pozdrav,
jučer sam kupio ovaj tv i bio jaaako oduševljen što sam tv sa full Hd našao za 2500 kn, no kad sam došao doma splasnulo mi je oduševljenje jer sam primjetio da USB port ne prepoznaje ništa što uštekam u njega (to je bila jedna od glavnih stvari za novi TV - da mogu izravno gledat filmove). Znači kad pođem na USB priključak, tv mi izbaci poruku da ništa nije priključeno.
Nažalost nisam pretjerano dosadan po forumima, čak štoviše, tako da sam tek danas, dan nakon odlučio istražiti po forumima što se događa. Pa tu vidim da postoje i različiti formati i kompresije i veličine koje određeni TV-i mogu ili ne mogu reproducirat.
Na USB sam spojio ADATA SH02 eksterni HDD.
Ono što mene zanima (ne mogu naći u upsustvima ni na forumu):
1. Koje formate uopće mogu gledat na ovom Tv-u?
2. Kako najjednostavnije konvertirat eventualno krive formate koje imam? (koliko to po prilici traje ili je komplicirano?)
3. Što znače ovi neki FAT-ovi kod USB? Odnosno jeli možda ova moja ADATA ima nešto drugo pa je zato ne prepoznaje? Ako je tako postoji li lijek?
4. Što su ovi neki WDTV koje tu vidim da se spominju po forumu? Jeli to rješenje? Koliko koštaju? Gdje se mogu kupit?
Hvalaaaaaa