Htio bi svoj tv spojit na router koji je udaljen.oko 40-50m ali se izmedu nalaze samo 2 zida. jel ima kakva wi fi antena za to?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imas repeater koji stavis izmedju, uglavnom dovoljno blizu tv-a. dobar dio wireless routera ima taj mod rada (universal repeater) ili kupis bas repeater.
a jel ima kakva antena za to da kupim?
a jel ima kakva antena za to da kupim?
Koji TV? Ima Wifi?
Ima mogućnost spajanj Wifia?
smart tv?
Napisi proizvodjaca i model TV-a koji imas pa ces dobit i konkretnije odgovore. Uglavnom, rjesenje koje sam ti ponudia je univerzalno, jer svi pametni tv-i imaju bar LAN, a to je dovoljno da wireless routerom u client modu (ako imas LAN) ili repeater modu (ako imas WLAN na tv) dovedes internet na tv.
spoojio sam ja njega kablom iz routera i to sve radi al bi htio zamijenit kabal nekim adapterom il tako nesto..radi se o: QUADRO led-32HN81
Za manje udaljenosti uzmes TL-WR702N , ali ako doista imas 40-50m i dva zida izmedju, to ce bit problem. Nije mi jasno di se tocno spajas kabelom kad imas 40-50m kabela? Za vece udaljenosti ce ti tribat nekakav router s client modom, a koji ima odvojivu antenu koju mozes zamijenit "boljom".
Osim toga, mozda bi ti puno bolje odgovaralo koristenje powerline adaptera/kita ukoliko su router i tvoj tv na istoj fazi.
ovo s kablom sam u zagrebu u sobi spojio a ce tv bit na vikendici pa zato
Ukoliko imas mogucnosti, onda ovaj router tribas stavit na mjesto gdje nece bit zidova izmedju, a onda kabelom spojit router sa tv-om...
to su 2 kuce pa sam tako nesto mislio ali nema veze