Ps 3 treba HD tv???

poruka: 15
|
čitano: 3.785
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

čuo sam negdje da ps 3 treba hd tv...može li on raditi na običnom tvu pa ce samo biti losa slika ili????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

Može raditi, na slici češ osjetit neku razliku, ali možeš igrat

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

Netreba, slika nece bit tako dobra ka na hdtv-u ali moze radit bez problema na obicnin televzorima...

Je, je, aha...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ps 3 treba HD tv???

moze raditi, ali slika nije bas neka... ja na gta 4 po mraku ne vidim gdje sam, ali imas za podesiti svjetlinu i to...

ako ti nije vazna kvaliteta- uzmi

16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

a ce slika biti bas LOŠA ili samo lošija nego na hd (mislim jeli dobra slika)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sedmak7 kaže...

a ce slika biti bas LOŠA ili samo lošija nego na hd (mislim jeli dobra slika)

Pa čuj.. bit ce igrivo u svakom slučaju...
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
17 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

slika u igrama ce ti biti slicna onoj u PS2... moj savjet je da kupis neki LCD, a sasvim pristojan TV dijagonale 82 cm mozes naci i od 3.000 do 4.000 KN. odi na stranice hgspota ili nekog prodavaca TV-a pa ces vidjeti

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

bit će ti ista slika, zašto bi bila lošija? samo će bit manja rezolucija.

17 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

pa razlika je u kvaliteti izmedju 1680x1050 i standardne TV rezolucije (cca. 700x500)

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

ako sam dobro mjjerio ima 27 inch

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

Neće biti nikakvih problema...igre će izgledati grafički malo lošije zbog manje reze ali to barem meni nije smetalo.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

imam maxadsl.dali se mogu igrati igre online??i kako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps 3 treba HD tv???

Postavi router na automatsko spajanje na net cin ga ukljucis ako ti vec nije tako, ukljuci ga u ps3 i restartaj router, imas mali gumb na poleđini. U ps3 provjeri jesi li spojen na net, napravi playstation.net account priko ps3-a i igraj! Meni frend nekidan kupija ps3 pa smo to napravili, sad igra cod5 na netu, 20 je level i igra dosta dobro, i kupija je neki Lg full hd monitor 22" za 1600kn. Slika je odlicna,kad ga je pristekao na obican tv bila je smece...

Veni, vidi, burek!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
e ovako...

Imam obican TV sa obicnim AV ulazom,ali nedavno kada sam pokusao da na njega prikljucim PS 3 nisam nikako mogao da nadjem signal na TV-u...Meni su rekli da nece biti problema sa tim,medjutim ima!TV nema HDMI ulaz,tako da sam to odmah iskljucio,medjutim pokusao sam na AV ulaz i sa SCART-ovima i bez njih,medjutim opet nije moglo.A sto se tice samog TV-a on nije stare proizvodnje,tako da me cudi da ima ikakvih problema.I sami ste rekli da nije neophodan LCD ili PLAZMA TV....Ako imate ikakvih rijesenja ili sugestija molim vas pomozite....HVALA!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: e ovako...
dexter5 kaže...

Imam obican TV sa obicnim AV ulazom,ali nedavno kada sam pokusao da na njega prikljucim PS 3 nisam nikako mogao da nadjem signal na TV-u...Meni su rekli da nece biti problema sa tim,medjutim ima!TV nema HDMI ulaz,tako da sam to odmah iskljucio,medjutim pokusao sam na AV ulaz i sa SCART-ovima i bez njih,medjutim opet nije moglo.A sto se tice samog TV-a on nije stare proizvodnje,tako da me cudi da ima ikakvih problema.I sami ste rekli da nije neophodan LCD ili PLAZMA TV....Ako imate ikakvih rijesenja ili sugestija molim vas pomozite....HVALA!

U postavkama Plejke moras namjestiti da ti sliku prikazuje preko AV konektora :) Ili jos bolje, dok je plejka upaljena, drzi gumb za gasenje dok tri puta ne zapisti.. ne odmah jedno za drugim, vec u razmacima od dve sekunde ili tri ce pistiti. Uglavnom, nakon tri piskutanja, ce se resetirati na default postavke za TV :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice