Poravnavanje teksta u wordu

poruka: 4
|
čitano: 12.282
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Poravnavanje teksta u wordu (justify)

Molim pomoć u vezi ovoga, tekst je pisan u 2 stupca na jednom listu pa je izgleda u tome problem.

Trebam poravnati tekst u oba stupca (justify) međutim ništa se ne događa kada kliknem na navedenu opciju.

Ovako to izgleda.

Mislio sam da je možda problem u programu ali kada tekst nije u 2 stupca nego od komada, sve normalno izravna klikom na justify.

Nadam se da zna netko..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Poravnavanje teksta u wordu (justify)

vjerujem da je problem sto si oznacio oba stupca...

probaj prvo lijevi pa izravnaj pa onda oznaci desni i izravnaj..

15 godina
protjeran

Probao sam neće ni tako. Poravnavanje za sredinu i desni rub radi.

Međutim iz screena što sam stavio za desni rub se vidi da tekst poravna skroz uz desni stupac, možda to trebam srediti da ne ide toliko daleko udesno pa bi uhvatilo poravnavanje? Samo nagađam jer ne znam baš raditi u wordu a ovo mi treba za faks..

Evo fajl ako ima koja dobra duša da vidi u čemu je problem.

Hvala!

EDIT: Rješio sam problem, čim bi počeo mijenjati vrijednosti margina, poravnavanje bi proradilo. Ne znam zašto ne radi prije nego se mijenjaju margine ali nije više ni bitno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 0:45 (makimakimaki).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu imam pitanje u vezi worda 2003. Što znači poruka kod otvaranja worda ''This document could not be registered. It will not be possible to create links from other documents to this document.''   Što znači ta poruka i što treba napraviti da se više ne prikazuje ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice