Vivax led tv 82 cm, nadogradnja zvučnog sustava

poruka: 14
|
čitano: 3.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

Ovako imam navedeni tv, no sa zvukom baš i nisam zadovoljan. Zanima me koji uređaj ili neku vrstu sound sistema bih mogao kupiti da bih poboljšao užitak gledanja filmova i TVa? Nešto poput recimo kućnog kina ali ipak mi nebi trebao dvd/bluray player. Molim prijedloge jer sam njubara kad se radi o takvim stvarima. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Vivax led tv 82 cm, nadogradnja zvučnog sustav
Reanimator kaže...

Ovako imam navedeni tv, no sa zvukom baš i nisam zadovoljan. Zanima me koji uređaj ili neku vrstu sound sistema bih mogao kupiti da bih poboljšao užitak gledanja filmova i TVa? Nešto poput recimo kućnog kina ali ipak mi nebi trebao dvd/bluray player. Molim prijedloge jer sam njubara kad se radi o takvim stvarima. Hvala

Nitko?

12 godina

Pa postoji riješenje za to, recimo neki A/V reciver + 5.1 zvučnici sve zavisi koliko si spreman investirati.

13 godina
protjeran
roby27 kaže...

Pa postoji riješenje za to, recimo neki A/V reciver + 5.1 zvučnici sve zavisi koliko si spreman investirati.

ma cak mu ne treba a/v reciver moze uzeti neki aktivni 5.1 sistem za pc!

Intel® Core™ i7-4770S inside
12 godina
11 godina
protjeran
roby27 kaže...

Probao sam woofer i zvučnike sa PCa ukključiti u TV ali kao da nisam ništa napravio, jednostavno TV nije ništa očitao da je ukopčano.......

13 godina
protjeran
Reanimator kaže...
roby27 kaže...

Probao sam woofer i zvučnike sa PCa ukključiti u TV ali kao da nisam ništa napravio, jednostavno TV nije ništa očitao da je ukopčano.......

ah kriva rupa ocigledno{#}

11 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Reanimator kaže...
roby27 kaže...

Ima jedna jedina za zvučnike, slušalice i niti jedna slična njoj. Ostalo su za antenu, hdmi, scart, usb i to je to. 

13 godina
protjeran
Reanimator kaže...
Stjepanj kaže...
Reanimator kaže...
roby27 kaže...

Ima jedna jedina za zvučnike, slušalice i niti jedna slična njoj. Ostalo su za antenu, hdmi, scart, usb i to je to. 

a da nam napises koji tocno model imas, ili poslikas, svejedno!

11 godina
protjeran

Evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Reanimator kaže...

Evo

Nitko ništa?

16 godina
moderator
Reanimator kaže...
Reanimator kaže...

Evo

Nitko ništa?

A nisi primjetio da ispod konektora piše audio IN?

Dakle to je ulaz za zvuk sa vanjskog uređaja, a ne izlaz.

Coax audio konektor bi trebao biti digitalni audio izlaz, ali onda ti treba uređaj koji podržava takav ulaz...to bi najvjerojatnije bilo neko kućno kino.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 15:19 (XXX-Man).
11 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Reanimator kaže...
Reanimator kaže...

Evo

Nitko ništa?

A nisi primjetio da ispod konektora piše audio IN?

Dakle to je ulaz za zvuk sa valjskog uređaja, a ne izlaz.

Coax audio konektor bi trebao biti digitalni audio izlaz, ali onda ti treba uređaj koji podržava takav ulaz...to bi najvjerojatnije bilo neko kućno kino.

Ulaz za zvuk sa vanjskog uređaja? Npr? A kućno kino nebih uzimao, jer mi netreba player, radije bih neku drugu opciju, jednostavno bih htio ozvučiti sobu, kućno kino bi bilo dobro ali da dolazi bez playera.

16 godina
moderator

Npr bilo koji uređaj koji daje zvuk preko 3,5mm konektora...mobitel, mp3 player, računalo itd.

Onda traži zvučnike koji imaju koaksijalni digitalni ulaz za zvuk.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice