čuo sam negdje da ps 3 treba hd tv...može li on raditi na običnom tvu pa ce samo biti losa slika ili????
Ps 3 treba HD tv???
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.785
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može raditi, na slici češ osjetit neku razliku, ali možeš igrat
Netreba, slika nece bit tako dobra ka na hdtv-u ali moze radit bez problema na obicnin televzorima...
moze raditi, ali slika nije bas neka... ja na gta 4 po mraku ne vidim gdje sam, ali imas za podesiti svjetlinu i to...
ako ti nije vazna kvaliteta- uzmi
a ce slika biti bas LOŠA ili samo lošija nego na hd (mislim jeli dobra slika)
a ce slika biti bas LOŠA ili samo lošija nego na hd (mislim jeli dobra slika)
slika u igrama ce ti biti slicna onoj u PS2... moj savjet je da kupis neki LCD, a sasvim pristojan TV dijagonale 82 cm mozes naci i od 3.000 do 4.000 KN. odi na stranice hgspota ili nekog prodavaca TV-a pa ces vidjeti
bit će ti ista slika, zašto bi bila lošija? samo će bit manja rezolucija.
pa razlika je u kvaliteti izmedju 1680x1050 i standardne TV rezolucije (cca. 700x500)
ako sam dobro mjjerio ima 27 inch
Neće biti nikakvih problema...igre će izgledati grafički malo lošije zbog manje reze ali to barem meni nije smetalo.
imam maxadsl.dali se mogu igrati igre online??i kako
Postavi router na automatsko spajanje na net cin ga ukljucis ako ti vec nije tako, ukljuci ga u ps3 i restartaj router, imas mali gumb na poleđini. U ps3 provjeri jesi li spojen na net, napravi playstation.net account priko ps3-a i igraj! Meni frend nekidan kupija ps3 pa smo to napravili, sad igra cod5 na netu, 20 je level i igra dosta dobro, i kupija je neki Lg full hd monitor 22" za 1600kn. Slika je odlicna,kad ga je pristekao na obican tv bila je smece...
Imam obican TV sa obicnim AV ulazom,ali nedavno kada sam pokusao da na njega prikljucim PS 3 nisam nikako mogao da nadjem signal na TV-u...Meni su rekli da nece biti problema sa tim,medjutim ima!TV nema HDMI ulaz,tako da sam to odmah iskljucio,medjutim pokusao sam na AV ulaz i sa SCART-ovima i bez njih,medjutim opet nije moglo.A sto se tice samog TV-a on nije stare proizvodnje,tako da me cudi da ima ikakvih problema.I sami ste rekli da nije neophodan LCD ili PLAZMA TV....Ako imate ikakvih rijesenja ili sugestija molim vas pomozite....HVALA!
Imam obican TV sa obicnim AV ulazom,ali nedavno kada sam pokusao da na njega prikljucim PS 3 nisam nikako mogao da nadjem signal na TV-u...Meni su rekli da nece biti problema sa tim,medjutim ima!TV nema HDMI ulaz,tako da sam to odmah iskljucio,medjutim pokusao sam na AV ulaz i sa SCART-ovima i bez njih,medjutim opet nije moglo.A sto se tice samog TV-a on nije stare proizvodnje,tako da me cudi da ima ikakvih problema.I sami ste rekli da nije neophodan LCD ili PLAZMA TV....Ako imate ikakvih rijesenja ili sugestija molim vas pomozite....HVALA!