu...

To su Hrvatske pravne budalaštine ko prvo i ko drugo,{#} pa i treče jel jer mi uopče ne znamo pravi razlog zakaj je njemu došlo 15 ljudi i jel to uopče povezano sa ZAMP ono kaj piše u novinama ne znači puno jer oni često napišu bezvezarije. Ja kažem da nije vezano za ZAMP razmisli još jednom, pa ko je vidio 15 ljudi u kontrolu ili prisilu naplate jednog lokala zbog ZAMP-a fučkaj ga. Kolko ja znam ovi koji su kontrolirali za ZAMP-a, su išli i u neke druge lokale kao u kontrolu i nit u jednom slučaju ih nije bilo više od petorice pa i kad su išli u velike prostore znatno veče od tog lokala i kaj sad onda.{#}

Ako se neko zainati i neče plačat smrdljivi ZAMP,{#} pa neče mu dugove utjerat sa 15 ljudi več ide tužba pa onda Ovrha jel tak to ide a ne divizija kontrolora ili batinaša nismo u Medelinu jel.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 23:18 (rambox).
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Je**m mu mater svim retardiranim političarima i novim zakonima,pi**a im materina jos nam je ovo trebalo.

Debili glupi,trebaju im se njihove zgrade zapalittttt

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOJIIII su to invalidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

EDIT-Procito sam samo prvu stranicu ove teme

Street fighter ex je najbolji
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 23:29 (Znatiželjac).
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
Znatiželjac kaže...

Je**m mu mater svim retardiranim političarima i novim zakonima,pi**a im materina jos nam je ovo trebalo.

Debili glupi,trebaju im se njihove zgrade zapalittttt

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOJIIII su to invalidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

EDIT-Procito sam samo prvu stranicu ove teme

ajd pogledaj datum....aktualno su drugačije reakcije, u ovom trenu vlada filozofsko problematični pristup, a ne spontano-agresivni. To smo odavno prošli...

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
16 godina
pbandov kaže...

ajd pogledaj datum....aktualno su drugačije reakcije, u ovom trenu vlada filozofsko problematični pristup, a ne spontano-agresivni. To smo odavno prošli...

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice