Raid 0 ili ssd

poruka: 11
|
čitano: 2.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Raid 0 ili ssd

Da li bi osjetio poboljšanje dodavanjem još jedno 500 gb caviar blue i stavim u raid 0 ili da kupim ssd (onaj od neki 30 gb)?

X4 945 @ 3.8 ghz

0 0 hvala 0
17 godina
Raid 0 ili ssd

SSD

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Raid 0 ili ssd
petarvarga kaže...

Da li bi osjetio poboljšanje dodavanjem još jedno 500 gb caviar blue i stavim u raid 0 ili da kupim ssd (onaj od neki 30 gb)?

30 gb? Pa nemreš na njega jedva i windoze staviti . A i svi ti mali su jako loši sa perfomansama. Što se tiće raid 0 ubrzat će se , dosta, ali neće bit SSD osim ako Raptore ne staviš u Raid 0 onda skoro ni nečeš osjetiti razliku, ma kada razmislim ni nečeš.Ali raptor 640 gb je 2500 kn pa ono ....

15 godina
neaktivan
Raid 0 ili ssd

Definitivno SSD, ali minimum 60GB, i to ssd sa SF-1200 tipa OCZ Verex 2, Corsair Force,....

Google is your friend
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Raid 0 ili ssd

Možete li mi reći što mislite o ovome SSD-u?

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
protjeran
lzgr kaže...

Ovaj je bolji.Ja sam si konto da skupim 900kn al mi nije toliko potreban,potrebniji mi je proc neki quadonja.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
15 godina
Raid 0 ili ssd

Kvragu odlućio sam se za ipak još jedan wd caviar blue jer mi se ne isplati uzeti ssd od 30 gb (ništa mi od programa ne stane gore)

X4 945 @ 3.8 ghz

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
petarvarga kaže...

Kvragu odlućio sam se za ipak još jedan wd caviar blue jer mi se ne isplati uzeti ssd od 30 gb (ništa mi od programa ne stane gore)

Mislim da si ispravno postuptio jer SSD od 30GB upitnih performansi i nije neka kupnja, tako da ces sad imat malo bolje performanse i jos vise mjesta za storage.

Kad budes imao vise novca ili kad jos malo pojeftine bolji SSD-ovi, kupis jednog od min 60GB i onda ces imat brzi sistem i storage

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 9:11 (Jurky).
15 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...
lzgr kaže...

Ovaj je bolji.Ja sam si konto da skupim 900kn al mi nije toliko potreban,potrebniji mi je proc neki quadonja.

Googlaj si taj sto si ti linkao. rewievi od njega su , od 10 isporučenih 3,5 ne rade kada se izvade iz kutije. Daljnjih 2-2,5 ne prepoznaje Bios neki se pojave ako staviš novi bios. 1/10 pukne u 8 dana. Znaći ako imaš sreće onda češ uz update biosa i slično dogurati do 25% ispravnih diskova koji rade dan danas.

Dobra stranica za opis je : http://www.newegg.com/.

Drži se Intela, Muskina, Corsaira, Kingstona i sl. G skill, well dajmo im neko vrijeme da sazriju kao firma koja proizvodi SSD ove. Trenutno "thumbs down" od skoro svih koji recenziraju na internetu.

17 godina
neaktivan
Jurky kaže...
petarvarga kaže...

Mislim da si ispravno postuptio jer SSD od 30GB upitnih performansi i nije neka kupnja, tako da ces sad imat malo bolje performanse i jos vise mjesta za storage.

Kad budes imao vise novca ili kad jos malo pojeftine bolji SSD-ovi, kupis jednog od min 60GB i onda ces imat brzi sistem i storage

Ma da,i ja cu si onda kupiti disk od 1TB. Što mislite o ovome? Čini mi se ok disk.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice