Dakle 40" LCD,uvjet da je Full HD,bar jedan SCART priključak,cijenovnog ranga 7-8 tisuća kn.Preporuka ?
Edit - promjena željene dijagonale s 37 na 40"
Dakle 40" LCD,uvjet da je Full HD,bar jedan SCART priključak,cijenovnog ranga 7-8 tisuća kn.Preporuka ?
Jel vec imas lcd tv ili?
Ne,to bi mi bio prvi LCD tv.
Ne,to bi mi bio prvi LCD tv.
S nekih 6 metara,pretpostavljam da nije idealno ali s vremenom bi se preselio u drugi,veći,prostor.
da,al cuj ja ti preporucam ovoga
http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=1020438
pravi japanac neznam od ostalih proizvoda al ugl ovako ti ide moja prica.
imam samsung 37" koji sam dao svojima, i nabavio si 32" sharp full hd za 5 soma kuna i bolji mi je dosta zato ti i preporucam ovog sharpa jer sam zadovoljniji sa njime.
a i raspitivio sam ljude kazu da je sharp jos jedini pravi japanac tako da...
Čitam malo po netu da 'prava stvar' (tehnološke inovacije i finese,npr 120hz osvježenje) počinje s 40".
Istina ? I da li imaš neki 40" model za preporuku ?
a neznam, najbolje da odes u neki veci shoping centar sa tvima i vidis razliku u kvaliteti slike jer je to ono sta trebas gledat.
Ja sam za Sharpa u svakom pogledu. A sad 100 ljudi sto razlicitih misljenja.
Da.Hvala na savjetima.
ja bi najradije uzeo pioneer: odi na bojezvuka.hr i tam skini katalog....
a neznam, najbolje da odes u neki veci shoping centar sa tvima i vidis razliku u kvaliteti slike jer je to ono sta trebas gledat.
Ja sam za Sharpa u svakom pogledu. A sad 100 ljudi sto razlicitih misljenja.
37" Pioneer neces nac za 7-8 kkn. S tim da su Pioneer LCD-i losi. Nisu kao njihove plazme.
Da je Sharp trenutno najbolji je apsolutna glupost, ali dobro, sto ljudi sto cudi.
Opcenito je tesko rec koji je televizor najbolji, jer se situacija mijenja svako malo, kako koji proizvodjac izbaci koju seriju.
I da, 40" je skroz premalo za 6metara.
37" Pioneer neces nac za 7-8 kkn. S tim da su Pioneer LCD-i losi. Nisu kao njihove plazme.
Da je Sharp trenutno najbolji je apsolutna glupost, ali dobro, sto ljudi sto cudi.
Opcenito je tesko rec koji je televizor najbolji, jer se situacija mijenja svako malo, kako koji proizvodjac izbaci koju seriju.
I da, 40" je skroz premalo za 6metara.
sad imas na popustu sony bravia preeeejeeeben je televizor iam ga ja i ima full hd 1080.,.,.,.,.,
Mislim da ti je 37'' puno premalo za taj prostor. Lipo ti povećaj buđet i kupi Panasonic TH-46PY80P ili Panasonic TH-50PY80P plazmu. Plazme ti imaju puno lipše i prirodnije boje i uz to su sada dugotrajnije i bolje su za gledanje SD signala.
neee nikako plazmu plazma ima losiju sliku i goru rezoluciju od lcd i plazma skrinovi se puno brze kvare......
neee nikako plazmu plazma ima losiju sliku i goru rezoluciju od lcd i plazma skrinovi se puno brze kvare......
Kad si gledao Philips koji ne valja.
Pogledaj Samsung seriju 8, ili 9 sa LED pozadinskim osvjetljenjem. Ili najjacu Braviu X seriju.
To je u rangu ne sa Panasonic plazmama, nego cak i KURO.
Ali da, plazma i dalje daje bolju sliku sa osijim signalom, poglavito nasim tv kanalima.
Dok sa kvalitentnijim signalom, a narocito dvd/bluray/ps3 situacija je veoma drugacija.
Kad si gledao Philips koji ne valja.
Pogledaj Samsung seriju 8, ili 9 sa LED pozadinskim osvjetljenjem. Ili najjacu Braviu X seriju.
To je u rangu ne sa Panasonic plazmama, nego cak i KURO.
Ali da, plazma i dalje daje bolju sliku sa osijim signalom, poglavito nasim tv kanalima.
Dok sa kvalitentnijim signalom, a narocito dvd/bluray/ps3 situacija je veoma drugacija.
Za one koji vole LCD sa LED pozadinskim osvitljenjem moram reć da sam u Splitu vidija samo jedan takav i to Philips 42PFL9803H koji dođe 20000kn, a za usporedbu najbolja Panasonic plazma te dimenzije TH-42PY800 dođe 11000kn. Mislim da će svak pametan prije kupit plazmu.