LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 283.622
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb

Da. DTS ne radi na tim televizorima. Mene zanima ta tema jer sam naručio LG Blu rey player a imam pojačalo 6.1 Yamaha.

Evo link gdje sam ga pronašao.

http://hdtelevizija.com/forum/viewtopic.php?f=40&t=3034

17 godina
neaktivan

Kolega Nani na hd forumu kaže:

MKV nije standard on je kontejner, kompresor i kao takav on samo predstavlja nacin pakiranja x.264 i h.264 materijala koji su varijabilnog bitrate-a te koji nemaju standard. Zato skidajte filmove koji imaju bitrate i coedce kao ta 2 filma sto se hoce pokrenuti.

Provjereni bitrate koji kod mene rade na 1020x1080 su - 10000, 10118, 10465, 9499,8396...

Hvala Nani.

14 godina
neaktivan

Pozdrav, Ramo ako bi mi mogao poslati link za download firmware 3.15, kod mene je 3.55, tako da mogu otključati usb. Hvala

silvio tomić
17 godina
silvio2202 kaže...

Pozdrav, Ramo ako bi mi mogao poslati link za download firmware 3.15, kod mene je 3.55, tako da mogu otključati usb. Hvala

Evo. Ako ne radi proguglaj, naci ces negdje.

Evo i jedan forum posvecen LG-u. Koliko vidim ima svega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 13:26 (Ramo).
14 godina
neaktivan

Ekipa ja sam si jučer otključala USB na LG LCD 37lh3000 {#}

I sve super radi{#}

Samo još moram skužiti ono sa titlovima, jer mi na nekim filmovima  ne želi učitati, znam da sam negdje vidjela objašnjene

za to, kako i što, ali ne mogu nigdje pronaći, zna netko od Vas možda?{#}

Imam Time adjuster, možda  mogu konvertirat titl u neki format da mi ga čita na tvu?{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
http://lit.mn/mWb - klik na link..
16 godina
neaktivan

pogledaj koja ti je vrsta titla koja radi (txt, sub, srt)

i ona koja ti ne radi pa ak je to onda samo skini drugi titl..

http://lit.mn/mWb - klik na link..
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 13:39 (Vesperian).
17 godina

sub i srt rade sigurno. Jedino sto trebas napraviti je da im naziv bude isti. Recimo film.avi i film.srt. Onda bi trebalo raditi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na nazive baš pazim, ali sad sam skužila kad sam USB opet spojila na komp da pregledam kritične foldere, pa sad odjednom niti jedan film u svom folderu nema na filmu onako kako je bilo prije nastavak .avi, i titl .srt

Čudno baš!

Većina mi filmova na tv normalno šljaka, samo pojedini, ali sad mi je ovo malo čudno, gdje su nestali nastavci?{#}

0 0 hvala 0
17 godina

Kad gledas na kompu nema nastavaka? To se rijesi tako da odes na Tools-Folder options- View i maknes kvacicu sa Hide extensions for known file types.

0 0 hvala 0
15 godina

Stari mi rekao kupit externi, vrijeme je za filmove a i da se probije zaštita na lh2000. Tako da danas ću pokušat napravit usb FW mi je 3.63.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
na slican nacin se moze probiti 'zastita' na modelima m2762d, m2362d, m1962d... Ako koga zanima neka mi se javi..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

U tijeku je ažuriranje, javim vam rezultate.

EDIT: Radi!!! Titlovi isto rade, slike, muzika sve je u redu. Hvala puno!!! Sada se napokon mogu maknit od laptopa i zavalit u naslonjač i gledat filmove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 18:14 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje. Sad mogu vratit stari fw 3.63?
17 godina
Vapor kaže...
Pitanje. Sad mogu vratit stari fw 3.63?

Da, tako pise.

17 godina

Da li se LG LG5700 da otključati bez mijenjanja FW samo sa univerzalnim daljinskim?

Da li ima tko blizu Staglišća/Vrbana (Hrgovići/Našićka) da mi posudi daljinski dok ga otključam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel na LK330 seriji LCDa otključan usb i ako nije može li se otključati za gledanje filmova ?

0 0 hvala 0
16 godina

Koji je zadnji firmware za LF2510 seriju i gdje ga skinuti ?

0 0 hvala 0
14 godina

Evo nakon dva sata čitanja ove teme uspješno sam otključao usb na lg 32lh2000 {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Ja otključao za 5 min
14 godina
neaktivan

Ja sam prije par mjeseci otključao svog LH3000. Ja sam ga kresnio sa nokiom preko ir,sa onim programom iremote. Sve super radi,full hd filmove pušta bez po muke,nema trzanja. Jedino me sexa malo zvuk nekad,izbaci grešku kao "zvuk nije podržan". Sad pitanje je koje da filmove skidam a da mogu normalno gledat,ne da moram konvertirat svaki drugi film,jer je to tlaka.Zna netko ?

091 518 1424
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ti lista podržanih fileova pa provjeri u kojem formatu skidaš filmove.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ja sam svoj 32LD350 nakon kemijanja  s daljinskim i s led diodama jednostavno otključao sa Nokiom N95 (Symbian S60 OS), tako da istu metodu preporučam i ostalima.

pokrenete program Psiloc IrRemote, odaberete opciju dodaj uređaj i sa interneta  sam  skine postavke za vaš uređaj,možete odabrat i opciju service meni i skine vam kod za ulazak u servisni meni u koji sada možete uči pritiskom jedne tipke.

Za sve ovo vam je potrebno oko 2 do 3 minute.......

Moj hdd od 500 gb radi bez greške , čita sve formate i sa mkv sadržajem barata jednako kao i PS3, možda i lakše( velika zamjerka što ne podržava DTS no čemu bi onda služili skupi media centri{#}.

lista podešavanja koje sam uradio za LG 32 LD 450.
"EZ Adjust menu" (00018) podesiti sledeće:
-Tool Option3, EHF postaviti na 1 ( reprodukuje slike i mp3 )
-Tool Option3, Divx postaviti na SD ili HD (u oba slučaja podržava sve fajlove avi,divix...kod mene ,jer je bilo Off)
-Tool Option3, Digital Eye postaviti na 1(U Modusu slike i uštedi energije s pojavljuje inteligentni senzor)
-Tool Option3,Bluetooth promjenom sa 0 na 1 se nedobije ništa, čak sam pokušao i sa BT donglom postavljenim u USB utor ,u svakom slučaju nema potrebe za izmjenom jer nema nikakve koristi)
-Tool Option4, THX postaviti na 1( u modu slike se dobije THX kino)
-Tool Option4, THX Media Director postaviti na 1(dobije se THX direktor u meniju pod opcijama)
-Tool Option4, Picture Wizard postaviti na 1 (kod podešavanja slike u wizardu se dobiju 3 nove opcije :toplina boje,dinamički kontrast i pojačanje boje)

Na mom TV-u verzija firmware je 03.03.08 a na LG stranicama je zadnja verzija 03.03.34,

pitanje je da li raditi update?? on uglavnom nosi neka poboljšanja no hoču li nakon toga moči uči u servisni meni i isključiti ovu opciju od USB-a, ili raditi downgrade ?

(možda u slučaju potrebe slanja tv-a na servis, garancija i to....)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:02 (Wontay).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Ja sam svoj 32LD350 nakon kemijanja  s daljinskim i s led diodama jednostavno otključao sa Nokiom N95 (Symbian S60 OS), tako da istu metodu preporučam i ostalima.

pokrenete program Psiloc IrRemote, odaberete opciju dodaj uređaj i sa interneta  sam  skine postavke za vaš uređaj,možete odabrat i opciju service meni i skine vam kod za ulazak u servisni meni u koji sada možete uči pritiskom jedne tipke.

Za sve ovo vam je potrebno oko 2 do 3 minute.......

Moj hdd od 500 gb radi bez greške , čita sve formate i sa mkv sadržajem barata jednako kao i PS3, možda i lakše( velika zamjerka što ne podržava DTS no čemu bi onda služili skupi media centri{#}.

-Tool Option3, Divx postaviti na SD ili HD (u oba slučaja podržava sve fajlove avi,divix...kod mene ,jer je bilo Off)
-Tool Option3, Digital Eye postaviti na 1(U Modusu slike i uštedi energije s pojavljuje inteligentni senzor)
-Tool Option3,Bluetooth promjenom sa 0 na 1 se nedobije ništa, čak sam pokušao i sa BT donglom postavljenim u USB utor ,u svakom slučaju nema potrebe za izmjenom jer nema nikakve koristi)
-Tool Option4, THX Media Director postaviti na 1(dobije se THX direktor u meniju pod opcijama)
-Tool Option4, Picture Wizard postaviti na 1 (kod podešavanja slike u wizardu se dobiju 3 nove opcije :toplina boje,dinamički kontrast i pojačanje boje)

Na mom TV-u verzija firmware je 03.03.08 a na LG stranicama je zadnja verzija 03.03.34,

pitanje je da li raditi update?? on uglavnom nosi neka poboljšanja no hoču li nakon toga moči uči u servisni meni i isključiti ovu opciju od USB-a, ili raditi downgrade ?

(možda u slučaju potrebe slanja tv-a na servis, garancija i to....)

Pozdrav!

Jesi li ti ove postavke radio za 32ld350 ili za 32ld450 (pitam zto jer si naveo prvo ld350 pa onda ld450)

Hello! I am Android
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:50 (jameshook).
14 godina
neaktivan

otkljucao i mogu gledat divxe, al imam mali problem kad upalim divx i pritisnem tipku subtitles on me fast forwarda. kako cu titlove upalit?

btw super zadovoljan sa ovim otkljucavanjem!

Imate li jos koji prijedlog u promjenama postavki koji vam je poboljsao ugodjaj gledanje TV-a. btw ja imam 32LF2510.

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cecenac kaže...

otkljucao i mogu gledat divxe, al imam mali problem kad upalim divx i pritisnem tipku subtitles on me fast forwarda. kako cu titlove upalit?

btw super zadovoljan sa ovim otkljucavanjem!

Imate li jos koji prijedlog u promjenama postavki koji vam je poboljsao ugodjaj gledanje TV-a. btw ja imam 32LF2510.

Ja imam isti takav LCD pa me interesira jesi li radio s njim po ovim postavkama gore i jesi li dobio THHX ?

14 godina
neaktivan

ma postupak ti je prejednostavan ja sam ovo procita i presalta se u 5 minuta.

skines ovo : https://rs758l3.rapidshare.com/#!download|758l35|261839169|LG_DTV.zip|19948|R~9ADD247F3DBEEC8F236EEBB204BAFF5C|0|0

stavis na usb. usb u tv i udjes u meni oznacis opcije (al ne ulazis u njih) te pritisnes fav 7 puta

pojavi ti se prozor u kojem pise 3.15 firmware bla bla i odaberi to

dalje tv sve sam radi i izbaci te na program na kojem si bio.

drzis ok na daljinskom i tv-u zajedno 5sekunda i pojavi ti se pw prozor otipkas 0000

upale se opcije u djes u trece po redu opcije i jpeg,mp3 stavi 1 a divx na HD

izadji iz svega. to ti je to sad mozes stavljat filmove slike i mjuzu na usb i playat na tv-u. moja preporuka da stavis nakon toga firmware na tvornicki ili na neki noviji tako da skines s neta novi i napravis postupak sa favom. al ne tako da vratis sve na tvornicke postavke jer gubis usb. uzivaj

p.s. nemam pojma sta je THHX

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 15:42 (cecenac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

THX je: ovo

Hello! I am Android
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 17:18 (jameshook).
14 godina
neaktivan

ne znam jesam li to dobio, al HD mkv i peglaj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovo su uputstva po kojima sam ja radio na svom 32LD350 a koja je netko radio na 32LD450, mislim da se isto može na više modela. (tako je i sa usb-om), harver isti, samo ograničenje u softverskim opcijama.

Nisam siguran da li za THX treba kakva hardverska podrška??? no u opcijama imam sve navedeno

Ne objavljujem stvari koje nisam provjerio, tako da mogu reči da sve navedeno provjereno radi na mom 32LD350.

Upravo sam probao i reset na tvorničke postavke jer je netko rekao da se gubi usb.

Netočno - USB opcija ostaje,  ipak je promjena rađena u samom softveru od tv-a, a ne na korisničkoj razini.

Još jednom ponavljam pitanje: mogu li staviti zadnji firmware koji je izdan za 32LD450, moj trenutni je 03.03.08 a zadnji od LG-a je  03.03.34 da li je nakon toga moguče uči u servisni meni,

ili raditi downgrade?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice