Spajanje tva na wi fi

poruka: 11
|
čitano: 5.959
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Spajanje tva na wi fi

Htio bi svoj tv spojit na router koji je udaljen.oko 40-50m ali se izmedu nalaze samo 2 zida. jel ima kakva wi fi antena za to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Spajanje tva na wi fi

imas repeater koji stavis izmedju, uglavnom dovoljno blizu tv-a. dobar dio wireless routera ima taj mod rada (universal repeater) ili kupis bas repeater. 

11 godina
neaktivan
Spajanje tva na wi fi

a jel ima kakva antena za to da kupim?

0 0 hvala 0
13 godina
stipee98 kaže...

a jel ima kakva antena za to da kupim?

Koji TV? Ima Wifi?

Ima mogućnost spajanj Wifia?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 10:26 (CyberDemonVZ).
11 godina
neaktivan
Spajanje tva na wi fi

smart tv?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napisi proizvodjaca i model TV-a koji imas pa ces dobit i konkretnije odgovore. Uglavnom, rjesenje koje sam ti ponudia je univerzalno, jer svi pametni tv-i imaju bar LAN, a to je dovoljno da wireless routerom u client modu (ako imas LAN) ili repeater modu (ako imas WLAN na tv) dovedes internet na tv. 

11 godina
neaktivan
Spajanje tva na wi fi

spoojio sam ja njega kablom iz routera i to sve radi al bi htio zamijenit kabal nekim adapterom il tako nesto..radi se o: QUADRO led-32HN81

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za manje udaljenosti uzmes TL-WR702N , ali ako doista imas 40-50m i dva zida izmedju, to ce bit problem. Nije mi jasno di se tocno spajas kabelom kad imas 40-50m kabela? Za vece udaljenosti ce ti tribat nekakav router s client modom, a koji ima odvojivu antenu koju mozes zamijenit "boljom". 

Osim toga, mozda bi ti puno bolje odgovaralo koristenje powerline adaptera/kita ukoliko su router i tvoj tv na istoj fazi. 

11 godina
neaktivan
Spajanje tva na wi fi

ovo s kablom sam u zagrebu u sobi spojio a ce tv bit na vikendici pa zato

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ukoliko imas mogucnosti, onda ovaj router tribas stavit na mjesto gdje nece bit zidova izmedju, a onda kabelom spojit router sa tv-om... 

11 godina
neaktivan
Spajanje tva na wi fi

to su 2 kuce pa sam tako nesto mislio ali nema veze

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice