Krepala DVD pržilica

poruka: 15
|
čitano: 4.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Krepala DVD pržilica

Dvd snimač mi je jednostavno prestao radit, što god da se ubaci u njega ne prepoznaje, ni cd ni dvd, ništa. Updateao bih firmware ali neznam točno koji je model, mislim da je Pioneer 12ka ali nisam siguran. Probao sam sa TuneUp System info i sa još nekoliko programa i u svima piše glupst neka, točnije ovo: ETWDA KXEJ0PU SCSI CdRom Device

Kako mogu doznat koji je model? Račun je davno bačen tako da nemam tu informaciju.

0 0 hvala 0
17 godina
Krepala DVD pržilica

.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Krepala DVD pržilica

Šališ se?

0 0 hvala 0
17 godina
Krepala DVD pržilica

a sto se imam salit, jel pitas koji je model przilice?

vidis li je u my computer?

ako je crkla sto ce ti firmware?

jesi kabele prepipao?

ima li lampica kad otvara ladicu?

ima li jumper?

odvidas cetriri vite i izvadis je,ako je bolje kuciste imas klizace,jos lakse.

sto te trebam pitat jos 20 pitanja?

ono ti je prvo.

jel meni gore na slici ispisiva sonyjev optiarc?

na kraju krajeva nero info tool se koristio stoljecima za info:

btw moj tuneup ispravno pokaziva

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 5:49 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Krepala DVD pržilica
makimakimaki kaže...

Dvd snimač mi je jednostavno prestao radit, što god da se ubaci u njega ne prepoznaje, ni cd ni dvd, ništa. Updateao bih firmware ali neznam točno koji je model, mislim da je Pioneer 12ka ali nisam siguran. Probao sam sa TuneUp System info i sa još nekoliko programa i u svima piše glupst neka, točnije ovo: ETWDA KXEJ0PU SCSI CdRom Device

Kako mogu doznat koji je model? Račun je davno bačen tako da nemam tu informaciju.

Info Tool, Device Manager... you name it!

Usput, imaš instaliran možda Daemon-Tools ili tako nešto? Jer ona žvrlja (TWDA KXEJ0PU SCSI CdRom Device) mi jako sliči na virtualni SCSI uređaj...

GMT -5
14 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...
makimakimaki kaže...

Info Tool, Device Manager... you name it!

Usput, imaš instaliran možda Daemon-Tools ili tako nešto? Jer ona žvrlja (TWDA KXEJ0PU SCSI CdRom Device) mi jako sliči na virtualni SCSI uređaj...

Imaš pravo, to je virtualni uređaj, daemon tools. Tako da pržilicu uopće ne prikazuje u sistemu. Inače sve sam provjerio, spojeno kako treba. Kad ubacim cd ili dvd zavrti ga par sec i onda se ugasi lampica i prestane vrtit.

17 godina
neaktivan
Krepala DVD pržilica

Provjeri napajanje za svaki slučaj... ili to ili pržilica. Pogotovo ako zavrti pa tek onda krepa.

GMT -5

0 0 hvala 0
17 godina
poznato je xy problema sa demonom.od zabavnijih stvari je ona kada se sedmica vise ne moze butat zbog njega,osim toga pun je smeca.na kraju ljudi poslusaju i koriste stabilan i pouzdan program poweriso.idila mountanja slika.
14 godina
neaktivan
torrente kaže...

Moja sucut...

Beris
17 godina
Narko kaže...

Moja sucut...

ke?

14 godina
protjeran
Krepala DVD pržilica

Ja prespavao i sad sve normalno Smijeh

Odsad kad imam problem idem leć Cool

0 0 hvala 0
6 tjedana
Krepala DVD pržilica
skroz mi je krepala przilica marke pioneer 110 d i vise nece da cita i przi nijegan cd i dvd

0 0 hvala 0
15 godina
Krepala DVD pržilica

Odeš u it trgovinu i kupiš novi za 20 eura ili na oglasniku za 5-10 eura rabljeni...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Krepala DVD pržilica
Ne mogu vjerovati, ali izgleda da sam u 2010oj godini, uffff, sve je to bila nocna mora.

0 0 hvala 0
6 tjedana
Krepala DVD pržilica
przilica marke pioneer 111 d sam otvarao i malo ocistio i procackao optiku i mozda ce ciscenje bar malo pomoci da przim dvd diskove

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice