Pozdrav.
Zanima me da li ima neka literatura (bilo kakva) za ovaj program. Moja mama će radit s ovim programom, ići će na edukaciju, ali volio bih da se i ja upoznam s njim tako da joj mogu pomoć (očito će tako bit :D) ?
Hvala.
Pozdrav.
Zanima me da li ima neka literatura (bilo kakva) za ovaj program. Moja mama će radit s ovim programom, ići će na edukaciju, ali volio bih da se i ja upoznam s njim tako da joj mogu pomoć (očito će tako bit :D) ?
Hvala.
Pozdrav.
Hvala.
mama ide na edukaciju jer je u toj firmi napravljeno neko custom rješenje bazirano na dynamics-u!
literatura postoji (otvori amazon.com), ALI samo vezana uz instalaciji i održavanje ili programiranje za dynamic platformu.
morati češ uzeti maminu literaturi i čitati.
IAKO! niti to ti neče pomoći, jer ti doma NEMAŠ niti ne možeš imati to rješenje koje oni imaju u firmi.
moraš znati da su to ozbiljne aplikacije/sustavi i razvoj je dug/mukotrpan i ne možžeš ga skinuti sa torrenta!
tak oda je majka sama u toj priči...
:(