Preporuka LCD TV-a , koji od navedenih je najbolji

poruka: 28
|
čitano: 22.292
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

TV Pioneer KRL-37V, 94cm, LCD, FULL HD KURO, 1920 x 1080p, DVB-T, 100 Hz                                      -  9 999 kn

TV Philips 42 PFL7603H, 107cm, LCD, FULL HD, 1920x1080, DVB-T/C, MPEG-4, Ambilight                       -  8 999 kn

TV Sony KDL-40W5500 LCD, 102cm, FULL HD, 1920x1080p, 100 Hz Motionflow, MPEG4                        -  9 869 kn

TV LG 37LH7000, LCD, 94 cm, FULL HD, 1920x1080p, DVB-T, MPEG4,100 Hz, USB                                 -  7 799 kn

TV Samsung LE40A656A1F, LCD, 102 cm, FULL HD, 1920x1080p, 100Hz Motion Plus, DVB-T                 - 7 999 kn

ako ima netko preporuku koji bi bio best buy od ovih lcd-a ,  neka iznese svoje mišljenje ili ako se nađe neki drugi model koji ja nisam naveo a da je u cjenovnom rangu do 12 000 kn.

što se tiče plazmi, ne trebam  preporuke jer ne želim plazmu.

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iskreno philips je po meni najbolji,frend mi ga ima,slika je preeedobra,fenomenalnaCool

EDIT: ako se ne varam ima pozadinsko osvjetljenje koje se mjenja ovisno o sceni,to daje full dobar dojam kad gledas horore:P

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 14:01 (šiloman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

da ne otvaram novu temu... isto planiram kupiti lcd tv... ali s obzirom da je u mom gradu prilicno slaba ponuda... u izbor mi je usao Samsung LE32B530 pa ako ovdje ima lcd znalaca da mi kaze pozitivne i negativne strane ovog tv-a a dobio bih ga za cijenu od 4750 kuna.... Mislim znam da ono sto je jeftino obicno nije ni dobro al opet ako nije bas puno los ja bih njega ipak kupio...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka LCD TV-a , koji od navedenih je najb

zašto ne želiš plazmu ?

16 godina
plavakava kaže...

zašto ne želiš plazmu ?

jer je to za mene bačen novac. 

17 godina
neaktivan
edifice kaže...
plavakava kaže...

zašto ne želiš plazmu ?

A zasto onda trazis savjet kad vec sve znas?

16 godina
neaktivan

Meni je od ponuđenih najbolji LG 37LH7000!

pozdrav iz Slavonije
17 godina
neaktivan

Pioneer.. općenito, manja dijagonala, ista reza, bolja slika..

Pogledaj nove samsung LED televizore, malo su skuplji , ali ipak "nova" tehnologija i dizajn (vrlo tanki) ..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
edifice kaže...
plavakava kaže...

zašto ne želiš plazmu ?

Koji glup odgovor.

Panasonic G10 od 42'' od 10-ak tisuća kuna je trenutačno TV sa najboljom kvalitetom ekranskog prikaza, a ti daješ takve odgovore. Ne može joj parirat Philips 9704, a ne ti LCD-ovi koji su navedeni gore.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 18:03 (Bara).
16 godina
neaktivan

Nisam baš neki stručnjak pa ću reći samo svoje subjektivno mišljenje - od ponuđenih dvoumio bi se između Pioneer-a i Sony-a.

Za Pioneer-a jer mi se sviđa dizajn i to je ona poznata Kuro serija, a za Sony-a jer ima i uvjerljivo najveći kontrast 100 000:1 i 40 incha.

Evo i par recenzija ako to pomaže - Pioneer i Sony, a možeš baciti oko i na ovaj model Panasonic TX37LZD800.

Mislim da je najbolje kod kupovine takvog TV-a otići do dućana i pogledati uživo sliku baš svakog koji je u užem izboru i tek onda odlučiti.

I svakako pogledaj cijene na nabava.net jer su za neke modele i 1000 kn jeftinije od ovih napisanih Iznenađen.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 1
16 godina
edifice kaže...
plavakava kaže...

zašto ne želiš plazmu ?

Po mom misljenju je lcd bacen novac, ali tvoja lova tvoja odluka .

16 godina
The_Goc kaže...

Nisam baš neki stručnjak pa ću reći samo svoje subjektivno mišljenje - od ponuđenih dvoumio bi se između Pioneer-a i Sony-a.

Za Pioneer-a jer mi se sviđa dizajn i to je ona poznata Kuro serija, a za Sony-a jer ima i uvjerljivo najveći kontrast 100 000:1 i 40 incha.

Evo i par recenzija ako to pomaže - Pioneer i Sony, a možeš baciti oko i na ovaj model Panasonic TX37LZD800.

Mislim da je najbolje kod kupovine takvog TV-a otići do dućana i pogledati uživo sliku baš svakog koji je u užem izboru i tek onda odlučiti.

I svakako pogledaj cijene na nabava.net jer su za neke modele i 1000 kn jeftinije od ovih napisanih Iznenađen.

A ja opet tvrdim da odlaskom u trgovinu nece vidjeti nista jer slika nije dobro podesena, a cesto namjeste slike tako da odredjeni brendovi imaju atraktivniji prikaz ( naravno oni gdje su vece provizije i sl.)

16 godina
neaktivan
Bara kaže...

Koji glup odgovor.

Panasonic G10 od 42'' od 10-ak tisuća kuna je trenutačno TV sa najboljom kvalitetom ekranskog prikaza, a ti daješ takve odgovore. Ne može joj parirat Philips 9704, a ne ti LCD-ovi koji su navedeni gore.

A jesi ti vidio tu televiziju ili samo čitaš recenzije na hd televiziji?

600hz a slika trza. ostale stvari su u redu ali telka sigurno ne vrijedi 10000kn.

Moja preporuka je novi philipsov 42PFL8404H- pdf totalni must-have(uz napomenu da sam vidio samo 37 inčni model, ali ne vidim zašto se nebi tako vidjelo i na 42'' iako je bilo i takvih situacija)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 11:07 (Snake Charmer).
17 godina
neaktivan
Snake Charmer kaže...
Bara kaže...

Koji glup odgovor.

A jesi ti vidio tu televiziju ili samo čitaš recenzije na hd televiziji?

600hz a slika trza. ostale stvari su u redu ali telka sigurno ne vrijedi 10000kn.

Nemoj samo reć da Phlips 9704 vridi 20-ak tisuća kuna. Danas jednostavno nema LCD-a koji se kvaitetom slike može mirit sa plazmom, tako je lani bilo sa PY85 i 9803 i sada sa G10 i 9704.

Vidija sam G10 više puta kao i S10.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 10:35 (Bara).
16 godina
neaktivan

Pa iskreno i ne vrijedi toliko, ali je po meni dosta blizu savršenog LCD-a. Nisu plazme loša stvar, ali pobjednik u toj tehnologiji je apsolutno Pioneer i kuro bivši. To je možda najbolja slika koju sam ikad vidio. Ali nemožaš uspoređivat 9803 s py85. Philips ga tu šiša. Iako V10 vs. 9803 hm pa možda prije i panasonic u tom slučaju, pogotovo ako se uzme u obzir cijena. BTW gdje si ti vidio 9704? Pa dućani ga još nemaju. Šta si bio na nekom sajmu?

17 godina
neaktivan
Snake Charmer kaže...

Pa iskreno i ne vrijedi toliko, ali je po meni dosta blizu savršenog LCD-a. Nisu plazme loša stvar, ali pobjednik u toj tehnologiji je apsolutno Pioneer i kuro bivši. To je možda najbolja slika koju sam ikad vidio. Ali nemožaš uspoređivat 9803 s py85. Philips ga tu šiša. Iako V10 vs. 9803 hm pa možda prije i panasonic u tom slučaju, pogotovo ako se uzme u obzir cijena. BTW gdje si ti vidio 9704? Pa dućani ga još nemaju. Šta si bio na nekom sajmu?

Nisam ga nigdi vidija, ali ona cijena koja će mu bit je defnitivno više nego duplo od kvalitetom slike realne. Jednostavno LCD još uvik sa postojećom tehnolgijom ne može po kvaliteti slike bit ni blizu Panasonic G12 plazmi, a kamoli Pioneeru G9. Proizvođačai LCD-a se jednostavno ne usude dat svoj LCD na usporedni test sa plazmom.

16 godina
neaktivan

Po meni naravno Pioneer ili  Philips.....Namigiva

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bara kaže...

Nisam ga nigdi vidija, ali ona cijena koja će mu bit je defnitivno više nego duplo od kvalitetom slike realne. Jednostavno LCD još uvik sa postojećom tehnolgijom ne može po kvaliteti slike bit ni blizu Panasonic G12 plazmi, a kamoli Pioneeru G9. Proizvođačai LCD-a se jednostavno ne usude dat svoj LCD na usporedni test sa plazmom.

Ja nikad nebi rekao da je jedno bolje od drugog. Ljudima koji vole oštriju sliku i trodimenzionalni efekt će se više svidjeti LCD, a ljudi koji više vole prirodnije boje i sliku sličniju CRT-u će više zavoljeti plazmu. Pa panasonic radi LCD-e, šta on neće dati svoje LCD-e na komparaciju sa svojim plazmama? Osmijeh 

17 godina
neaktivan
Snake Charmer kaže...

Ja nikad nebi rekao da je jedno bolje od drugog. Ljudima koji vole oštriju sliku i trodimenzionalni efekt će se više svidjeti LCD, a ljudi koji više vole prirodnije boje i sliku sličniju CRT-u će više zavoljeti plazmu. Pa panasonic radi LCD-e, šta on neće dati svoje LCD-e na komparaciju sa svojim plazmama? Osmijeh 

Je li radi plazme i LCD-e u istim dimenzijama? Ne osim S10 u 42''. Uostalom da bi se LCD i plazma mogli upoređivati treba uzeti LED lux LCD, a ne običan.

Panasonic je u svojim LCD-ima iša na tip panela koji je možda pogodniji kao monitor za foto monatažu nego za TV, kojemu je uniformnost matrice, preciznost boja i kut gledanja na listi prioriteta, a crna boja baš i nije.

16 godina
Bara kaže...
edifice kaže...
plavakava kaže...

zašto ne želiš plazmu ?

Koji glup odgovor.

ti slobodno kupi 50 Panasonic G10 tv-a i budi sretan. 

16 godina
Brada kaže...
edifice kaže...
plavakava kaže...

zašto ne želiš plazmu ?

A zasto onda trazis savjet kad vec sve znas?

nisam tražio savjet u vezi plazme , nego kao što sam naslov teme kaže  između određenih lcd televizora.

vidim da su se neki naljutili u vezi moga mišljenja o plazmama, ne mislim nikog vrijeđati ali to je samo moje mišljenje , kome više odgovara plazma neka si uzme , meni osobno LCD je pun pogodak .

btw.  hvala svima na savjetima.

16 godina
neaktivan

Nema velike razlike između plazme i LCD-a i ja osobno bi se radije opredijelio za LCD i to više iz samog razloga što mi telka radi gotovo 24 sata,a plazma u odnosu na LCD troši 3 puta više struje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Nema velike razlike između plazme i LCD-a i ja osobno bi se radije opredijelio za LCD i to više iz samog razloga što mi telka radi gotovo 24 sata,a plazma u odnosu na LCD troši 3 puta više struje.

Ova konstantacija je kriva. Plazme sa NeoPDP tehnologijom troše MANJE od LCD-a!!! Znači Panasonic od G10 pa na više troši manje od LCD-a. Uz sve to i vijek trajanja plazme je duži, a da ne govorim o kvaliteti slike koja je debelo na strani plazme bilo da je rić o Smsungovim, Lg-ovim ili Panasonicovim modelima. LCD-ovi su za monitore i za FullHD panele dimenzija 32'' i 37'', za sve ostalo plazma je kralj.

16 godina
neaktivan

Da ali za te pare od 10000kn je plazma loša odnosno daleko od plazme i zato je LCD isplativiji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Da ali za te pare od 10000kn je plazma loša odnosno daleko od plazme i zato je LCD isplativiji.

Plazma do 10000 kuna loša? Pa G10 je plazma od 42'' i cijenom uglavnom od 9999kn i kvalitetom slike kakvu i duplo skuplji LCD-ovi mogu samo sanjati, a da ne pričam o LCD-ovima iz cjenovnog razreda do 10-12 tisuća kuna.

16 godina
neaktivan

Neka ti bude,ali čovjek traži LCD i ja ga potpuno podržavam,da se ne natežemo po tom pitanju.

0 0 hvala 0
17 godina

Ovaj Pajo ne. Pajo plazme da, al ovaj LCD ne.

Philips ne, stari je model, nema ni mpg4 tuner.

LG bi bio neki best buy, ali ne i najbolji.

Samsung je stari model, gledaj radje B650/B750 model ili cak B6000.

Sony je odlican, iako se moze desit da nemas srece, pa naleits na model ciji panel ima izrazen clouding. Iako se to moze zamijenit pod garancijom, zna izazivat neugode.

Uglavnom, Samsung ili Sony. Ostalo ne.

16 godina

Gledaj, sto god kupis nije dobro osim ako nemas love za neku  Pioneer Kuro plazmu.

Zato najbolje ne kupiti nista nego gledati kroz prozor - savrsena slika, ne trosi struju, nema nikakvih pretplata  Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice