Koji program za katalogizaciju Buga?

poruka: 9
|
čitano: 1.986
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji program iskoristit?

znaci zanima me koji je program najbolji za sljedece:

imam doma ogrmonu kolekciju bugova(skoro pa sve brojeve sto su izasli) i sad zelim neki program u kojeg bi upiso brojeve na sljedeci nacin(broj casopisa, godina, mjesec, i glavne teme tog broja) i onda da taj program ima trazilicu u koju bi upiso neku rijeci npr. laptop i onda mi izbaci sve gdje postoji rijec laptop(trazim npr teme s rijeci latop u sebi). nadam se da razumijete sto zelim, to bi mi posluzilo za lakse snalazenje medu svim bugovima jer mi je ova trazilica na bugovoj stranici malo teza, a ovo bi bilo jednostavnije.

hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji program iskoristit?

imam osjećaj da će tu biti puno rućnog upisivanja - onda bih ti možda predložio da si napraviš neku najobičniju excel tablicu, i formuliraš je ovako:

\broj \ mjesec \ boja \ tema1 

\ tema2

\ tema3

itd., i onda kada pretražuješ, tražiš sa ctrl+f

ovo je najednostavnija, a relativno funkcionalna

-- opcija 2, skeniraš kratki sadržaj i sa AbbyFineReaderom izvadiš tekst sadržaja, i onda dalje taj tekst prebaciš u pdf, txt, doc, kako ti paše, da lakše pretražuješ

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 20:47 (kakapo).

0 0 hvala 0
17 godina
Koji program iskoristit?

Prije sam imao kolekciju filmova u programu movie collector i sve je bilo jako dobro...

E sad, postoji i http://www.collectorz.com/book/ pa probaj, mozda ti bude dovoljno.

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina
Koji program iskoristit?

a jel se moze to nekako i s ms office access-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji program iskoristit?
mar123 kaže...

a jel se moze to nekako i s ms office access-om?

Moze, samo ima dosta posla. {#}

TrustNo1
16 godina
Koji program iskoristit?

a to znam da, ali u bilo kojem programu cu imat hrpu posla, ipak je tu vise od 200 casopisa. dobro je sto cu uzivat prisjecajuci se starih tema :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koji program iskoristit?

Naš časopis ti je dostupan i u digitalnoj inačici, koja je pretraživa i sve imaš na jednom mjestu. Ako si već pretplatnik, samo posjeti i čitaj. http://www.bug.hr/bug/

{#}

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji program za katalogizaciju Buga?

Ma to znam, pretplatu imam na firmu pa nemogu koristit taj kod, ali planiram uzet pretplatu kad nabavim ipad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Koji program za katalogizaciju Buga?

Probaj Evernote. Integrira se (u Chromeu mislim zasad samo) i u Google, pa kad tražiš daje i rezultate iz Evernotea ako želiš.

Troll level: sensei
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice